- 17 Temmuz 2019
- 37
- 16
- 36
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
İstanbul havalimanı cnmKızlar hangi havaalanında inmemiz gerekiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul havalimanı cnmKızlar hangi havaalanında inmemiz gerekiyor.
Biliyorum canım ama atatürkte mi sabiha gökçende mi?İstanbul havalimanı cnm
Atatürk havalimanı adı değişti İstanbul havalimanı dieBiliyorum canım ama atatürkte mi sabiha gökçende mi?
Aa tamam teşekkür ederim canımAtatürk havalimanı adı değişti İstanbul havalimanı die
Sen gene de ne olur ne ollmaz diye sürekli dikkat et bence maşallah :) ayrıca başka bi doktora da kontrole gitmeyi düşünüyor musunArkadaşlar merhaba ben bugün kontrole geldim ve tutmuş şükürler olsun ole korkuyla geldim ki tutmamıştır die ama hatta doktoru beklerken baya stres oldum baktı çok güzel tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı Mayıs’ta düğünüm var inşallah sonuç alırım onda da. Hemşire de artık normal hayatına dönebilirsin dedi ağda bisiklete ata binmek Yok ama evlenene kadar dedi darısı yaptıranların başına inşallah sonuç aldığımda da bilgilendiririm ☺
Edicem canm teşekkür ederim kaldığım yer çok küçük o yüzden öle bi imkanım Yok bi korku daha yaşamak istemiyorum ama gitmek isterdim darısı sana inşallahSen gene de ne olur ne ollmaz diye sürekli dikkat et bence maşallah :) ayrıca başka bi doktora da kontrole gitmeyi düşünüyor musun
Gözünaydin canmArkadaşlar merhaba ben bugün kontrole geldim ve tutmuş şükürler olsun ole korkuyla geldim ki tutmamıştır die ama hatta doktoru beklerken baya stres oldum baktı çok güzel tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı Mayıs’ta düğünüm var inşallah sonuç alırım onda da. Hemşire de artık normal hayatına dönebilirsin dedi ağda bisiklete ata binmek Yok ama evlenene kadar dedi darısı yaptıranların başına inşallah sonuç aldığımda da bilgilendiririm
Teşekkür ederim canmGözünaydin canm
Lazer yapabiliyoruz ama değil mi ben artık korkuyorum valla herşeydenArkadaşlar merhaba ben bugün kontrole geldim ve tutmuş şükürler olsun ole korkuyla geldim ki tutmamıştır die ama hatta doktoru beklerken baya stres oldum baktı çok güzel tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı Mayıs’ta düğünüm var inşallah sonuç alırım onda da. Hemşire de artık normal hayatına dönebilirsin dedi ağda bisiklete ata binmek Yok ama evlenene kadar dedi darısı yaptıranların başına inşallah sonuç aldığımda da bilgilendiririm
Arkadaşlar merhaba ben bugün kontrole geldim ve tutmuş şükürler olsun ole korkuyla geldim ki tutmamıştır die ama hatta doktoru beklerken baya stres oldum baktı çok güzel tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı Mayıs’ta düğünüm var inşallah sonuç alırım onda da. Hemşire de artık normal hayatına dönebilirsin dedi ağda bisiklete ata binmek Yok ama evlenene kadar dedi darısı yaptıranların başına inşallah sonuç aldığımda da bilgilendiririm
Hayırlı olsun canım :) darısı banaArkadaşlar merhaba ben bugün kontrole geldim ve tutmuş şükürler olsun ole korkuyla geldim ki tutmamıştır die ama hatta doktoru beklerken baya stres oldum baktı çok güzel tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı Mayıs’ta düğünüm var inşallah sonuç alırım onda da. Hemşire de artık normal hayatına dönebilirsin dedi ağda bisiklete ata binmek Yok ama evlenene kadar dedi darısı yaptıranların başına inşallah sonuç aldığımda da bilgilendiririm ☺
Bir ay sonra lazere gidebiliosun ama ağda kesinlikle Yok valla ben Ağdaya gidiodum şimdi bnm için zor olcakLazer yapabiliyoruz ama değil mi ben artık korkuyorum valla herşeyden
Saol kuzum darısı sana inşallahHayırlı olsun bu arada canım
Saol canm amin darısı herkese inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız herşeyi ve Bidaha hatırlamayızHayırlı olsun canım :) darısı bana
Lazer mecbur tatlım bunu atlattın ya gerisini boşverBir ay sonra lazere gidebiliosun ama ağda kesinlikle Yok valla ben Ağdaya gidiodum şimdi bnm için zor olcak
Sağol tatlım inşallahSaol kuzum darısı sana inşallah
bide o geceyi atlatsakLazer mecbur tatlım bunu atlattın ya gerisini boşver
Oda olacak inşallah canımbide o geceyi atlatsak