- 17 Temmuz 2019
- 37
- 16
- 36
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Arkadaşlar eğer tuttuktan sonra açılma olursa kanama olur mu Yani açılma olup olmadığını nasıl anlarız ya da tuttuktan sonra açılma ihtimali olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım darısı vizelerinde başınaBen İstanbulda başka bir doktora yaptırdım bu operasyonu hem kızlık zarı diktirme hem dudak küçültme hem de vajinal daraltma üçünü aynı anda aradan çıkartmak istedim işlemden 1 sene sonra evlendim ve hiçbir sorun yaşamadım :)
evliliğin ilk gecesi canımİşlem sonrası mı evliliğin ilk gecesi mi ? Hangisini soruyorsun canım
evliliğin ilk gecesi canım
İlk bozulurkenki kanama oluyor mu canım onu merak ediyorumKanamam oldu canım normal olması gerektiği kadar kanayacak şekilde yapıcam kanadığında korkma demişti doktorum normal kanadı eşim anlamadı hiçbirşey çok şükür
İlk bozulurkenki kanama oluyor mu canım onu merak ediyorum
tamam canım sağolOluyor tabii canım sonuçta ilk başta da zar yırtılıyor dikim olduktan sonra da zar yırtılıyor yırtılan zarın parçaları kopmadığı yerinde kaldığı için doktorlar o parçaları birleştirerek canlı bir damar olusturuyorlar orda zaten tekrar kanamasını sağlayan yapı o
Yıllarca emek verdim , evlenince yeniden olur diyerek 2 kürtaj yaptırdığım adam iş arkadaşımla evlendi. Kabahat bende iş arkadaşımla tanıştırdım sevgilimi güya hava atacağım, onunda ciddi sevgilisi vardı hatta. Beninkini görünce kendikini unuttu, canım cicim şakalaşmalar derken kaptı. Düşündükçe sinirlerim tepeme sıçrıyor. Siz siz olun aşkınızı saklayın azgın kızlardan. Erkeklere güven olmuyor. Ama ahım tuttu bebekleri olmuyormuş tüp bebek peşinde koşuyorlar. Oysa ben 2 tane doğururdum o salağa şu zamana kadar. Artık başkası doğuracam bebekleri :)Yani evet kimseye güvenmemek lazım
İşte düşmez kalkmaz bir Allah’tır.Yıllarca emek verdim , evlenince yeniden olur diyerek 2 kürtaj yaptırdığım adam iş arkadaşımla evlendi. Kabahat bende iş arkadaşımla tanıştırdım sevgilimi güya hava atacağım, onunda ciddi sevgilisi vardı hatta. Beninkini görünce kendikini unuttu, canım cicim şakalaşmalar derken kaptı. Düşündükçe sinirlerim tepeme sıçrıyor. Siz siz olun aşkınızı saklayın azgın kızlardan. Erkeklere güven olmuyor. Ama ahım tuttu bebekleri olmuyormuş tüp bebek peşinde koşuyorlar. Oysa ben 2 tane doğururdum o salağa şu zamana kadar. Artık başkası doğuracam bebekleri :)
Kalıcı dikim için bursa istanbul ankara civarlarında garanti sonuç verecek doktor araştırıyorum yeni başladım okumaya forumu tavsiye bekliyorum.İşte düşmez kalkmaz bir Allah’tır.
Turgay Karakaya diyorlar canım ben oraya yaptırıcamKalıcı dikim için bursa istanbul ankara civarlarında garanti sonuç verecek doktor araştırıyorum yeni başladım okumaya forumu tavsiye bekliyorum.
Baştan okuyorum canım ilgili konuları kalıcı şart bana , düğün yurtdışında olacak çünkiTurgay Karakaya diyorlar canım ben oraya yaptırıcam
Bende Turgay hocaya olucamBaştan okuyorum canım ilgili konuları kalıcı şart bana , düğün yurtdışında olacak çünki
O zaman turgay karakayda 1 ay önceden en az ol canımBaştan okuyorum canım ilgili konuları kalıcı şart bana , düğün yurtdışında olacak çünki
Canım sen kaç ay kala yaptırmayı düşünüyorsun ? Yıllarca önceden yaptıranlar olmuş ama zaten benim sürem yaklaşıyor bu ay yaptırırsam 3 ay kalıyor banaBende Turgay hocaya olucam
Canım ben Kasım gibi olucam inşallah öyle düşünüyorum hayatımda biri var zaten yaza nişan sonbahar gibide düğün diyor kendimi riske atamam nişanlanmadan yapmam lazım gidemem yoksaCanım sen kaç ay kala yaptırmayı düşünüyorsun ? Yıllarca önceden yaptıranlar olmuş ama zaten benim sürem yaklaşıyor bu ay yaptırırsam 3 ay kalıyor bana
Canım sen kaç ay kala yaptırmayı düşünüyorsun ? Yıllarca önceden yaptıranlar olmuş ama zaten benim sürem yaklaşıyor bu ay yaptırırsam 3 ay kalıyor bana
Canım ben Kasım gibi olucam inşallah öyle düşünüyorum hayatımda biri var zaten yaza nişan sonbahar gibide düğün diyor kendimi riske atamam nişanlanmadan yapmam lazım gidemem yoksa