Drama Kraliçesi Modunda.

Adamı tanımadan bundan nasil emin olabilirsin ki? Adamın psikolojik durumunu bilmeden, korkularını, travmalarını, ne bileyim huyunu suyunu bilmeden..
Ya sabirrr. E senin yazdiklarindan cikarim yapiyorumm. Sen adamin her seyini biliyosan bize niye soruyosun? Ne soylesek bi bahane buluyosun. Asik adam boyle olmaz diyorum kizim sana kimse asik olmadi mi bi kiyasla boyle mi yapiyolar? kafam sisti git debelen banane ya ben yazmiyorum artik size mutluluklarrr

Ya sabirrr. E senin yazdiklarindan cikarim yapiyorumm. Sen adamin her seyini biliyosan bize niye soruyosun? Ne soylesek bi bahane buluyosun. Asik adam boyle olmaz diyorum kizim sana kimse asik olmadi mi bi kiyasla boyle mi yapiyolar? kafam sisti git debelen banane ya ben yazmiyorum artik size mutluluklarrr
Farkındaysan ben çocukla ilgili bir konu açmadım. Kendi ruhsal durumumla, sürekli aglamamla ilgili açtım.

Açtığım konu bu çocuk beni seviyor mu olsa okey de, çocuğun sevgisinden önceki cinsellik odaklı ilişkilerime kadar yorum yapıldı. Ne mana anlam veremiyorum.

Farkındaysan ben çocukla ilgili bir konu açmadım. Kendi ruhsal durumumla, sürekli aglamamla ilgili açtım.

Açtığım konu bu çocuk beni seviyor mu olsa okey de, çocuğun sevgisinden önceki cinsellik odaklı ilişkilerime kadar yorum yapıldı. Ne mana anlam veremiyorum.
Gercekten anlamiyosun cok ilginc.

O zaman soyle diyeyim annacim,

Cocugun seni sevmedigini cok derinden de olsa bildigin icin bu aglamalarin

Yine üzüleceğini biliyorsun da ondan. Hâlâ hislerinden korktu vs uzaklaştı diyorsun. Iliskileri iyi bildigini erkekleri iyi tanidigini soyluyorsun ama burdan bakınca öyle zannettiğin görülüyor. Tabii itiraz ediceksin yine buraya herseyi yazmiyorum , bilemezsiniz diye ama yazdiklarindan tecrubesiz ve kucuk oldugun anlasiliyor

Inanilmaz bir direnciniz var. Bu direnc de anlamli. Feci caniniz yanacak kalbiniz kirilacak, sonra eski benliginize doneceksiniz kendinize geleceksiniz.son bir iknaya ihtiyac var olmayacagina, bu iknayi gorme arzusunu iyi bilirim. Ben de benzeri surunmeyi yasamis kendime oyle gelmistim.

Kendine yapma bunu..
Sana değer verdiğini biraz olsun hissediyorsan kal ..Yoksa bitir
Sadece cinsellik üzerine ilişki yürümez.

Yine üzüleceğini biliyorsun da ondan. Hâlâ hislerinden korktu vs uzaklaştı diyorsun. Iliskileri iyi bildigini erkekleri iyi tanidigini soyluyorsun ama burdan bakınca öyle zannettiğin görülüyor. Tabii itiraz ediceksin yine buraya herseyi yazmiyorum , bilemezsiniz diye ama yazdiklarindan tecrubesiz ve kucuk oldugun anlasiliyor
Itiraz etmeyecegim, hakli olabilirsin. Belki içten içe öyle düşünüyorumdur.
Güvenemiyorum bu bir gerçek. Önceki ilişkilerimde karşımdaki insanın iyi ki kötü mu olduğunu anlardım. Bu çocuk için öylesine kararsizim ki.

Kendine yapma bunu..
Sana değer verdiğini biraz olsun hissediyorsan kal ..Yoksa bitir
Sadece cinsellik üzerine ilişki yürümez.
Tesekkur ederim güzel yorumun için.

Eskisine nazaran daha bir şefkatli.
Hayatıyla, işiyle ilgili detayları anlatmazdı önceden çok. Şimdi daha çok detay veriyor.

En azından bir deneyeyim diyorum. Ileride aklımda bir soru işaretiyle kalmayayım.

Inanilmaz bir direnciniz var. Bu direnc de anlamli. Feci caniniz yanacak kalbiniz kirilacak, sonra eski benliginize doneceksiniz kendinize geleceksiniz.son bir iknaya ihtiyac var olmayacagina, bu iknayi gorme arzusunu iyi bilirim. Ben de benzeri surunmeyi yasamis kendime oyle gelmistim.
Hatırladığım kadarıyla psikologsun, değil mi?

Sanırım en doğru yanıtı sen verirsin. Bu durduk yere gelen ağlamaların sebebi ne olabilir?
Nasıl çözebilirim?

Hatırladığım kadarıyla psikologsun, değil mi?

Sanırım en doğru yanıtı sen verirsin. Bu durduk yere gelen ağlamaların sebebi ne olabilir?
Nasıl çözebilirim?

Uzun süren kaygı, hayal kirikligi, ofke ve tam ifade edilememis duygular "duygusal çözülmeye" sebep olur. Bir reklama, bir tıniya aglarsiniz. Bazen bunlar olmadan bile hickirarak aglamalar olur. Kesinlikle sürecin getirisi kalici degil. Ama zihnin size verdigi "YORULDUM ARTIK" mesajı bu.
Anna insanlar icin en yipratici sey "belirsizlik ve tutarsizliktir" verilen karisik mesajlar sinirlerinizi harap etmekte..

O zaman soyle diyeyim annacim,

Cocugun seni sevmedigini cok derinden de olsa bildigin icin bu aglamalarin
Tesekkur ederim güzel yorumun için.

Eskisine nazaran daha bir şefkatli.
Hayatıyla, işiyle ilgili detayları anlatmazdı önceden çok. Şimdi daha çok detay veriyor.

En azından bir deneyeyim diyorum. Ileride aklımda bir soru işaretiyle kalmayayım.
İste o ağlamalarinin sebebi.. Bu çocuğun seni sevebilme ihtimalini hissetmen ve ihtimal olduğunu bilmen ve bunu kendine içten içe yakiştırmaman..

Dilerim o ihtimal gerçek olur ve çok mutlu olursun..

Ama polis ya..pek aklım kesmiyor🤔

İste o ağlamalarinin sebebi.. Bu çocuğun seni sevebilme ihtimalini hissetmen ve ihtimal olduğunu bilmen ve bunu kendine içten içe yakiştırmaman..

Dilerim o ihtimal gerçek olur ve çok mutlu olursun..

Ama polis ya..pek aklım kesmiyor🤔
Neden ki polis olması biraz şey yaptı seni? :)

X