- 1 Ağustos 2019
- 50
- 61
- 25
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Selamlar bende Dr. Turgay Karakaya seçimi yaptım kalıcı kızlık zarı dikimi için. Doktoru hiç görmedim, biekaç kez whatsapp tan asistanları ile yazıştım fiyat ve bilgi aldım. Kafama takılanları hep sordum. Cevapları beni tatmin etti ama asıl doktora karar verirken bu forumdaki yorumlara birkaç blog sitedeki yorumlara baktım. Aslında aylardır üye olmadan okuyorum bu siteyi. İnsan önce korkuyor üye olmaya suç işlemiş gibi beni tanıyacaklar sanıyor ama takma isim olduktan sonra sıkıntı olmaz diyorsun. Şimdi fikir alışverişi çok önemli özellikle kızlık zarı dikimi gibi ince bir konuda. Bu sitede Turgay beye ameliyat olmuş ve evlenmiş, kanaması gelmiş birçok kızın yorumunu okudum. Onun dışında ameliyat olup henüz evlenmemiş birçok arkadaşta yazmış bunlarında dikişleri tutmuş ve geleceğe büyük bir umutla bakıyorlar. Oturup bu profilleri tek tek okudum. Bazıları yüzlerce hatta binlerce mesaj yazmış yani sahte olma ihtimalleri neredeyse sıfır. Bazıları birkaç mesaj yazmış bırakmış onların gerçek olup olmadığını bilmek zor. Buna karşılık forumda bir kız iyileşme döneminde sürtünme ile ilişki kurmuş ve dikişlerinin bazıları atmış, bir kızda kabızlık sebebi ile ilk haftalarda dikişlerden bazılarının attığını yazmış. Kabızlık ilacını içmediğini söylemiş. Eskilerden bir profil başarısız sonuç aldığı yazmış ama bir mesaj dikkatli okununca gerçek olmadığı kasıtlı yazıldığı şüphesi oluyor. Zaten başka mesajıda yok olumsuz yazanın. Yani bilmiyorum benim için ölüm kalım meselesi olduğu için bukadar vakit harcadım bu sitede. Yaa sen yanlış düşünüyorsun yanlış yoldasın. Turgay beye değilde şu doktora git diyen varsa lütfen yazsın ve açıklasın. Bayram öncesi dikim için uzak yoldan geleceğim.