Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

yaa kusura bakmayın nolur
kızlar bu başlıkta yazan benim doktorum oluyor
ve bence uzun zaman da bu başlıkta ameliyat olan sadece ben olucam doktorum ıspartada isteyen olursa bilgilerini veririm
ben bi başlık açtım ama artık konu açılmıyormuş bende tam gününü bulmuşum yaniiii eh yani bennn
yazdığım onca şey vardı ama siz sadece şu kadarını bilin özelden arkadaşlarım sordu söyledim başlık açim dedim bu saat oldu
neyse 11 mayıs karamelin ameliyat günüdür haberiniz olsun söylicem demiştim söylemiş olim
dualarınızı istiyorum biliyorumki gerçekten yürekten başkalarının iyi olmasını isteyen çokkk insan var burda...

karamel canım sımdıden bol sans..doktorunu bulmana sevındım..umarım cok mutlu bır sekılde atlatırsın..

karamel canım sımdıden bol sans..doktorunu bulmana sevındım..umarım cok mutlu bır sekılde atlatırsın..

sağol gizemim ( amin ) dualrın için alalah razı olsun umarım bende memnun olanların arasında olurum

Hayırlısı olsun Karamelcim çokta yakınmış ameliyat tarihin.herşey güzel olacak inşallah.

sağol cnm evet allahın izniyle önümüzdeki hafta bugün
sende üzme kendini hayırlısı de benim nasıl üzüldüğümü biliyorsunuz ertelendi dedim ama daha erken bir tarihe nasip oldu 17 mayıs ertelendi 11 mayısa kısmet oldu

Karamelcigimmm.. canım arkadaşımm.. Dualarımız tabiki seninle,kalbin o kadar temizki bak sonunda Yüce Allahım dualarını kabul etti ve sende ameliyat oluyorsun canım benim.O kadar mutluyumki,inan ben ameliyat oldugumda bu kadar mutlu olmamıştım,çünkü ameliyat olacagıma inanamıyordum hayal gibi geliyordu.Taa...ki ameliyat masasına yatana kadar,eminimki sende öylesindir canım benim..Hiç heyecan yapma,zaten heyecan yaparsan günler geçmez Biz buradayız,canın sıkıldıkça gel,soru sor bize biz seni oyalarız..Seninle beraber bizde gün sayıyoruz unutma bunu..

cnm hayırlısı olsun çok az kalmışşşşallah gönlüne göre versin hayatım..herşey çok güzel olacak inş..sonunda sen de cicişlerine kavuşacaksın..

cnm bütün iyi dilekierin için sağol senin benim için hep iyi şeyler istediğine okadar eminimki
ben araştırmaya başladığımda ilk ameliyat olan sendin yada öyle aklımda kalmış seni nasıl bekliyordum heycanla bak şimdi 3 ay oldu nemde inşallah senin kadar memnun olurum seni seviyorum bebeğim

cnm hayırlısı olsun çok az kalmışşşşallah gönlüne göre versin hayatım..herşey çok güzel olacak inş..sonunda sen de cicişlerine kavuşacaksın..

sağol ayşegülüm seni ameliyatınıda nasıl beklemiştim sonunda sende memnun olanların arasındasın allahım pişman etmesin yanımda olduğun için teşekkür ederim bu bir hafta biliyorumki duygularım çok hızlı değişecek şimdiden ne hissttiğimi bilemiyorum garip bişeymiş bu inşallah herşey iyi geçer bende buraya gelip '' bittiiii'' diyebilmeyi çok istiyorum :

ooooo karamelciiiimm ameliyat tarihi almışsıın doktoruna karar wermişsiinn bombaa haberr buu hayırlı olsuun inşallahh her şey gönlünce olsuunn canım beniimm çook sewindim senin adınaaa

ooooo karamelciiiimm ameliyat tarihi almışsıın doktoruna karar wermişsiinn bombaa haberr buu hayırlı olsuun inşallahh her şey gönlünce olsuunn canım beniimm çook sewindim senin adınaaa

sağol cnm
sen araştırırken bende çok yararlandım araştırdığın şeylerden
inşallah sende en kısa zamanda doktorunu bulur ve ameliyatını olursun
bende senin sevincine ortak olmak için sabırsızlanıyorum

canıımm beniimm Allah razı olsuunn.. canım ikimizde 'ameliyatt oldum çook mutluyumm ' diye başlık açıcaazz inşallaaahhh

canıımm beniimm Allah razı olsuunn.. canım ikimizde 'ameliyatt oldum çook mutluyumm ' diye başlık açıcaazz inşallaaahhh

aminnnn inşallah cnm
allah herkesin kalbine göre versin inşallah
ben okadar içten diledimki herkesin memnun olmasını inşallah allahım üzüldüğüm kişilerden eylemez beni :26:

aminnnn inşallah cnm
allah herkesin kalbine göre versin inşallah
ben okadar içten diledimki herkesin memnun olmasını inşallah allahım üzüldüğüm kişilerden eylemez beni :26:

amiiiin canım amiiinnnn.. dedğin gbi en korktuğum şey istedğim görüntü ve büyüklükteki memeye kawuşamamak

amiiiin canım amiiinnnn.. dedğin gbi en korktuğum şey istedğim görüntü ve büyüklükteki memeye kawuşamamak

cnm bu korkuyu herkes yaşıyordur
sonuçta uzun süre beklediğin araştırdığın çok istediğin ameliyatı oluyorsun istediğin sonucu alamamak en büyük korkulardan oluyor
ama biraz oluruna bırak doktorunu bulduktan sonra herşey daha hızlı gelişiyor sen önce doktoruna karar ver gerisi inşallah istediğin gibi olucak

Bebişim sonunda beklediğim konu açılmış

Canım benim şurada az bir zamanımız kaldı herşey güzel gönlüne göre olucak inşallah

Ay bende çok heyecanlıyım, ben olucam sanki

Neyse bu günlerin de ayrı bir güzelliği var, tadını çıkaralım, zaten daha öncede demiştim ya göz açıp kapayıncaya kadar gececek...Çok güzel olacak çok...

Son düzenleme:

geldiiii geldi geldi
cnm çokk sağol eminimki senin güzel dileklerin benim hep yardımcım olucak
seni görünce nasıl seviniyorsam etrafımda pembe pembe kelebekler uçuşuyor
senin varlığın bile yeter iyi olmama

Canım benim ya ne kadar tatlısın.. ama hep diyorum hep senin iyi kalbinden kaynaklanıyor bunlar..
Benim içinde aynı şekilde senin mutlulugun benim mutlulugum canımcım..Dualarımız seninle

Ve tabi bu arada olmak isteyen tüm arkadaslara da bu mutluluk nasip olsun inş da bizlerde heyecanlarına ortak olmaya devam edelim Karamelim sende bize katılırsın artık tecrübeli olarak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…