- Konu Sahibi EstetikEditor
iyi yaptın canımm sen peş peşe özelden msj atabiliyorsun galiba öyle mi canım? ben 10dk bekliyorum yaaa
evt cnm pro kartın bir avantajı sanırım
sen söyleyene kadar farkında değildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yaptın canımm sen peş peşe özelden msj atabiliyorsun galiba öyle mi canım? ben 10dk bekliyorum yaaa
Canım sana özelden bir link gönderdim,hastaya 275cc lik yuvarlak protez kas altına takılmış.Dual plan bu görüntüden daha büyük durur.Bu resim yardımcı olur sanırım..Öncesi ve sonrası hali var
merhaba canım bu linki banada verirmisin en azından ameliyatıma az kaldığı için bir fikir olur en azından bu arada görüntün süper
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ne yapacağımıda aslnda bilmemekteyim.. benim sizden öğrenmek istediklerim var.. ben daha önce iki ünlü doktora 5 kere meme silikonu ve dikleştirme ameliyatı oldum.. her ameliyatım başarısız sonuçlandı.. bir doktorun ameliyatının başarızlığını diğer doktor ben düzeltirim dedi fakat daha beter etti bıraktı.. aradan 4 sene geçti ve ben bu kötü görünümümden kurtulmak için bir çok doktor araştırdım, en aklıma yatan isim zekeriya kul oldu.. kendisinden randevu aldım ve görüşmeye gidicem.. benim öğrenmek istediğim, bu ameliyatımda kesinlikle zekeriya kul'u tecih etmelimiyim.. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim sevgiler...
Sevgili doktorum Zekeriya Bey'e dün ameliyat oldum bugün de evimde bu mesajı yazıyorum sizlere. Kas altı 335 cc anatomik protez koydu.. ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor ama bugünden itibaren biraz daha rahatladım ve gitgide iyi olacağını biliyorum. Eğer doktor konusunda kararsızsanız kendisiyle bir görüşün zaten ondan yana karar verirsiniz yüzde doksan dokuz.. Çok ilgilendi ve hep moral verdi aynı zamanda esprili ve nazik bir insan.. çok çok teşekkürler soruları olan arkadaşlara cevaplayabilirim.
Sevgili doktorum Zekeriya Bey'e dün ameliyat oldum bugün de evimde bu mesajı yazıyorum sizlere. Kas altı 335 cc anatomik protez koydu.. ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor ama bugünden itibaren biraz daha rahatladım ve gitgide iyi olacağını biliyorum. Eğer doktor konusunda kararsızsanız kendisiyle bir görüşün zaten ondan yana karar verirsiniz yüzde doksan dokuz.. Çok ilgilendi ve hep moral verdi aynı zamanda esprili ve nazik bir insan.. çok çok teşekkürler soruları olan arkadaşlara cevaplayabilirim.
bayannero geçmiş olsun ne mutlu ki sonrasında doktorunuzdan memnun kalmışsınız. Umarım kısa sürede toparlar keyfini sürersiniz Sevgiler
Ben geçen yıl yaptırdım göğüslerimi Zekeriya beye. Kesinlikle tavsiye ediyorum düşünenelere . Ben bir arkadaşımdan görmüştüm o kadar doğaldı ki hiç anlamadım, arkadaşım çok büyük yaptırmamaıştı, o nedenle kafamı kurcaladı ve ben de yaptırmaya karar verdim. Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum ve tabiiki Zekeriya beye:))
Ben geçen yıl yaptırdım göğüslerimi Zekeriya beye. Kesinlikle tavsiye ediyorum düşünenelere . Ben bir arkadaşımdan görmüştüm o kadar doğaldı ki hiç anlamadım, arkadaşım çok büyük yaptırmamaıştı, o nedenle kafamı kurcaladı ve ben de yaptırmaya karar verdim. Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum ve tabiiki Zekeriya beye:))
Güle güle kullanın Sevgiler
Aslında İstanbul hiç düşünmüyordum ama koltuk altından yapabilecek doktor çok az sanırım. O yüzden düşünmeye başladım. Sana birkaç sorum olacak izin verirsen.
1-sen hangi yöntemle yaptırdın?
2-ne kadar ücret ödedin?
3-Kontrollerle beraber ne kadar istanbulda kalmalıyım?
Ben koltuk altından yaptırdım, çok memnunum hiç kesi izi olmadı göğüslerimde bu yüzden. Ve 290 lık takıldı. Ben doğal olsun hiç belli olmasın istediğim için küçük takalım 250 ısrarım vardı ama göğüs kafesime 290 uygun olacağını düşündü doktor o yüzden 290 lık takıldı. ama öyle kocaman göğüslerim olmadı çok güzel oldular . Geçen yıl 7000 liraya yapmıştı şimdiki fiyatını bilmiyorum. Hastanede bir gün kalıyorsun, 1 hafta sonra kontrolün oluyor. Eğer yaptıracaksan kesinlikle Zekeriya beyi tavsiy ederim.
Sevgiler
Ben zekeriya beye ameliyat oldum , yıllardır istiyordum. Ama bi turlu cesaret edemiyordum. Zekeriya beye gidince , ilk muayenede karar verdim. Diger gittiğim doktorların hiçbiriyle boyle rahat hissetmemiştim. Zekeriya bey , Randevuda alelacele hareket etmiyor, vakit ayırıyor, uzun uzun anlatıyor tum sorulara cevap veriyor, guleryuzlu ve canayakın bir insan. Bir de diğer doktorlar ilk randevuda dakikalarca hatta kimileri saat uzunlugunda bekletiyorlar. Ama zekeriya bey tam vaktinde randevuyu gerceklestiriyor. cok saygılı personeli de oyle cok guleryuzlu ve saygılılar.
Ben birden karar verdim ilk gorusmeden sonra. Aynı hafta ameliyatımı oldum. Cok memnunum sonuctan da. Kesinilikle tavsiye ediyorum.