- 12 Temmuz 2006
- 55.512
- 212.824
- 52
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Selam bende Dr Turgay Karakaya çift kat flep yöntemi düşünüyorum bitlisten istanbula günübirlik gidip döneceğim kontrole gitme ihtimalim sıfır. Mantıklımıyım ?Çift bi daha gidemeyecekler istiyor sanırsam
Kalıcı işlem düşünüyorsanız yüksek oranda olumlu sonuç veren tek doktor o, o yönden rahat olun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah tutarSelam bende Dr Turgay Karakaya çift kat flep yöntemi düşünüyorum bitlisten istanbula günübirlik gidip döneceğim kontrole gitme ihtimalim sıfır. Mantıklımıyım ?
Ohh rahatladım gerçekten 2 senede biriktirdim paramı başka şansım yok zaten randevumu aldım gidiyorum haftaya. Kontrole gitme şansım olmayacak ama ?? Nasıl anlarım tuttumu ??Kalıcı işlem düşünüyorsanız yüksek oranda olumlu sonuç veren tek doktor o, o yönden rahat olun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah tutar
düğün e yakın yaptır o zaman.Ohh rahatladım gerçekten 2 senede biriktirdim paramı başka şansım yok zaten randevumu aldım gidiyorum haftaya. Kontrole gitme şansım olmayacak ama ?? Nasıl anlarım tuttumu ??
Zaten ikibuçuk ay var düğüne en azından düşerim ederim kazara dikişler açılırsa ne yapıp edip yeniden diktirmek için azda olsa vaktim kalacak. Yeniden fırsat yaratmam çok çok zor ama gerektiğinde risk alıp giderim. İnşallah sıkıntı olmayacak turgay beyin asistanı esra beni bayaa rahatlattı sağolsun :))düğün e yakın yaptır o zaman.
Zaten ikibuçuk ay var düğüne en azından düşerim ederim kazara dikişler açılırsa ne yapıp edip yeniden diktirmek için azda olsa vaktim kalacak. Yeniden fırsat yaratmam çok çok zor ama gerektiğinde risk alıp giderim. İnşallah sıkıntı olmayacak turgay beyin asistanı esra beni bayaa rahatlattı sağolsun :))düğün e yakın yaptır o zaman.
Vallahi İstanbul'da deprem haberini alınca Çok korktum haftaya ameliyata gideceğim çünküKalıcı işlem düşünüyorsanız yüksek oranda olumlu sonuç veren tek doktor o, o yönden rahat olun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah tutar
İki ay mı kaldı düğününe ya çok az kalmış. İnşallah tutar ki çok dikkat et ameliyattan iki hafta kadar hep yat dinlen fırsatın varsa tabi bide geçici düşünmedin mi canımVallahi İstanbul'da deprem haberini alınca Çok korktum haftaya ameliyata gideceğim çünkü
Bid ne kadar fiyata anlaştınız turgaydaVallahi İstanbul'da deprem haberini alınca Çok korktum haftaya ameliyata gideceğim çünkü
Cnm çift kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi 3800 dedi ama nakit 3400 e anlaştım asistanı ile.Bid ne kadar fiyata anlaştınız turgayda
Evet kesin kanayacak dedi asistanı. Herkesin kanamış okuduklarıma görePeki çift kat olduğu için kesinnn olarak tutacak mı sordun mu çift katsa tutması lazım yani baya pahalıymış
Yok canim ben kızımı sizin gibi miletle yatip kalkip sonra gidip diktirenlerden yetiştirmem rahat ol
Canım kimseye hesap vermek inandırmak zorunda değilsin. Bozuldu mu ister kendin boz ister ilişki yaşa önemli değil. Sadece paranı birirktirp hatanı dğzeltmeye çalış. Ağlayacak bir durum yok üzülecek durum da.Herkese merhabalar yeni katıldım platforma sırf bunu yazabilmek için üyelik açtım. Bilmiyorum tekrar girer miyim. Bu kadar kolay eleştirilmek ne acı. Düşününsene burda birbirine destek olmak için bir başlığın altında bile bilinçsizce eleştiriliyor bilinçsizce damgalaniyoruz. Bu şeye mecbur kaldığımız için adimiz onunla bununla yatıp kalkmış oluyor. 13 yaşında cinsel istismara uğradım. Küçükttüm bilmiyordum aklımın ucundan bile geçmemişti kizlik zari denen şey. O kadar korkmuştum ki kimseye ağzımı açıp iki çift laf edemedim. Kimseye anlatamadım bu durumu. Ve 3 gün önce kızlık zarımın yırtık olduğunu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı. Yırtık olduğu bilmiyordum bile. Sadece ağladım durdum. Başka hiç bir şey gelmedi elimden. Ben kendimi hala kız saniyordum 3 gun oncesine kadar. Halbuki 9 sene önce bekaretimi kaybetmişim. 9 sene önce uğramış olduğum cinsel istismarı kime inandirabikirim? Ve şu an hayatımda gerçekten çok sevdiğim biri var onu kaybetmeyi göze alamam. Bu amaliyati olmaktan baska carem var mi sizce ? ALLAH kimseyi bu duruma dusurmesin. Artik yargilamadan once biraz dusunun ve kendinizi diger insanlarin yerine koyu lutfen... zaten canim yanmiyormus gibi bu yorumlar daha da canimi yakti. Kimin neyle mucadele ettigini bilmeden konusmayin. Kırıyorsunuz, dokuyorsunuz hatta ölduruyorsunuz, yapmayın...
Bu benim hatam değil. Uckurusuna sahip çıkamayan beş kuruş etmeyen insan musvettesinin yanlışı. Ama cemeresini ben cekiyorum. Turkiyede kadın olmak gerçekten çok zor. 13 yaşında tecavüze uğradım diyorum hala paranı birliktir hatanı düzelt deniyor. Burda benim hatam nerde ?Canım kimseye hesap vermek inandırmak zorunda değilsin. Bozuldu mu ister kendin boz ister ilişki yaşa önemli değil. Sadece paranı birirktirp hatanı dğzeltmeye çalış. Ağlayacak bir durum yok üzülecek durum da.
Orda yanlış cümle kullandım canım kusura bakma.Bu benim hatam değil. Uckurusuna sahip çıkamayan beş kuruş etmeyen insan musvettesinin yanlışı. Ama cemeresini ben cekiyorum. Turkiyede kadın olmak gerçekten çok zor. 13 yaşında tecavüze uğradım diyorum hala paranı birliktir hatanı düzelt deniyor. Burda benim hatam nerde ?
Bu ameliyattan başka çarem yok... doktor arayışındayimOrda yanlış cümle kullandım canım kusura bakma.peki ne yapmayı düşünüyorsun
Sanırım anakaradasın 06 kullanıcu adın. Ankarada pek iyi doktor yok istanbulda olumlu sonyç alıban doktorlar var araştır canım içine sinene git.Bu ameliyattan başka çarem yok... doktor arayışındayim