Dr. Zekeriya Kul Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

karameeell sen aldınmı arzumdan linki. açıldı mı sende? bnde açılmıyoorr:KK31:

evt cnm açıldı ve öncesi aynı benim göğüsler :KK17: sonrasını çok beğendim biraz heycan eksikliğim vardı onuda arzum yerine getirdi :KK52:
resme bakıp duruyorum hatta doktoruma ameliyat öncesi göstereceklerim listesinde yerini aldı :KK51:
sweet senin bilgisayarla alakalı bir sorun olabilir bence önce onu hallet yada bişeyleri engellemişsindir

Son düzenleme:
evt cnm açıldı ve öncesi aynı benim göğüsler :KK17: sonrasını çok beğendim biraz heycan eksikliğim vardı onuda arzum yerine getirdi :KK52:
resme bakıp duruyorum hatta doktoruma ameliyat öncesi göstereceklerim listesinde yerini aldı :KK51:
sweet senin bilgisayarla alakalı bir sorun olabilir bence önce onu hallet yada bişeyleri engellemişsindir

yaaaaa bende niye açılmıyor yaaaaa:84:

:KK9: :KK60: bu biraz riskli yağmurluk resmi silerken arada kaynayabilirsin :KK60: :KK60:

:KK1::KK1: konuştuk özelden arzumla ewet riskli bir durum :KK9: neyse yaaa bakamadım arzumunkine :KK5: ama google'dan buldum bir kaç foto şmdii:KK3: 230-240cc konmuş dual plane ile . eğer bu boyut doğruysa bnce 260-270 cc büüyklkük bakımından iyidirr :KK9: çnkü benm bu görğüm memeye ben 260 filandır diyordum :KK1: hatta linki size atim arzumla sana. ama 10dk nın geçmesini beklemem lazım :KK31:

arzumcum leylada denemiştik msn den de olmamıştı. ben buldğum fotonun linkini özelden atıp göstercem sana sen bundan biraz büyük weya küçük dersin bana:KK1:

Tabiki bu resimdeki gögüsten biraz daha büyük duruyor.Zaten resimdeki 230-240cc.Seninki dogal olarak biraz daha büyük olacak.Senin gönderdigin resim dual plan..Güzel bir site bulmuşsun,bence senin kafandaki soruları yanıtlamaya yeter yani..

arzumcum leylada denemiştik msn den de olmamıştı. ben buldğum fotonun linkini özelden atıp göstercem sana sen bundan biraz büyük weya küçük dersin bana:KK1:

bak kulaklarım çınladı kim anıyo beni diyorum:))evet baya bi uğraşmıştık sweet le açamamıştık.meraktan çatlamıştım hatta.sweet yeni bi site mi buldun sen?:KK52:
bana da yolla olur mu?

kızlar siteyi size atayım şimdi. ama öyle aman aman güzel memeler pek yokk:KK1: ben bi arzuma gösterdğim kzıın memesini kendime yakın buldum we güzel buldum. siz yine bütün resimlere göz atın inşallh sizde fikir alablrsnz :KK34:

kızlar siteyi size atayım şimdi. ama öyle aman aman güzel memeler pek yokk:KK1: ben bi arzuma gösterdğim kzıın memesini kendime yakın buldum we güzel buldum. siz yine bütün resimlere göz atın inşallh sizde fikir alablrsnz :KK34:

sağol cnm ben hemen başladım didiklemeye :KK9:

X