Drama Kraliçesi Modunda.

Neden ki polis olması biraz şey yaptı seni? :)
Polis olan bir insanın, düşünce yapısı, kendisinin olmasa bile ailesinin düşünce yapısı..bilemedim şimdi..
Biraz tutucu aileler oluyorlar ve o çocuk o kafa yapısıyla büyüyor..Tabi ki genellemiyorum ama bir çoğu öyle.

Bu kadar u dönüşleri..?
Konularını okurken tee ben yoruluyorum Anna.
Hic birsey söylemeden ayrılıyor sonra tekrar geliyor 6 ay içinde evleneceğimler falan bunlar yorar insanı yorulmuyor musun?
Bu kadar ileri seviyede fikir degistiren insanlar bana korkunç gelir mesela.Bu akşam evlenip yarın ayrılalım ya yapamıyorum da diyebilir biliyorsun değil mi?
İşin kötüsü şuan sağduyunu, mantığını yitirmiş durumdasın sanki.Surekli duygusal modda olman.. Onu kaybetmekten korktuğun için bu ikilemlerin.. Ona çok aşık ve onu seviyorsun çünkü.
Sakın bir delilik yapıp evleneyim deme.Hayatının hatasını yapmış olursun!

Polisler hafif çatlak olur zaten, adamlar nasıl tiplerle uğraşıyorlarsa hafif çatlatıyorlar kafayı.
Aşık değilsin bence. Konumu, aurası, gizemli olma halleri seni çekiyor.
Dümdüz bir öküz olsa eminim bunları hissetmezdin.
Çok yorar bu tipler insanı. Dengesiz. İlk zamanlar "uçuyorum ne güzel kamikaze" iken sonraları "durdurun dünyayı midem bulanıyor"a evrilir.
Hiiiç şaşmaz.

Annem de 5 ay sonra boşanırsınız diyor. Kadının uykuları falan kaçmış durumda
Evlenmekten bahsedip 15 dakika sonra ıssız bir yerde kimseyle görüşmeden tek başına kalmak istediğinden bahsediyor.
Beni bu kadar yoran bir insan olmadı. Önceki ilişkilerimde dedim bu adamdan bir cacık olmaz ya da bak bu düzgün bir adam. Buna hiç bir şey diyemiyorum.

Onun olduğu birim pek öyle insanlarla uğraşmalı bir birim değil.
Içimde ona karşı uyanan en büyük şey merhamet. Ne yaparsa yapsın salak ve çocuk bie yönü var. Yüzüne bakınca bile görüyorum.
Ilk defa kendimden küçük biriyle birlikteyim.

Anna sordun mu neden açıklama yapmadan gitmiş?
Ondaki bu duygu karmaşasının sebebi yalnızca yaşının küçüklüğü olamaz.
Ailesinden bahsediyor mu hiç?
Bir travma yaşıyor gibi sana anlatamadığı şeyler olabilir mi?
Onun bu gel gitlerinde,ne yaşıyorsa artik o hengamede yorulursun.
Ben onun yaslarindayken hayat bana toz pembe gelirdi.O yaşında bu depresiflik?
Bana tuhaf geldi açıkçası.
Ona ne olduğunu anlama çalışırken yorulursun.Anlayamazsan da yorulursun.Yani her şekilde yokuş..
Değer mi bilemedim..

Güzelim merhamet istiyorsan doğur bir tane. Zira erkek milletinin işe yarar sayılı vasıflarından.
Aşk değil işte biliyorsun, yaşa ve bırak boşver.

Ailesini falan çok bilmiyorum ama ailesinin yaşadığı şehirden kurtulmak istemiş. Tek bildiğim bu.
Genç yaşında gezip tozmak varken manyak gibi evde takılıyor.

Ailesini falan çok bilmiyorum ama ailesinin yaşadığı şehirden kurtulmak istemiş. Tek bildiğim bu.
Genç yaşında gezip tozmak varken manyak gibi evde takılıyor.
Ailesiyle ilgili ciddi bir sıkıntısı var ve insanlardan uzaklaşmak istiyor anladığım kadarıyla..
İnsan şu hayatta ailesine güvenemiyorsa kimseye de güvenmez, güvenemez zaten.
Ciddi bir sıkıntısı varsa psikolojik tedavi olmadan da atlatamaz.
İnsanlardan uzaklaşarak, evde takılarak geçmez öyle.
Yardım etmek istiyorsan bu konuda yönlendirmeye çalışabilirsin onu.

ne agliyorsun elin herifiib icvin olursa olur

bu kendi isteğiyle olan bir şey mi arkadaş edinemiyor olabilir mi
Hiç bilmiyorum ki. Tatlı çocuk aslında. Arkadaşları var da öyle aralarında parlayamıyor mu nedir?
Gerçi kendi söylüyor insan sevmediğini, ne kadar az insan o kadar iyi falan diye

Konuya cok hakim degilim ama sorayim yine de hayatinda baska biri olmadigina emin misiniz? Genelde erkekler o durumlarda alip başını gitmeyi bahane ediyolarya. Ama dedigim gibi gecmis konularinizi bilmiyorum en iyi siz tanirsiniz.
Bide polis sanirim bnim esim de polis az biras ruh hallrri dengesiz oluyo cok da sey yapmamak lazim

Annacigim valla sendeki bu erkek aşkını anlamış değilim zaten psikolojin bozuk ortada nemfomanik bi durumun söz konusu bence bir destek almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…