Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Bazı doktorlar tamamen işlemsiz olan ilk ilişkide kanın, ilişkinin hoyrat şekilde olduğu zaman geldiğini yazmış. Belki ondan bahsediyordur diye umut ediyorum ama kanama oluyo işlemle içinize kurt düşünmeyin

Neye istinaden boyle birsey diyorsanız gelip onu açıklayın madem boyle akıl karıştırmaya hakkınız yok
Neyine kafanız karıştıda bukadar sert bir yorumla alıntıladınız?
Doktor ilk ilişkide anlatılan okadar kanadı bukadar kanadı efsanesinin palavra olduğunu anlattı.
İnanmayın yok öyle bi kanama dedi( tedavim için bilgi verirken anlattı).
Neresini aydınlatayım bunun şakamısınız

Doktor ilk ilişkide anlatılan okadar kanadı bukadar kanadı efsanesinin palavra olduğunu anlattı.
Yeryüzünde tek kadın sen misin arkadaşım 😂 komedi ya

Burda işlem olup kanama bekleyenler var sen gelip kanama yalan dersen kafa tabiki karışır ama neye göre neden boyle birsey dediğini ne zamandan bahsettiğini açıklaman gerekirdi demek istediğim o en başta direk kanama yalan diyerek konuya girdiğin için gayet normal boyle düşünmemiz bu konuda Bir aydınlatma

Saldirmaya mecbur bırakma ozman insanlari sana insan gibi soru soruyoruz ayrica seviyenin yukari cıkmasıni istiyorsan seviyeli bi cevap vermelisin cavap ver diye yazmiyorum bu mesajı inan umrumda degil yazdigın burda insanlar birbirne yardimci olmaya calişiyor sen neyin kafasindasın bilmiyorum bilgi vereceksen katil konuya yoksa fazlalik yapma kimsenin canini sıkma

Bazı doktorlar tamamen işlemsiz olan ilk ilişkide kanın, ilişkinin hoyrat şekilde olduğu zaman geldiğini yazmış. Belki ondan bahsediyordur diye umut ediyorum ama kanama oluyo işlemle içinize kurt düşünmeyin
Zar esnekse veya bozulmuşsa sert ilişki ile kan gelme ihtimali yok maalesef. Dikim öncesi aktif birlikteliğimde o şekilde hiç gelmedi , zaten dikim sebebimde o.

Zar esnekse veya bozulmuşsa sert ilişki ile kan gelme ihtimali yok maalesef. Dikim öncesi aktif birlikteliğimde o şekilde hiç gelmedi , zaten dikim sebebimde o.
Benim de kanamam olmamıştı. Ben okuduğum yazıdan sebep öyle demek istemiştir belki dedim canım. Her doktor farklı bir şey söylüyor maalesef. O şekilde yazanlar da olmuş. Esnek ya da bozulmuş demedim. Zaten bozulmuş ise kanama ihtimali yok ilkinde kanadı kanadı. Esnek için kanayabilir de kanamaz da diyen doktorlar var. Benim de kanama işlemle mümkün aksi halde mümkün değilmiş canım

Benim ilk ilişkimde kanamam hiç olmadı, kızlık zarım bozulduğu halde.. Zaten aslı kanama olmaması.. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Kızlık zarım normal bir zardı, esnek de değildi ayrıca..

Bu ne simdi ben anlamadim ya kanama olmayanlar oluyor onu biliyoruz kanamasi olan insanlar var bi surü ilk iliskisinde yani ya dogru anlatamiyorsunuz ya biz anlayamiyoruz demek istediginizi

Bu ne simdi ben anlamadim ya kanama olmayanlar oluyor onu biliyoruz kanamasi olan insanlar var bi surü ilk iliskisinde yani ya dogru anlatamiyorsunuz ya biz anlayamiyoruz demek istediginizi
Şöyle ki, aslında kızlık zarı yırtıldığında kanayan bir şey değil ama ilk ilişkideki kasılmadan dolayı kanama olabiliyor orası darlaştığı için.. Ya da kızlık zarı farklı türde olanlarda kanama olabiliyor. Farklı türden kastım misal kalın olanlar..

Şöyle ki, aslında kızlık zarı yırtıldığında kanayan bir şey değil ama ilk ilişkideki kasılmadan dolayı kanama olabiliyor orası darlaştığı için.. Ya da kızlık zarı farklı türde olanlarda kanama olabiliyor. Farklı türden kastım misal kalın olanlar..
Yani bi sekilde kaniyor sebep nedir okadarini ben bilmiyorum ama birsey merakettim kanamam olmadi dedin nasil evlendin yani yada esin problem çıkarmadımı ozel degilse tabi

Yani bi sekilde kaniyor sebep nedir okadarini ben bilmiyorum ama birsey merakettim kanamam olmadi dedin nasil evlendin yani yada esin problem çıkarmadımı ozel degilse tabi
Canım ben vajinismusluydum, 2 yıl ilişkiye giremedik. Eşim sağ olsun beni hiç zorlamadı, sonunda da tedavi oldum. İlk denememizde kanama olmadı. Zaten öncesinde kızlık zarı kontrollerimi biliyor eşim, bilmese de sorun yapacağını sanmıyorum, malum 2 yıl ilişkiye giremedik zaten :) Bu arada kızlık zarımın normal olduğunu da muayenelerimden biliyorum, vajinismus tanısı konulabilmesi için kızlık zarına bakılıyor kalın mı yoksa başka bir problem çıkarabilecek bir yapıda mı diye..

Canım ben vajinismusluydum, 2 yıl ilişkiye giremedik. Eşim sağ olsun beni hiç zorlamadı, sonunda da tedavi oldum. İlk denememizde kanama olmadı. Zaten öncesinde kızlık zarı kontrollerimi biliyor eşim, bilmese de sorun yapacağını sanmıyorum, malum 2 yıl ilişkiye giremedik zaten :) Bu arada kızlık zarımın normal olduğunu da muayenelerimden biliyorum, vajinismus tanısı konulabilmesi için kızlık zarına bakılıyor kalın mı yoksa başka bir problem çıkarabilecek bir yapıda mı diye..
Peki daha sonra neden kanama olmadığına dair doktor açıklaması sonucu mu yırtılmış olduğunu düşündünüz? Esneyebiliyor ya belki esnemiş yırtılmamıştır?

Peki daha sonra neden kanama olmadığına dair doktor açıklaması sonucu mu yırtılmış olduğunu düşündünüz? Esneyebiliyor ya belki esnemiş yırtılmamıştır?
Canım öncesinde aynayla çok defa kızlık zarımı incelediğim için sonrasında inceleyince çentikleri görebiliyorum. O yuvarlak oluşumun kenarları artık hep çentik çentik yani yırtılmış. Önceden dümdüzdü.

X