- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.549
- 39
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İyide sevgi söylemekle anlaşılan bişey değil ki; adamın sana çektiği muameleye eyvallah ederek ona karşı sevgini, aşkını ve zaafını göstermişsin zaten; karaktersiz olduğu zaten seninle bir gece önce beraber olup bir gün sonra açıklama bile yapmadan hayatından çıkarmasından belli. Ayrıca açık açık söylese belki sende istediğin için cinsellik yaşarsın ama seninde canın istediğinde; duygusal olarak da ona bu kadar verici olmazsın ve hayatına başka birini alarak onu çıkarma ihtimalinde var. Neden bu risklere girsin; duygusallığını kullanarak iki tatlı sözle hayatında at koşturmak varken? Erkekler eğer güçlü bir duruşları, karakterleri ve ahlak anlayışları yoksa kadınları fiziksel ve duygusal olarak kullanmak için her yalanı söyler her filmi çevirir tatlım. Bu sadece cinsellikte değil, duygusal ve maddi anlamda kullanmak içinde bunu yaparlar. Senin ergenusta aklınca böyle yapıyor sadece, sence seven, değer veren insan karşındaki kızın hiçbir kötü davranışı yokken sana yaptığı muameleyi yapar mı? Sevmek aşık olmak karşındakinin acısını kendinden daha çok düşünmektir. Tamam bazen severek bırakmanda gerekir ama sağlam gerekçelerin vardır. Yani durduk yere yakmazsın karşındakinin canını. Bak insan 20 li yaşların sonuna kadar insanların sözlerine değer verir 30 larına geldiğinde anlarsın ki bir insanın sana karşı gerçek duygularını ancak sana karşı bakışlarından ve davranışlarından anlarsın. Ben anlattığın kadarıyla bu çocuğun sana değer verip önemsesiğine ilişkin en ufak bir davranışını görmedim.Ben ona seni seviyorum demiyorum. Gelip 'Ben de seni seviyorum' diyor. Yani dediğin gibiyse karaktersiz de. Madem o tarz bir düşüncen, isteğin var sevgiyi karıştırma hatta açık açık söyle.
Özelden yazayım istersen.Nasıl geri döndü? Diyalog yoktu en son diye hatirliyorum...
barışacağınızı tahmin etmiştim :)Yaşamış olduğum fuckbuddy tarzı ılişkiler değersizlik hissi oluşturmadı. Aksine arkadaşlarımın yaşadığı durumlara baktığımda, benim takıldığım insanlar sevişmek dışında benimle sohbette etti, dışarı çıkıp waffle da yedik vs. Kendime güvenime +'lar kattı.
Gerektiği noktada tekmeyi basarım bu sorun değil. Onsuz da hayatıma çok güzel devam ettim.
Bir yanı gerçekten çok masum. Yüzüne bile bakınca çocuk ulan bu diyorum. En büyük sorunu dengesizlik. Ilk tanıştığımız zamanlar mesela hiç evlenmeyeceğim falan diyordu, şimdi 6 ay içinde evlenmeye karar vermiş.
Nereden tahmin etmiştiniz? :)barışacağınızı tahmin etmiştim :)
sizinle mi evlenecekmiş...
konularınızı bilirim az çokNereden tahmin etmiştiniz? :)
Evet. Anneme göre 5 ay sonra boşanırmışız ama
Öncelikle bu durumun farkına varman başlangıç olabilir. ve bence onun için kaygılanmayı bırakman gerekir ve tabii tüm düşüncelerini ona endekslemeyi de..Galiba en doğru yorum bu oldu.
Peki zebekinecim nasil çözebilirim ki bunu? Bebe yapacak halim yok şu anlık
Annem de beni düşünüyor. Kadının uykuları falan kaçtı. Muhtemelen zihninde beliren portre 23 yaşında boşanmış, çocuklu bir kadın olmamkonularınızı bilirim az çok
bu çocuğu anlatırken bir farklı anlattınız her zaman
anladım duygu, aşk vs var bu kerataya :)
anneniz de niye öyle diyor canım :)
dengesizliklerinden dolayı korkularınız var
ve bu yüzden ağlıyorsunuz
Annem de beni düşünüyor. Kadının uykuları falan kaçtı. Muhtemelen zihninde beliren portre 23 yaşında boşanmış, çocuklu bir kadın olmam
Çok teşekkür ederim bu güzel temennin için.umarım çözersiniz birlikte sorunlarınızı,korkularınızı, geçmişinizi
Adet oldum yani sanmıyorum.Hamile filan degilsindir degil mi?
Boyle aglaman filan hormonlardan olmasin da..
Neyse madem geri dondunuz o olayi unutmaya calisin.
Evlenmek istedigi kisinin sen olmadigini da biliyorsan problem yok istedigini yapabilirsin.Yaşamış olduğum fuckbuddy tarzı ılişkiler değersizlik hissi oluşturmadı. Aksine arkadaşlarımın yaşadığı durumlara baktığımda, benim takıldığım insanlar sevişmek dışında benimle sohbette etti, dışarı çıkıp waffle da yedik vs. Kendime güvenime +'lar kattı.
Gerektiği noktada tekmeyi basarım bu sorun değil. Onsuz da hayatıma çok güzel devam ettim.
Bir yanı gerçekten çok masum. Yüzüne bile bakınca çocuk ulan bu diyorum. En büyük sorunu dengesizlik. Ilk tanıştığımız zamanlar mesela hiç evlenmeyeceğim falan diyordu, şimdi 6 ay içinde evlenmeye karar vermiş.
Çocuğu olan biri vardı o neden bitti ? Konuyu dağıtmak istemem ama çok merak ettimMerhabalar
Bu konumda övseniz de sövseniz de gıkımı çıkarmayacağım.
Çünkü gerçekten iyi değilim. Ilk defa psikolojimin bozulmuş olduğunu düşünüyorum dibine kadar.
Birkaç konumdan hatirlarsiniz belki 20'lik polisciğimi. Barıştık. Kısa bir süre oldu işte.
Sözde mutlu gibiyim. Ayrılığımız süresince ağlamayan ben, barıştigimizdan beri ağlak biri oldum. Sarılıp uyuyoruz hüngür şakır ağlıyorum. Metrodayım ağlıyorum. Minibuste yolculuk ederken ağlamamak için zor tutuyorum.
Seviyorum onu. Içim gidiyor. Yediremiyorum galiba aniden, hiç bir şey söylemeden çekip gidişini. 'Başkası olmadı, kimseyle konuşmadım bile' dedi. Doğru mu bilemem. Ama psikolojisi çok iyi değil. Yani sürekli evde vakit geçiren, insan sevmeyen birisi. Önceden hayatında biri varsa bile şu an olmadığı kesin. Son görülmesinden vs.
Seviyor mu beni? Bilmiyorum. Insan sevdiği birine bu şekilde davranmayı göze alamaz gibime geliyor. Bir yanım herkesin tepkileri aynı olmaz belki kendi hislerinden korktu, uzaklaştı diyor.
Her neyse. Gidemiyorum, kalamıyorum. Deliler gibi ağlıyorum. Ne yapacağım inanın bilmiyorum.
Çocuk problem olacaktı ne yazık ki.Çocuğu olan biri vardı o neden bitti ? Konuyu dağıtmak istemem ama çok merak ettimsenki olsada olmasada olur modundaydın neoldu böyle?
Peki ben olduğumu biliyorsam ne yapayım?Evlenmek istedigi kisinin sen olmadigini da biliyorsan problem yok istedigini yapabilirsin.
Adamı tanımadan bundan nasil emin olabilirsin ki? Adamın psikolojik durumunu bilmeden, korkularını, travmalarını, ne bileyim huyunu suyunu bilmeden..Uzgunum anna adam seni sevmiyor.