Drama Kraliçesi Modunda.

Yaşamış olduğum fuckbuddy tarzı ılişkiler değersizlik hissi oluşturmadı. Aksine arkadaşlarımın yaşadığı durumlara baktığımda, benim takıldığım insanlar sevişmek dışında benimle sohbette etti, dışarı çıkıp waffle da yedik vs. Kendime güvenime +'lar kattı.

Gerektiği noktada tekmeyi basarım bu sorun değil. Onsuz da hayatıma çok güzel devam ettim.
Bir yanı gerçekten çok masum. Yüzüne bile bakınca çocuk ulan bu diyorum. En büyük sorunu dengesizlik. Ilk tanıştığımız zamanlar mesela hiç evlenmeyeceğim falan diyordu, şimdi 6 ay içinde evlenmeye karar vermiş.

Annacığım, sende bir boşluk hissi var ben söyliyeyim ne olduğunu annelik duygusu.. adamın yaşı küçük diye değil bu söylediğim, onun desteğe sarılıp sarmalanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun ve anaç tarafın baskın geliyor hepsi bu.. ahh biz kadınlar ve teşekkürler doğa ana

Kalama veya gitme sorun değil zaten yakında yine sebepsiz terk edecek bu kişi seni. Sevgilin normal değil.
Hadi sende çok normal değilsin ama KK nın deli kızı olduğundan sevgiline yönelik yorum yapıyorum.

Galiba en doğru yorum bu oldu.
Peki zebekinecim nasil çözebilirim ki bunu? Bebe yapacak halim yok şu anlık

İstanbulda zibilyon tane böyle olay geliyor kadınların başına, açıklama yapmadan ilişki bitiriyorlar. Arkadaşlarımın ya da duyduğum bu tarz vaka çok fazla.
Adam bence dengesiz değil, engelliyor iletişimi kesiyor bı işler çeviriyor hop geri geliyor.
Benim ki sadece yorum, siz kendinizi iyi hissediyorsanız güzel.

Kalama veya gitme sorun değil zaten yakında yine sebepsiz terk edecek bu kişi seni. Sevgilin normal değil.
Hadi sende çok normal değilsin ama KK nın deli kızı olduğundan sevgiline yönelik yorum yapıyorum.
Kim çok normal ki diye edebiyat yapabilirdim. Ama yapmayacagim

Dengesiz mi yoksa olgunlaşmamış mı bilmiyorum.
Mesela ilk tanıştığımız zamanlarda hiç evlenmemeyi düşündüğünü söylerdi şimdi 6 ay içinde mi ne evlenmeye karar vermiş.

Belki dediğin gibi olmaz. Anladigim kadarıyla ben yokken sıkıntıdan ölmüş bu arkadaş.

Ben sadece neden ağladığımı anlamaya ve çözmeye çalışıyorum.

20 yaş olgunluk beklemek için genç bir yaş ama bu çocuk da büyütülmez. Net dengesiz.
Sıkıntıdan gelmesini nasıl yedirebiliyorsun.
Ağlaman muhtemelen ona güvenmeyişinden, her an yine terk edip gidecek diye bilinçaltının dramaya bağlamasından olabilir.

Sıkıntıdan geldi demiyorum. Sıkıntıdan öldü muhtemelen her açıdan. Normak bir insan disari çıkar gezer; kendine yemek, kahve, sinema falan ısmarlar arkadaşı olmasa bile. Bu çocuk işten eve. Sosyal hayatı 0, muhattab olduğu insan yok.

Ben de 20 yaşında oldum, etrafımda 20 yaşında erkekler de oldu. O yaşlarda da ilişkilerim oldu. En azından bir açıklama yapıp ayrıldık, ayrıldılar.

Reddettigim insanlar oldu. Sevmeme rağmen gittiğim de.

Ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Normalde ağlak bir insanda değilim.
İlk defa yaşıyorum diyorsunda yaşın kaç ki tatlim, hayatından fazla erkek geçmesi insanı olgunlaştırmaz. Anladığım kadarı ile önceki ilişkilerinde cinsellik yaşadığın adamlarla ya karşılıklı olarak duygusal birşeyler hissediyormuşsunuz birbirinize ya da sen hiç duygusal bir olaya girmeden fiziki ihtiyaçlarınızı görmüşsünüz karşılıklı, ama ilk defa istekler farklı, sen aşk istiyorsun, o ise senin bedenini ve belki birazda hayatında ona kattığın eğlenceli vakitleri, sen her ne kadar kabul etmek istemesende şuan kendini kullanılmış hissediyorsun. Bunu cinsellik yaşadın kendini kullandırdın anlamında söylemiyorum. Sen onun senin ona karşı duygularını kullanarak yaptıklarıyla seni aşağlamasına rağmen hala bedenine ulaşabilmesine kızgınsın bence içten içe, hala da seni sevmediğinin farkındasın. Karşılıklı talep her iki taraf içinde beden olunca sıkıntı olmaz ama bir taraf duygusal bir birliktelik ve aşk diğer taraf cinsellik ve hoş vakit geçirmek istediğinde sıkıntı ve bence kullanılma o zaman başlar. Çünkü bedenine ulaşmak için senin duygusal zaafını kullanıyor. Ayrıca aşık olmak kişiliği değiştirmez, sadece saklamaya çalıştığımız, gerçek kişiliğimizi gizlemek için kaldırdığımız kalkanlarımızı indirmemizi gerçek kişiliğimizi görmemizi sağlar. Sen her ne kadar kabul etmek istemesende aşık olduğun adamın seninle sadece hoş vakit geçirmek için beraber olmasını kaldırabilecek duygusal bir yapıya sahip değilsin. Yani aman ben aşığım ve yaşadığım birliktelik ve hoş vakitler bana kar kalır diyebilecek kadar duygusal bir umursamazlığın yok malesef. Ve iddia ettiğin gibi o yokken hayatına devam da edemedin. Sadece gerçek hayatta ona karşı zaafını gerçek çevrene göstermek istemediğin için, içini burada rahatlattın. Şu dönemde onunla ilgili kaç konu açtığına bakarsan anlarsın. Yoluna bakan insan ayrılığında karşı tarafın her davranışı için senin kadar kafa yormaz. Aman der umursamaz. Ve kendine yok yere bu kadar umursamaz ve değersiz davranan bir adama dönüp bakmaz bile.

Anlattığına göre o kadar yoğun ilişkiler yaşıyorsun hem cinsel hem duygusal bağlamda.
Ama maalesef seni bir adım bile ileri götüremiyor,olduğun yerde sayıyorsun hatta bu konuna göre gerileme yaşamaya da başlamışsın.
Belki yaşın da küçüktür,bilmiyorum olabilir tabii. Takılmam ben cinselliğin yaşına,rengine vs. Ama o kadar çocukça yapın var ki ağlamalarına kıyamadım da maalesef daha çok üzülürsün bu kafayla gidersen bence.
İnşallah bir an önce kafanı toparlar,kendi kıymetini bilirsin.
Arkadaşlar gibi "ay deli kız seni" şeklinde düşünmüyorum ben.

Mutluluklar diliyorum.

Ben ona seni seviyorum demiyorum. Gelip 'Ben de seni seviyorum' diyor. Yani dediğin gibiyse karaktersiz de. Madem o tarz bir düşüncen, isteğin var sevgiyi karıştırma hatta açık açık söyle.

Konuları hiç bilmiyorum. 20 yaş için çok fazla olgun davranışlar beklememek lazım yani onu bu şekilde kabul etmelisiniz. Zamanla tecrübe kazanıp doğru davranışı öğrenecektir. Benim de o yaşlarda dengesizliklerim boldu. Anladığım kadarıyla kaybetme korkusu ve sevgisi ağır basmış ve de dönmüş. Siz de üzülmüşsünüz olur yani böyle şeyler ilişkilerde çok üzülmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…