Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Canım bende Dr. Turgay Karakaya düşünüyorum. Yaptırdıktan sonra yürüme ile gitme, minibüs falan sorun oluyor mu ?

Merhaba canım senin 1 ay oldu sanırım son durum nasıl ?

Hem kapalısın hem bakire degislin hem kızlık zari diktiriyosun ve evlendigin adami ben kızım diye kandiriyosun vay be....

Kızlar ben izmirde oldum yaklaşık 47 gün oldu sanırım. Şuana kadar dikişler duruyordu ama az önce düştü biraz korktum ama bakincada hicbsey anlamıyorum

Allah tan öyle bir derdim yok. 29 yaşındayım hic birliktelik yasamadim kendimi kocama saklıyorum. İlk onla yaşayacağım insallah
Ee o zaman burda ne ısın var yada bizimle bunu neden paylasıyosun gercekten hıc anlam veremedim birlikte olmaman yada olman senın tercihin bizle paylasmanı gerektırıcek bir durum yok tebrik mi bekliyorsun alkıs mı?

Hem kapalısın hem bakire degislin hem kızlık zari diktiriyosun ve evlendigin adami ben kızım diye kandiriyosun vay be....
Kapalı veya açık olması herkesin tercihidir. Bende açığım ama kapalılara saygı duyarım. Ve hepimiz insaniz açıkta olsak kapalı da olsak hata yapabiliriz, güvenilmemesi gereken insanlara güvenebiliriz. Birlikteligi yasayip pisman olmus insanlar kandirilmis insanlar var burada o yüzden hatadan dönmek icin orayı tamamen kapatmaya çalışıyoruz. Ayrıca hic bir erkek arkadaşımız bize yattığı kızları tek tek anlatıp söylemiyor bizimde söylememize gerek yok. Bakir erkekte yok onların da namusu var dinde kadınların olduğu kadar. O yüzden bu sayfalara işi olmayan boş konusan lütfen girmesin. Herkes kendi alanıyla ilgilensin ben buradan kalkipta hamileler sayfasına yada hemoroidler sayfasına girip boş laf yapmam çünkü isim yok ki senin ne işin var ve ayıplayabiliyorsun bir insanı anlayamadm. Büyük konuşmayalım başımıza gelmesin.

Benim başıma gelmez canim merak etme ben evliyim ayrica hatirlatayim hani o güvenip yattığınız erkekler varya sonra pişman olduğunuz zarı uğruna diktirdiginiz erkekte size güveniyor evet lutfen boş konusan işi olan gelmesin bu sayfalara hadi naş naş

Sizin basiniza gelmeyebilir evladiniz var bari onun icin şu büyük konusmalari birakin. İnsaniz herkes beser sasar neden bu kadar acimasizsiniz? Biz burda oohh diktirdik canimiza degsin demiyoruzki.. biz tam tersi cok cok pismaniz bu saatten sonra ne yapabilriz yani. Tövbemizi ettik gecmise bi cizgi cekmeye calisiyoruz. Siz hayatinizda hic mi hata yapmadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…