Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

karamelciiimm nslsınn nsl cicişleerr ben doktoruma sordum bu yaz denize girebilr miiym die?, tabiki gireblrsn , bu sende gir yaniii dedii deniz tuzu yakmaz mı zararı olmaz mı dedim, hiçbir şey olmaz dedii yalnz bol bol güneş kremi sür we çok güneşte bırakma dedi. ben de kollarımı kaldrmam hiç dedim bakalım inşallh bu yaz bir yerlere gidebilrz inşallahhh

cnm sağol ben çok iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim
aynı zamanda ameliyat olduk aynı zamannlarda tatilde olalım inşallah hatta hep tatildeymişiz gibi geçsin bu yaz okullar kapansın iatanbula kaçıcam orda havuz sefası ağustos sonu tatil bu yaz bizim gezicez tozucaz istediğimiz gibi giyinicez hergün netten mayo bikini iç çamaşırı bakıyorum :82: burası küçük yer çok seçenek yok ama istanbula bir gideyim kimse tutamıcak beni güneş kremi konusunda bu yaz en çok onları depolamak gerekicek

aynenn canımm bikini , çamaşır , güneş kremi depolamak gerekiyorr inşallahh bütün yaz aylarına yansısın bu mutluluğmuz geell canım istanbulda yok yook bikini ,çamaşır ne ararsan bulabilrsn

kızlar bir aylık halleriyle benim cicişlere albüm yaptım yorumlarınızı bekliyor
ama lütfen bakıp geçmeyin iyi kötü yorumlara burdaki herkesin ihtiyacı oluyor hoş ben onları çok seviyorum ama siz dışardan bakışsınız şimdiden teşekkürler

arkadaşlık teklifi gönderen arkadaşlar burdan yazışmadığım yada neden eklediğini burdaki konuardan yazmayanları kabul etmiyorum
sizde hak verirsinizki sadece burdaki yorumlarda birbirimizi az çok tanıyabiliyoruz inanıyoruz yada inanmıyoruz
hiçbirşey yazmadan takip eden arkadaşlar sırf albüm görmek için eklemesinler lütfen kabul edemicem
özür diliyorum...

Tatlım 300 cc nasıl oldu acaba ben de 350 cc kas altı yuvarlak protez taktıracağım da caba çok büyük mü olur, boyum 1.60 kilom 48 çünkü:44:
Bu arada resimlerini görebilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…