Herkese merhabalar yeni katıldım platforma sırf bunu yazabilmek için üyelik açtım. Bilmiyorum tekrar girer miyim. Bu kadar kolay eleştirilmek ne acı. Düşününsene burda birbirine destek olmak için bir başlığın altında bile bilinçsizce eleştiriliyor bilinçsizce damgalaniyoruz. Bu şeye mecbur kaldığımız için adimiz onunla bununla yatıp kalkmış oluyor. 13 yaşında cinsel istismara uğradım. Küçükttüm bilmiyordum aklımın ucundan bile geçmemişti kizlik zari denen şey. O kadar korkmuştum ki kimseye ağzımı açıp iki çift laf edemedim. Kimseye anlatamadım bu durumu. Ve 3 gün önce kızlık zarımın yırtık olduğunu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı. Yırtık olduğu bilmiyordum bile. Sadece ağladım durdum. Başka hiç bir şey gelmedi elimden. Ben kendimi hala kız saniyordum 3 gun oncesine kadar. Halbuki 9 sene önce bekaretimi kaybetmişim. 9 sene önce uğramış olduğum cinsel istismarı kime inandirabikirim? Ve şu an hayatımda gerçekten çok sevdiğim biri var onu kaybetmeyi göze alamam. Bu amaliyati olmaktan baska carem var mi sizce ? ALLAH kimseyi bu duruma dusurmesin. Artik yargilamadan once biraz dusunun ve kendinizi diger insanlarin yerine koyu lutfen... zaten canim yanmiyormus gibi bu yorumlar daha da canimi yakti. Kimin neyle mucadele ettigini bilmeden konusmayin. Kırıyorsunuz, dokuyorsunuz hatta ölduruyorsunuz, yapmayın...