-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
ya kızlar ben bir şeyi merak ediyorum ben yalan konuşamıyorum hele böyle konularda peki evlenecek olduğunuz kişi size geçmişinizi sorunca ne cevap veriyorsunuz ? yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum ne yaşadığınızı bilemem hani bana evlenecek olduğum kişi bunu sorsa sonra kan gelmezse ki gelmeyenlerde çok oluyormuş bana güvenmezse ben ona eskisi gibi bakamam diye düşünüyorum.
Yalanın henüz icad edilmediği ütopik bir dünyada geçen bir film izlemiştim. Yalan olmasa bu dünya dönmüyor aslında ve ilk yalan söyleyen kişi peygamber ilan ediliyor.Valla canım cok haklısın bunu sorgulayan erkekle sıkıntı yanı
Son durumunuz nedir randevu aldınız mı ?Ya ankaradan istanbula hızlı tren yolculuğu başladı mı acaba? Günü birlik gelsem kimseye çaktırmadan. Ailem duysa öldürür. Gökçen erdoğan klınıgınde ikş yıl önce oldum lakin kontrole gitmedim ama hala acık para haram olsun ona inşallah. Tek çarem iatnbul oldu
Yok henüz alamadı m ki henüz cesaretimi bile toplamış değilim yalnız dikim için değil İstanbula günü birlik gidip geri gelebilecek miyim sıkıntı bunda zaten gidebilsem sorun kalmıyor. Mesela sabah 6 gibş binsem akşam 7 -8 gibi ankarada olabilirmyim ki ve hızlı bir şekilde neyle gidip dönebilirim
Konuyla biraz alakasi bisey olcak ama neden boyle heyecanlar yasiyosunuz. Yani daha once yasadiginiz sizi ilgilendiren bisey. Simdi diktirip evlenince bu esinizi kandirmak degilmi. Bilmiyorum ama benim vicdanim kocami kandirmaya el vermezdi
Hayalini kurduğumuz ütopik dünya sizinkiyle aynı, gerçekler var bir de maalesefKonuyla biraz alakasi bisey olcak ama neden boyle heyecanlar yasiyosunuz. Yani daha once yasadiginiz sizi ilgilendiren bisey. Simdi diktirip evlenince bu esinizi kandirmak degilmi. Bilmiyorum ama benim vicdanim kocami kandirmaya el vermezdi
Buraya gelip insanların yaptığını eleştirebilen insanları anlamıyorum. Aynı ülkede yaşamıyoruz. Kandırmaya kıyılmayan erkekler ( ki kimsenin amacı bu değil, yalancı insan her konuda yalan söyleyebilir ve rahattır. Biz bunu yaparken rahat değiliz. ) kadınlara neler neler yapıyor bu toplumda, aynı toplum buna sessiz maalesef... yok yok kesinlikle aynı yaşam imkanlarına sahip değiliz.
Kalıcı düşünüyorum ben. En gerçekçi o bence. Günübirlik gidip dönen çok var bu forumda. 30 dak falan ameliyatAnkarada yaşıyorum canım. Ya bilmiyorum ki kalıcı tehlikeli değil mi kaç gun dayanıyor. Mesela düğüne kaç gün kala yapılıyor geçiciye pek güvenemiyorum
Siz takmayın böyle şeyleriBu ameliyatı yapmaya neden ihtiyaçları duydunuz? Ben şahsen eşimle ilk ilişkiyi yaşadım ve kanamam çok çok az oldu anlayamadık bile. Eşim de neden kanama olmadı dedi bilmiyorum bazı insanlar da olamazmış bende sen öyle oldu dedim bir daha da lafı olmadı. Siz eşinizden mi çekindiniz yani neden ihtiyaç duydunuz kendinize bunu yaptınız size de yazık.
Psikolojik korkunun gitmesi için.Bu ameliyatı yapmaya neden ihtiyaçları duydunuz? Ben şahsen eşimle ilk ilişkiyi yaşadım ve kanamam çok çok az oldu anlayamadık bile. Eşim de neden kanama olmadı dedi bilmiyorum bazı insanlar da olamazmış bende sen öyle oldu dedim bir daha da lafı olmadı. Siz eşinizden mi çekindiniz yani neden ihtiyaç duydunuz kendinize bunu yaptınız size de yazık.
evet ama nasıl denk hetircem neyle gelcem ve neyle dönecem ofKalıcı düşünüyorum ben. En gerçekçi o bence. Günübirlik gidip dönen çok var bu forumda. 30 dak falan ameliyat
Bu ameliyatı yapmaya neden ihtiyaçları duydunuz? Ben şahsen eşimle ilk ilişkiyi yaşadım ve kanamam çok çok az oldu anlayamadık bile. Eşim de neden kanama olmadı dedi bilmiyorum bazı insanlar da olamazmış bende sen öyle oldu dedim bir daha da lafı olmadı. Siz eşinizden mi çekindiniz yani neden ihtiyaç duydunuz kendinize bunu yaptınız size de yazık.