- 15 Mart 2019
- 290
- 405
- 38
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ya sabirrr. E senin yazdiklarindan cikarim yapiyorumm. Sen adamin her seyini biliyosan bize niye soruyosun? Ne soylesek bi bahane buluyosun. Asik adam boyle olmaz diyorum kizim sana kimse asik olmadi mi bi kiyasla boyle mi yapiyolar? kafam sisti git debelen banane ya ben yazmiyorum artik size mutluluklarrrAdamı tanımadan bundan nasil emin olabilirsin ki? Adamın psikolojik durumunu bilmeden, korkularını, travmalarını, ne bileyim huyunu suyunu bilmeden..
Farkındaysan ben çocukla ilgili bir konu açmadım. Kendi ruhsal durumumla, sürekli aglamamla ilgili açtım.Ya sabirrr. E senin yazdiklarindan cikarim yapiyorumm. Sen adamin her seyini biliyosan bize niye soruyosun? Ne soylesek bi bahane buluyosun. Asik adam boyle olmaz diyorum kizim sana kimse asik olmadi mi bi kiyasla boyle mi yapiyolar? kafam sisti git debelen banane ya ben yazmiyorum artik size mutluluklarrr
Gercekten anlamiyosun cok ilginc.Farkındaysan ben çocukla ilgili bir konu açmadım. Kendi ruhsal durumumla, sürekli aglamamla ilgili açtım.
Açtığım konu bu çocuk beni seviyor mu olsa okey de, çocuğun sevgisinden önceki cinsellik odaklı ilişkilerime kadar yorum yapıldı. Ne mana anlam veremiyorum.
O zaman soyle diyeyim annacim,Farkındaysan ben çocukla ilgili bir konu açmadım. Kendi ruhsal durumumla, sürekli aglamamla ilgili açtım.
Açtığım konu bu çocuk beni seviyor mu olsa okey de, çocuğun sevgisinden önceki cinsellik odaklı ilişkilerime kadar yorum yapıldı. Ne mana anlam veremiyorum.
Belki anlama kitligim falan vardır kim bilirGercekten anlamiyosun cok ilginc.
Itiraz etmeyecegim, hakli olabilirsin. Belki içten içe öyle düşünüyorumdur.Yine üzüleceğini biliyorsun da ondan. Hâlâ hislerinden korktu vs uzaklaştı diyorsun. Iliskileri iyi bildigini erkekleri iyi tanidigini soyluyorsun ama burdan bakınca öyle zannettiğin görülüyor. Tabii itiraz ediceksin yine buraya herseyi yazmiyorum , bilemezsiniz diye ama yazdiklarindan tecrubesiz ve kucuk oldugun anlasiliyor
Tesekkur ederim güzel yorumun için.Kendine yapma bunu..
Sana değer verdiğini biraz olsun hissediyorsan kal ..Yoksa bitir
Sadece cinsellik üzerine ilişki yürümez.
Hatırladığım kadarıyla psikologsun, değil mi?Inanilmaz bir direnciniz var. Bu direnc de anlamli. Feci caniniz yanacak kalbiniz kirilacak, sonra eski benliginize doneceksiniz kendinize geleceksiniz.son bir iknaya ihtiyac var olmayacagina, bu iknayi gorme arzusunu iyi bilirim. Ben de benzeri surunmeyi yasamis kendime oyle gelmistim.
Hatırladığım kadarıyla psikologsun, değil mi?
Sanırım en doğru yanıtı sen verirsin. Bu durduk yere gelen ağlamaların sebebi ne olabilir?
Nasıl çözebilirim?
O zaman soyle diyeyim annacim,
Cocugun seni sevmedigini cok derinden de olsa bildigin icin bu aglamalarin
İste o ağlamalarinin sebebi.. Bu çocuğun seni sevebilme ihtimalini hissetmen ve ihtimal olduğunu bilmen ve bunu kendine içten içe yakiştırmaman..Tesekkur ederim güzel yorumun için.
Eskisine nazaran daha bir şefkatli.
Hayatıyla, işiyle ilgili detayları anlatmazdı önceden çok. Şimdi daha çok detay veriyor.
En azından bir deneyeyim diyorum. Ileride aklımda bir soru işaretiyle kalmayayım.
Aldatılmadım ki acısı olsun?Bu yasadıgın aldatılma acısı.
Neden ki polis olması biraz şey yaptı seni? :)İste o ağlamalarinin sebebi.. Bu çocuğun seni sevebilme ihtimalini hissetmen ve ihtimal olduğunu bilmen ve bunu kendine içten içe yakiştırmaman..
Dilerim o ihtimal gerçek olur ve çok mutlu olursun..
Ama polis ya..pek aklım kesmiyor
bi hava almayamı gidip geldi Hulk'iAldatılmadım ki acısı olsun?
Valla olabilir cinslerin cinsi olduğu içinbi hava almayamı gidip geldi Hulk'i
aman neyse yaşa gitsin, bu yaşta ancak bunlar olur zaten.ağlarsın, gülersin.gün gelir hayatının erkeğini bulursunValla olabilir cinslerin cinsi olduğu için