-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Oda olacak inşallah canım
[/QUOT
Arkadaşlar , ben 14 ay önce Dr. Turgay Karakaya hocamızda kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi tek kat + vajina daraltma ameliyatı + labioplasti ameliyatı aynı seansta 3lü operasyon yaptırdım . 2 hafta önce evlendim kanama oldu, dar oldu iyi donuç aldım. Canlı örnek olarak sorularınız varsa yanıtlarım. Korkulacak birşey değil bu inanın
Ah kızlar canım kızlar size bu mesajı yazabilmek için nasıl bekledim bilemezsiniz. Benimki tutacak , benimki tutacak .. derken tuttu.. sonra benimki kanayacak benimki kanayacak derken kanadı.. balayı geçecek kızlara yazacam dedim. Nasıl ihtiyacı oluyor insanın bu morale bilmez miyim. Ağlamaktan kör olacaktım zamanındabide o geceyi atlatsak
Sende mi oldun canım nerde kimeAh kızlar canım kızlar size bu mesajı yazabilmek için nasıl bekledim bilemezsiniz. Benimki tutacak , benimki tutacak .. derken tuttu.. sonra benimki kanayacak benimki kanayacak derken kanadı.. balayı geçecek kızlara yazacam dedim. Nasıl ihtiyacı oluyor insanın bu morale bilmez miyim. Ağlamaktan kör olacaktım zamanında
Canım İstanbul Bakırköy'de Dr Turgay KarakayaSende mi oldun canım nerde kime
Geneli Turgay hoca bende Ekim -Kasım gibi yaptıracağım kısmetseCanım İstanbul Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya
Ben iki gözüm iki çeşme okuyorum ben de ameliyattan önceki hayatımdan bahsetmek istiyorum biraz
Yani evet kimseye güvenmemek lazımValla kızlar sevgilinizi nışanlınızı sözlünüzü evlenmeden önce en yakın arkadaşınızla bile tanıştırmayın. Hatta kanki arkadaşınızın sevgilisi bile olsa bu onu durduramaz sizinki iyi ise almaya çalışır. Canlı örnek bende oldu.
Yaaaa sen gerçek misin çok sevindim canm bnm gözün aydı darısı bizeAh kızlar canım kızlar size bu mesajı yazabilmek için nasıl bekledim bilemezsiniz. Benimki tutacak , benimki tutacak .. derken tuttu.. sonra benimki kanayacak benimki kanayacak derken kanadı.. balayı geçecek kızlara yazacam dedim. Nasıl ihtiyacı oluyor insanın bu morale bilmez miyim. Ağlamaktan kör olacaktım zamanında
Peki 1 sene içinde açılma esneme gibi bi durum olma ihtimali var mı canm gözün aydın bu arada sevindim Bnde yaptırdım daraltma ve çift kat flep doktor tuttuğunu soledi ama yine açılma ve esneme olur die korkuyorumBen İstanbulda başka bir doktora yaptırdım bu operasyonu hem kızlık zarı diktirme hem dudak küçültme hem de vajinal daraltma üçünü aynı anda aradan çıkartmak istedim işlemden 1 sene sonra evlendim ve hiçbir sorun yaşamadım :)
Anladm canm saol bnm doktorum sadece işlemden 1 ay sonra çağırdı bir daha çağırmıo ama giderim heralde düğüne yakın tekrar
Gidicem inş fırsatım olursa canm çünkü Bn istanbuldan baya uzakta yaşıyorum hakkımızda hayırlısıDoktora göre değişiyor sanırım ama bende işlemden 15 gün sonra gittim 15 gün sonra çağırmıştı o kontrolden sonra evleneceğin zaman 1 hafta öncesinde görüşmek üzere diye uğurladı :) evlenmeden 1 kere daha son kez görünmek ve son rütuşların yapılması daha çok güven veriyor ve bence böylesi daha sağlıklı bence siz de gidin mutlaka simdiden geçmiş olsun :)
kanaman ne kadar oldu canımDoktora göre değişiyor sanırım ama bende işlemden 15 gün sonra gittim 15 gün sonra çağırmıştı o kontrolden sonra evleneceğin zaman 1 hafta öncesinde görüşmek üzere diye uğurladı :) evlenmeden 1 kere daha son kez görünmek ve son rütuşların yapılması daha çok güven veriyor ve bence böylesi daha sağlıklı bence siz de gidin mutlaka simdiden geçmiş olsun :)
kanaman ne kadar oldu canım