- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Yok kuzum Pazartesi gideceğimGittin mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum Pazartesi gideceğimGittin mi :)
Bol şansYok kuzum Pazartesi gideceğim
Teşekkür ederim canımBol şans
Bir şey sormak istiyorum gerçekten cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz yaklaşık 7 yıllık bir ilişkim vardıDikim yaptiran kızlar ustune oturmayin hep yan yatın yan oturun bacaklarinizi acmayin vucudunuzu geren hareketler yapmayin ani eglip kalkmayin ayakta dus alin ilik suyla tabiki tuvalette ikinmayin kabiz olmayin surubunuzu icin mutlaka tuvaletteyken elinizle ust tarafta elinizle kapatin disarda cok fazla tuvaleti kullanmamaya calisin enfeksiyon kapmamak icin bol bol sarmisak sogan tuketin c vitamin suda eriyen tablet kullanin regl zamaninizda kokulu o tur pedler kullanmayin bimde ve a101 de satilan eski tur kalin pamuklu pedler oluyo onlardan kullanin batikonunuzu doktorun soyledigi gibi kullanin bide gece uyurken ic camasir giymezssenizde iyi olur oranin kuru kalmasini saglar genis pijamalar giyin dar seyler giymeyin aklima gelen bunlar ben bunlari yapmistim kizlar
Benim için çok önemli cevap verirrseniz çok ama çok sevinirim 7 yıllık bir ilşşkim vardı üniversite okuyorum ve seneye mezun oluyorum geçen yıl aramızda böyle bir şeu yaşandı ve bir kaç defa tekrarlandı mezun olunca istemeye geliceklerdi herkes tamamdı ama ayrıldık terk etti beni ve çok kötüyüm çok güveniyordum ortada evlilik falan hiçbir şey yok ne zaman böyle bir şwy olur onu da bilmiyorum yani bir acelem yok sadece kendimi çok kötü hissediyorum şimdi kalıcı dikim yaptırsam ileriki zamanlar bir şey olur mu o dikişe açılır mı ve birden fazla ilişki yaşadığımız için bana kızlık zarı dikimi yapılır mı Turgay beyi düşünüyorum ben de ve evleniceğin zaman herhalde doktor muayenesine mi gidiliyor eğer gidiliyorsa belli olur mu söylermi ve acilde kan tahlili yaptırmıştım bunu söyler mi görünür mü lütfen yardımcı olun ortada bir leu olmasada psikolojikmen çökmüş durumdayımDikim yaptiran kızlar ustune oturmayin hep yan yatın yan oturun bacaklarinizi acmayin vucudunuzu geren hareketler yapmayin ani eglip kalkmayin ayakta dus alin ilik suyla tabiki tuvalette ikinmayin kabiz olmayin surubunuzu icin mutlaka tuvaletteyken elinizle ust tarafta elinizle kapatin disarda cok fazla tuvaleti kullanmamaya calisin enfeksiyon kapmamak icin bol bol sarmisak sogan tuketin c vitamin suda eriyen tablet kullanin regl zamaninizda kokulu o tur pedler kullanmayin bimde ve a101 de satilan eski tur kalin pamuklu pedler oluyo onlardan kullanin batikonunuzu doktorun soyledigi gibi kullanin bide gece uyurken ic camasir giymezssenizde iyi olur oranin kuru kalmasini saglar genis pijamalar giyin dar seyler giymeyin aklima gelen bunlar ben bunlari yapmistim kizlar
Canım korkma özel kilinik olduğundan kimse birşey söylemezMerhaba Benim için çok önemli cevap verirrseniz çok ama çok sevinirim 7 yıllık bir ilşşkim vardı üniversite okuyorum ve seneye mezun oluyorum geçen yıl aramızda böyle bir şeu yaşandı ve bir kaç defa tekrarlandı mezun olunca istemeye geliceklerdi herkes tamamdı ama ayrıldık terk etti beni ve çok kötüyüm çok güveniyordum ortada evlilik falan hiçbir şey yok ne zaman böyle bir şwy olur onu da bilmiyorum yani bir acelem yok sadece kendimi çok kötü hissediyorum şimdi kalıcı dikim yaptırsam ileriki zamanlar bir şey olur mu o dikişe açılır mı ve birden fazla ilişki yaşadığımız için bana kızlık zarı dikimi yapılır mı Turgay beyi düşünüyorum ben de ve evleniceğin zaman herhalde doktor muayenesine mi gidiliyor eğer gidiliyorsa belli olur mu söylermi ve acilde kan tahlili yaptırmıştım bunu söyler mi görünür mü lütfen yardımcı olun ortada bir leu olmasada psikolojikmen çökmüş
Merhaba canim biraz gec gordum kusura bakma benimde evlilik durumum yok ama pskolojik olarak kendimi iyi hissetmek icin yaptirdim bi sene oldu yaptirali ama bi sknti yok olmuyomusta zaten zamanlar esneme yada baska bisey gibi oraya bi zorlama yapmadigin surece hic bisey olmuyo kac kere iliskiye girmis olursan ol dikim yapiliyo sayisi hic onemli degil canim kalici tercih edebilirim evlilik yoksa ne zaman olcagi belli degilse ben yaptiran biri olarak sana tavsiye edebilirimBir şey sormak istiyorum gerçekten cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz yaklaşık 7 yıllık bir ilişkim vardı
Benim için çok önemli cevap verirrseniz çok ama çok sevinirim 7 yıllık bir ilşşkim vardı üniversite okuyorum ve seneye mezun oluyorum geçen yıl aramızda böyle bir şeu yaşandı ve bir kaç defa tekrarlandı mezun olunca istemeye geliceklerdi herkes tamamdı ama ayrıldık terk etti beni ve çok kötüyüm çok güveniyordum ortada evlilik falan hiçbir şey yok ne zaman böyle bir şwy olur onu da bilmiyorum yani bir acelem yok sadece kendimi çok kötü hissediyorum şimdi kalıcı dikim yaptırsam ileriki zamanlar bir şey olur mu o dikişe açılır mı ve birden fazla ilişki yaşadığımız için bana kızlık zarı dikimi yapılır mı Turgay beyi düşünüyorum ben de ve evleniceğin zaman herhalde doktor muayenesine mi gidiliyor eğer gidiliyorsa belli olur mu söylermi ve acilde kan tahlili yaptırmıştım bunu söyler mi görünür mü lütfen yardımcı olun ortada bir leu olmasada psikolojikmen çökmüş durumdayım
Canim kac kere iliskiye girmis olursan ol dikis yapiliyo o bi engel teskil etmiyo ben yaptirdim sonra bi kac ay sonra tutmusmu diye kontrle gittik tutmustu bi daha gelmene gerek yok dedi canim kan tahlilinde boyle bisey tabiki anlaşılmaz kiz nasil anlasilsin Evlenicegin zaman gitmek zorunda degilsin dikimini yaptir iylesikten sonra git baktir dikislerin tutmusmu diye bukadar iylestikten sonrada orayi zorlamadigin surece yani bisey girmedikce oraya bisey olmuyo doktorda boyle demisti bizeMerhaba Benim için çok önemli cevap verirrseniz çok ama çok sevinirim 7 yıllık bir ilşşkim vardı üniversite okuyorum ve seneye mezun oluyorum geçen yıl aramızda böyle bir şeu yaşandı ve bir kaç defa tekrarlandı mezun olunca istemeye geliceklerdi herkes tamamdı ama ayrıldık terk etti beni ve çok kötüyüm çok güveniyordum ortada evlilik falan hiçbir şey yok ne zaman böyle bir şwy olur onu da bilmiyorum yani bir acelem yok sadece kendimi çok kötü hissediyorum şimdi kalıcı dikim yaptırsam ileriki zamanlar bir şey olur mu o dikişe açılır mı ve birden fazla ilişki yaşadığımız için bana kızlık zarı dikimi yapılır mı Turgay beyi düşünüyorum ben de ve evleniceğin zaman herhalde doktor muayenesine mi gidiliyor eğer gidiliyorsa belli olur mu söylermi ve acilde kan tahlili yaptırmıştım bunu söyler mi görünür mü lütfen yardımcı olun ortada bir leu olmasada psikolojikmen çökmüş
Merhaba , tuttu demişsiniz. Siz kime yaptırmıştınız?Canim kac kere iliskiye girmis olursan ol dikis yapiliyo o bi engel teskil etmiyo ben yaptirdim sonra bi kac ay sonra tutmusmu diye kontrle gittik tutmustu bi daha gelmene gerek yok dedi canim kan tahlilinde boyle bisey tabiki anlaşılmaz kiz nasil anlasilsin Evlenicegin zaman gitmek zorunda degilsin dikimini yaptir iylesikten sonra git baktir dikislerin tutmusmu diye bukadar iylestikten sonrada orayi zorlamadigin surece yani bisey girmedikce oraya bisey olmuyo doktorda boyle demisti bize
Turgay karakayaya yaptirmistimMerhaba , tuttu demişsiniz. Siz kime yaptırmıştınız?
Kesin olarak anlayamaz diyemeyiz bence. Doktorun işinde ne kadar iyi olduğuna bağlı. Ama önceki yorumlarda bi kişinin başka doktora gittiğini anlamadığını okumuştum. Ama bende yine de anlamaz şeklinde garanti bir şey söylemek doğru olmaz.Turgay hoca da ameliyat olupta kalici olani farklı bir doktor anlar mı yardim edin
Kimse anlamaz demisti hoca bizeTurgay hoca da ameliyat olupta kalici olani farklı bir doktor anlar mı yardim edin
Şimdi kafanı karıştırmak gibi olmasi n ama aklıma gelen şeyi demek istiyorum ikincisi ücretsiz tutmazsa tamam da tutmadığını düşün yada bilerek bunu yaptığını düşün adamın tekrar aynı işkence adam bak ben para almıyorum demek adına bunu yapıyosa neden aynı eziyeti ikinciye çekesin ki kızlar kolay bir süreç olmuyo iyi araştırınİnsallah sonuç alırsın bizleri de haberdar edersin :) bende öyle düşünüyorum ama parayı halledince. Sanırım sene sonunu bulacak benimkisi. O zamana kadar da iyice araştırıp kafam da netleştirmiş olurum. En çok kafama yatan durum tutmaması durumunda 2. İşlemin ücretsiz olacak olması
Tabiki zor bi süreç geçirdi yaptıranlar inşallah bize de nasip olur yaptırmakta zaten yıldım nerdeysen bu doktoru netleştirme işinden başka doktorlar için yapamıyor diyorlarŞimdi kafanı karıştırmak gibi olmasi n ama aklıma gelen şeyi demek istiyorum ikincisi ücretsiz tutmazsa tamam da tutmadığını düşün yada bilerek bunu yaptığını düşün adamın tekrar aynı işkence adam bak ben para almıyorum demek adına bunu yapıyosa neden aynı eziyeti ikinciye çekesin ki kızlar kolay bir süreç olmuyo iyi araştırın
Kim diyo onu başka doktorlara gibi o iyi sonuç alanlar da var herkes istanbula gidemez ki ben ankaraya gittim mesela ankarada yaptıran da çokEvet
Tabiki zor bi süreç geçirdi yaptıranlar inşallah bize de nasip olur yaptırmakta zaten yıldım nerdeysen bu doktoru netleştirme işinden başka doktorlar için yapamıyor diyorlar
Bu formu nerdeyse kaç defa okudum bu ifadeye İstanbul dışında yapabilen yok diyen binlerce üye var insanın kafasını karıştıran illa ki Ankara’da yapan yapabilen doktorlar da vardır uçağa bindikten sonra İstanbul Ankara fark etmiyor ki yeter ki sonuç alalımKim diyo onu başka doktorlara gibi o iyi sonuç alanlar da var herkes istanbula gidemez ki ben ankaraya gittim mesela ankarada yaptıran da çok
Inşallah alirsiniz önemli olan doğru doktoru bulmak çünkü herkesin istanbul imkanı yok ben şahsen gidemezdim ama allah herkesin yardımcısı olsunBu formu nerdeyse kaç defa okudum bu ifadeye İstanbul dışında yapabilen yok diyen binlerce üye var insanın kafasını karıştıran illa ki Ankara’da yapan yapabilen doktorlar da vardır uçağa bindikten sonra İstanbul Ankara fark etmiyor ki yeter ki sonuç alalım
Merhaba kime işlem oldun Ankara’da pekiInşallah alirsiniz önemli olan doğru doktoru bulmak çünkü herkesin istanbul imkanı yok ben şahsen gidemezdim ama allah herkesin yardımcısı olsun