-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Yok canım fazla olmadı bende hep merak ederim ilişki sayısı etkiler mi dieÇok ilişkin oldumu cnm? acaba cok ılıskı etkılıyormu
Bu ay yaptıracağım canım kalıcı + daraltma Turgay beye
Anladım canım bunu bilmek iyi oldu kiloya görede çift kat tek kat diyorlarbenim sorduğuma göre asistanına etkiliyormuş az ilişkiye girince gerek yok daraltmaya dedi
Mesela benim çok oldu daraltmalı yaptıracam o yüzdenÇok ilişkin oldumu cnm? acaba cok ılıskı etkılıyormu
Doktor bakıyormuş gene kontrol ediyormuş ama genelde daraltma yaptırıyorlarMesela benim çok oldu daraltmalı yaptıracam o yüzden
evet bende karar veremedim çift mi tek miAnladım canım bunu bilmek iyi oldu kiloya görede çift kat tek kat diyorlar
Mesela benim çok oldu daraltmalı yaptıracam o yüzden
Yok canım fazla olmadı bende hep merak ederim ilişki sayısı etkiler mi die
Evet canım kalıcı düşünüyorum geçiciyle uğraşamamİnsallah etkilemez cnm yaaa kalıcı düşünüyorsun dimi ?
evet bende karar veremedim çift mi tek mi
İnşallah o başka kızların kızlığını alıp yüzüstü bırakıp da ayrılan biri denk gelir sana da.İnşallah o kandırdığınız adamların önüne çıkar bunlar bigün.
Canm hiç ağzını yormaya değmez başına gelenler anlar ancak bole kınayanlar da yaşamadan ölmezİnşallah o başka kızların kızlığını alıp yüzüstü bırakıp da ayrılan biri denk gelir sana da.
cevap vermemek en uygundur benceİnşallah o başka kızların kızlığını alıp yüzüstü bırakıp da ayrılan biri denk gelir sana da.
İnşallah o kandırdığınız adamların önüne çıkar bunlar bigün.
canım merak etme zaten ilişkiye girmeyen bekar erkek Yok. İlla ona da denk gelecekBu bedduayı ederken kimin ne yaşadığını bilmeden ettiğin için senin canın da yanarsa şaşırmahe o inşaAllah diye içten ettiğin duan için de şunugöstereyim;
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." (Tirmizi, Kıyamet, 53,
Bu ne be noluyo burda ilişkiye girip diktirip adamları mı kandırıyosunuz anlamadım ben? Şaka mı bu? Herkes de normal bişey gibi cevap verip bilgi almış bide noluyo be