- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hayırlısı be canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000Senin göstermek istediğin ya da olmak istediğin senle, gerçek sen aynı değil. İşin acı yanı bunu bile kendine itiraf etmekten korkuyorsun. Olmak istediğin özgüvenli, erkekleri umursamayan, kimseye eyvallahı olmayan özgür kız, ama gerçek halin duygusal ruhlu, hafif domestik , atarlı yurdum kızı. Cinselliği yazılarında bu kadar dillendirmen ve özgür ve bağımsız olmanın şartı gibi tüm konularında dayatmanda bu yüzden bence, cinsellik yaşayabildiğin için bunu olmak istediğin karakterin olmazsa olmazı olduğunu çevreye ve kendine ispatlak için sürekli dillendiriyorsun. Konuna gelecek olursak da, erkek arkadaşının sana yaptığı muamele kusura bakma ama burada göstermeye çalıştığın senin yapındaki birinin kabul edebileceği bir muamele değil ama gerçek kişiliğin onun sana yaptığı aşağlamaya rağmen onu geri çeviremeyecek kadar aciz, ama aklında bu çelişkinin farkında ve bence kimlik çatışması yaşıyorsun.
çok doğru bir tespitSenin göstermek istediğin ya da olmak istediğin senle, gerçek sen aynı değil. İşin acı yanı bunu bile kendine itiraf etmekten korkuyorsun. Olmak istediğin özgüvenli, erkekleri umursamayan, kimseye eyvallahı olmayan özgür kız, ama gerçek halin duygusal ruhlu, hafif domestik , atarlı yurdum kızı. Cinselliği yazılarında bu kadar dillendirmen ve özgür ve bağımsız olmanın şartı gibi tüm konularında dayatmanda bu yüzden bence, cinsellik yaşayabildiğin için bunu olmak istediğin karakterin olmazsa olmazı olduğunu çevreye ve kendine ispatlak için sürekli dillendiriyorsun. Konuna gelecek olursak da, erkek arkadaşının sana yaptığı muamele kusura bakma ama burada göstermeye çalıştığın senin yapındaki birinin kabul edebileceği bir muamele değil ama gerçek kişiliğin onun sana yaptığı aşağlamaya rağmen onu geri çeviremeyecek kadar aciz, ama aklında bu çelişkinin farkında ve bence kimlik çatışması yaşıyorsun.
Reddettigim insanlar oldu. Sevmeme rağmen gittiğim de.Senin göstermek istediğin ya da olmak istediğin senle, gerçek sen aynı değil. İşin acı yanı bunu bile kendine itiraf etmekten korkuyorsun. Olmak istediğin özgüvenli, erkekleri umursamayan, kimseye eyvallahı olmayan özgür kız, ama gerçek halin duygusal ruhlu, hafif domestik , atarlı yurdum kızı. Cinselliği yazılarında bu kadar dillendirmen ve özgür ve bağımsız olmanın şartı gibi tüm konularında dayatmanda bu yüzden bence, cinsellik yaşayabildiğin için bunu olmak istediğin karakterin olmazsa olmazı olduğunu çevreye ve kendine ispatlak için sürekli dillendiriyorsun. Konuna gelecek olursak da, erkek arkadaşının sana yaptığı muamele kusura bakma ama burada göstermeye çalıştığın senin yapındaki birinin kabul edebileceği bir muamele değil ama gerçek kişiliğin onun sana yaptığı aşağlamaya rağmen onu geri çeviremeyecek kadar aciz, ama aklında bu çelişkinin farkında ve bence kimlik çatışması yaşıyorsun.
Ben de aşık mıyım diye düşünüyorum. Ama aşık olsam fark etmez miydim? Ya da ayriyken çok acı çekmez miydim?Sen bu çocuğa aşık olmuşsun ama gururundan seni bir anda terketişini affedemiyorsun.
Yapacak bişey yok yani.. ya bu diyardan gidecek ya bu deveyi güdeceksin.
Tekrardan birleşince anladım onu sevdiğimi. Seviyorum ama tamamen güvenemiyorum da. Hem masum.bir tarafı var hem de sırtlan bir tarafı.Bu çocuk daha önce pek sevgi görmemiş birine benziyor. Böyle insanlar yoğun sevgi gördüğünde şımarır,olduğundan fazlasını isterler ve taktik yapmaya başlarlar. Sen ne kadar güçlü duruyorum desen de sevginin farkında,adeta annesine eziyet eden çocuk gibi davranacak. Bir gidecek,bir gelecek bazen kıskandıracak falan. Yeme bence bu numaraları. Tekrar giderse aynı ilk gidişinde yaptığın gibi dik dur yelkenleri indirme sakın. Nasıl annemizin bizden vazgeçemeyeceğini bildiğimiz için ona rahat davranıyorsak bu çocuk da böyle gibi. Biraz sorunlu ve boşlukları var sanki. İlişkiniz uzun sürerse ilerde çok fazla bağlanabilir dikkat et.
Konumla yaşadığım cinselliğin bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Aslında siz yaşadığınız ilişkileri kaldıracak insan değilsiniz.
Sürekli cinsellik yaşarım özgürüm vs vs.
Bi süre sonra işler değişiyor.
Kendinizi sorgulamaya başlıyorsunuz yavaştan yavaştan...
Bı çok insan cinsellik yaşıyor ama bu kadar dillendirmek içsel bı reddetme...
Daha önce olanlar olmadı çünkü, şimdi ki adam sizi hiç önemsemedi, çok acıttı canınızı....
Şimdi buda var diyorsunuz, bunu da yaşadım diyorsunuz...
Siz bu adamdan vazgeçin. Günün sonunda adamın gideceğini bilmek uzun yıllar sürsede bı gün aniden ortadan kaybolacaağını bilmek sizi bitirir.
YoooYabancı dil de başlık atmak yasak değil mi?
Evet katılıyorum. Anna bana da eksik birşeyi tamamlamaya çalışıyormuşsun gibi geliyor.Daha önce de söyledim yine söylüyorum cok gencsin istersen 100 kisiyle gorus konus tecrubesizsin. Tecrubeli bi kadin seven erkegi tanır. Bu adamin sana karsi duygusu yokk. Bu kabullenirsen daha kolay kurtulursun. Aglama krizinin sebebi sende yarattigi 'her an gidebilirim hissi'. Yalniz senin icin degil butun kadinlar icin soyluyorum ask oyle abartilacak bi sey degil hormonlarimizin egolarimizin bi oyunu. Gerektigi noktada uzuldugumuz yiprandigimiz noktada "sen bana iyi gelmiyorsun yallahh" demeyi bilmeliyiz. Cunku herkesin daha ust modeli var kim mutlu ediyorsa onunla devam etmelisin. Tek gecelik iliskilere karsi degilim asik olduysam yasarim onu da ama senin fuckbudy tarzi iliskiler yasaman ruhunda "degersizlik" hissi de olusturmus olabilir. Senin yerinde olsan bi psikoterapiste giderdim. Cocukluguna bi inmek lazim eksik bi sey var doldurmaya calistigin onu bulursan hayatin kolaylasir.