Sorma cnm anlamıyorum çok garip geliyor tamam bir yanlışa düştük bir hata yaptık
şahsen ben bu şeyden utanıyorum ama bazıları bu yaptığı şeyden gurur duyuyor gibi anlatıyor :)))
Yani düşünsene karşına çıkan herkese benim ilişkim oldu tecrübeliyim :) adamın gözüne soka soka bak tecrübeliyim :)))
Ben erkek olsam kabul edeceğim varsada kabul etmem bu ne genişlik gurur duyar gibi anlatıyor derim:) Demekki yaptığından memnun pişman değil utanmıyor derim acaba bende bir şansımı denesemmi derim :) Hata yapılır ama önemli olan ders almak allah bile pişmanlığı kabul ediyor Tövbe edip üzerini kapatıp allahtan af dilemek varken millete yaymaları çok garip geliyor:) Böyle birseyi yasayıpta gurur duymak çok ayrı birsey ben o kafaları anlayamıyorum :)
Hep bu avrupa özentiliğinden kaynaklanıyor malesef:) Birde hani böyle öneride bulunuyorlar ya gerçekten kopuyorum
çok aşırı saf bir kız olmadığı sürece kimsenin onları dikkate almayacağını hatta komik geldiklerini anlayamıyorlar :)
Birde vicdanınız nasıl kaldırıyor demeleri ayrı bir komedi
Bir kere eşimden önceyse onu hiç alakadar etmez bile
Adam öldürmedim kimsenin hakkına girmedim neden vicdanım rahat olmayacak valla inanılmaz rahatım :)
Kendimi orjinal bakire gibi hisediyorum valla iyiki yaptırdım şükür :)