- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Neden kusura baksınlar ki? Sayenizde forumumuz bir doktoru daha öğrenmiş olacak
karamel canım sımdıden bol sans..doktorunu bulmana sevındım..umarım cok mutlu bır sekılde atlatırsın..
Hayırlısı olsun Karamelcim çokta yakınmış ameliyat tarihin.herşey güzel olacak inşallah.
Karamelcigimmm.. canım arkadaşımm.. Dualarımız tabiki seninle,kalbin o kadar temizki bak sonunda Yüce Allahım dualarını kabul etti ve sende ameliyat oluyorsun canım benim.O kadar mutluyumki,inan ben ameliyat oldugumda bu kadar mutlu olmamıştım,çünkü ameliyat olacagıma inanamıyordum hayal gibi geliyordu.Taa...ki ameliyat masasına yatana kadar,eminimki sende öylesindir canım benim..Hiç heyecan yapma,zaten heyecan yaparsan günler geçmez Biz buradayız,canın sıkıldıkça gel,soru sor bize biz seni oyalarız..Seninle beraber bizde gün sayıyoruz unutma bunu..
cnm hayırlısı olsun çok az kalmışşşşallah gönlüne göre versin hayatım..herşey çok güzel olacak inş..sonunda sen de cicişlerine kavuşacaksın..
ooooo karamelciiiimm ameliyat tarihi almışsıın doktoruna karar wermişsiinn bombaa haberr buuhayırlı olsuun inşallahh her şey gönlünce olsuunn canım beniimm çook sewindim senin adınaaa
sağol cnm
sen araştırırken bende çok yararlandım araştırdığın şeylerden
inşallah sende en kısa zamanda doktorunu bulur ve ameliyatını olursun
bende senin sevincine ortak olmak için sabırsızlanıyorum
canıımm beniimm Allah razı olsuunn.. canım ikimizde 'ameliyatt oldum çook mutluyumm ' diye başlık açıcaazz inşallaaahhh
aminnnn inşallah cnm
allah herkesin kalbine göre versin inşallah
ben okadar içten diledimki herkesin memnun olmasını inşallah allahım üzüldüğüm kişilerden eylemez beni :26:
amiiiin canım amiiinnnn.. dedğin gbi en korktuğum şey istedğim görüntü ve büyüklükteki memeye kawuşamamak
Bebişim sonunda beklediğim konu açılmış
Canım benim şurada az bir zamanımız kaldı herşey güzel gönlüne göre olucak inşallah
Ay bende çok heyecanlıyım, ben olucam sanki
Neyse bu günlerin de ayrı bir güzelliği var, tadını çıkaralım, zaten daha öncede demiştim ya göz açıp kapayıncaya kadar gececek...Çok güzel olacak çok...
geldiiii geldi geldi
cnm çokk sağol eminimki senin güzel dileklerin benim hep yardımcım olucak
seni görünce nasıl seviniyorsam etrafımda pembe pembe kelebekler uçuşuyor
senin varlığın bile yeter iyi olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?