- 6 Temmuz 2019
- 51
- 43
- 25
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Mesela bir cumartesi sabahtan uçakla veya hızlı trenle istanbula gidip akşam olmadan dönersinizJdkd
evet ama nasıl denk hetircem neyle gelcem ve neyle dönecem of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela bir cumartesi sabahtan uçakla veya hızlı trenle istanbula gidip akşam olmadan dönersinizJdkd
evet ama nasıl denk hetircem neyle gelcem ve neyle dönecem of
Sen iatanbulda mı yaşıyorsun. Öyle düşünüyorum da sabah trene binsem hızlı trene bakırköyde durağı var zaten inip işlemi yapıp iki dakka da tekrar ankaraya dönüş treni bulabilirmiyim sat olarakMesela bir cumartesi sabahtan uçakla veya hızlı trenle istanbula gidip akşam olmadan dönersiniz
Yok cnm istanbulda değilim uçakla gidip döneceğim aynı gün. Dr. Turgay karakaya'dan randdvu aldım .Sen iatanbulda mı yaşıyorsun. Öyle düşünüyorum da sabah trene binsem hızlı trene bakırköyde durağı var zaten inip işlemi yapıp iki dakka da tekrar ankaraya dönüş treni bulabilirmiyim sat olarak
Peki nerden gideceksin istanbula ? Ben ankaradan. Birde bakırköye yakın mı havaalanı gidip te kaybolmayalımYok cnm istanbulda değilim uçakla gidip döneceğim aynı gün. Dr. Turgay karakaya'dan randdvu aldım .
Cnm ben daha uzaktan doğudan gideceğim uçakla günübirlik , istanbul havaalanına aldım bilet , Turgay karakaya bakırköyde arası 1 saatmiş. Havaist diye otobüs varmış bakırköye. Uçuşlar arasına 5 saat koydum zaten ameliyat 30 dak mış. Asistanı esra hanım detaylı yardımcı oldu anlattı. Takılırsan telefonla ara onu. Herkes yapıyor bende yaparım dedim yazıldımPeki nerden gideceksin istanbula ? Ben ankaradan. Birde bakırköye yakın mı havaalanı gidip te kaybolmayalım
Merhaba arkadaşlar bugün Bnde Turgay hocaya hem çift kat flep hem de daraltma yaptırdım işlem yapılmadan önce o bölgeyi uyuşturdu ama iplerin geçtiğini hissediyorsunuz şu işlemin ardından 8 saat geçti biraz ağrım var normal mi sizce henüz Ağrı kesici falan almadm
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinNormal 2 gün agrı olabiliyor gecmıs olsun:)
Teşekkür ederim canm. Ameliyat öncesi Turgay beyin asistanıyla konuştum biraz bilgiler aldım bugünde paramı denkleştirince ameliyat içim İstanbul’a geldim ilk içeri girdiğimde çok tedirgindim Turgay bey bana önce kağıt üzerinde dikim öncesi sonrası görünümünü gösterdi daha sonra asistanı beni odaya aldı önce kalçadan iğne yapılıo daha sonra bölgeyi uyuşturmak için iğne yapılıo biraz acıo ama sonrasını hissetmiosun çok sadece iplerin geçtiğini anlayabiliosun yarım saat falan sürdü işlem sonrasında neler yapmam gerektiğini anlattılar 15 dk dinlendim asistanı çamaşırına falan ped koyuyo ilaçlarını yazıp 1 ay sonra gel dio bu kadar ama asıl önemli olan sonrası yani düz oturamıosun hep yan oturman lazım inşallah hepimiz bu süreci rahatlıkla atlatabiliriz paranı biriktirip yaptır bence en azından napıcam die düşünmüyosun sadece süreci atlatıp tutmasını bekliosun.. ben 11 saatlik yoldan geldiğim için geri dönüşte otobüsle dönüş sıkıntı olabilir dedi o yüzden uçak biletini aldım saati bekliyorum canmBildigim kadariyla normal Allah yardimcin olsun canim su an yatiyor musun ? Yasadigin sureci burda paylasabilirsin bende merak icindeyim kendimde olmayi dusunuyorum o yuzden
Kızlar bugün 9. Günüm dün adet oldum sonunda ama 4. Ve 6. Günümdeki kanamamdan bağımsız bir şekilde rengi ve yoğunluğu o yüzden o anki olan kanamalarım demek ki adetle ilgisi yokmuş diye yorum yapıyorum inşallah dikişlerime bişey olmamıştır artık tutup tutmadığını 20 temmuzda öğreneceğim bundan sonra daha dikkatli hareket edeceğim koşuşturmadan
canm sen 20 sinde kontrole mi gittin gittiysen sonuç Ne olduKızlar bugün 9. Günüm dün adet oldum sonunda ama 4. Ve 6. Günümdeki kanamamdan bağımsız bir şekilde rengi ve yoğunluğu o yüzden o anki olan kanamalarım demek ki adetle ilgisi yokmuş diye yorum yapıyorum inşallah dikişlerime bişey olmamıştır artık tutup tutmadığını 20 temmuzda öğreneceğim bundan sonra daha dikkatli hareket edeceğim koşuşturmadan
Benimde yolum uzak yarın (Teşekkür ederim canm. Ameliyat öncesi Turgay beyin asistanıyla konuştum biraz bilgiler aldım bugünde paramı denkleştirince ameliyat içim İstanbul’a geldim ilk içeri girdiğimde çok tedirgindim Turgay bey bana önce kağıt üzerinde dikim öncesi sonrası görünümünü gösterdi daha sonra asistanı beni odaya aldı önce kalçadan iğne yapılıo daha sonra bölgeyi uyuşturmak için iğne yapılıo biraz acıo ama sonrasını hissetmiosun çok sadece iplerin geçtiğini anlayabiliosun yarım saat falan sürdü işlem sonrasında neler yapmam gerektiğini anlattılar 15 dk dinlendim asistanı çamaşırına falan ped koyuyo ilaçlarını yazıp 1 ay sonra gel dio bu kadar ama asıl önemli olan sonrası yani düz oturamıosun hep yan oturman lazım inşallah hepimiz bu süreci rahatlıkla atlatabiliriz paranı biriktirip yaptır bence en azından napıcam die düşünmüyosun sadece süreci atlatıp tutmasını bekliosun.. ben 11 saatlik yoldan geldiğim için geri dönüşte otobüsle dönüş sıkıntı olabilir dedi o yüzden uçak biletini aldım saati bekliyorum canm
Bende çok merak ediyorum onu. Moral olur banaCa
canm sen 20 sinde kontrole mi gittin gittiysen sonuç Ne oldu
Allah yardımcın olsun canmBenimde yolum uzak yarın (
Nasıl yani akıntı kanama mıAcaba akintı falan sikınti yaratir mi
Yok canim o bolgeden bazi kadinlar da seffaf akinti oluyor ya o maalesef bende de var tutup tutmamasini o etkiler mi diye dusunuyorum daNasıl yani akıntı kanama mı
Akıntı bendede var cnm . Doktorun asistanı sorun olmaz dedi yarın ameliyat bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz . Terslik işte erken adette başladı bugün stresten düzenim bozuldu , adetliykende dikilir dedi turgay beyin asistanı . Panik yaptım biletlerde promo iadesi yok. Neyse rahatlattı beni.Yok canim o bolgeden bazi kadinlar da seffaf akinti oluyor ya o maalesef bende de var tutup tutmamasini o etkiler mi diye dusunuyorum da