-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Canım bende Dr. Turgay Karakaya düşünüyorum. Yaptırdıktan sonra yürüme ile gitme, minibüs falan sorun oluyor mu ?Kızlar bacaklarınızı sürekli birleşik tutun uyurken de yan uyumaya özen gösterin yüzüstü sırtüstü olur demişti Turgay bey ama yan uyumak daha iyi demişti. Kabız olmayın sakın zorlamayın ıkınmayın fazla zaten Turgay bey bi kagıt vermişti orada detaylı yazıyor
Merhaba canım senin 1 ay oldu sanırım son durum nasıl ?Canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah o erkek musfettesıne zaten soylucek laf bulamıyorum 1 kere yapıp bırakmak ne demek sanırım bu yukun altına giremedi bu sorumluluğu almak istemedi. Bende yaptıranlardanım 8 mayısta ılaydayla birlikte yaptırmıstık. Hıc buyutme gozunde inan ki ameliyat en kolayıymıs asıl bakmak sorun canım. Guzel bakarsan sonuc ınsallah alırsın stres yapma olumlu dusun olumlu olsun
Hem kapalısın hem bakire degislin hem kızlık zari diktiriyosun ve evlendigin adami ben kızım diye kandiriyosun vay be....Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Canim suan cok rahatım tuttu mu bilmiyorum ama ameliyat olmadan oncekı halime tamamen geri dondum artık otururken biraz hala yan oturuyorum ama ilk zamanki kadar diken ustunde olacak sekılde degil hıc zorlanmıyorum o yuzdenMerhaba canım senin 1 ay oldu sanırım son durum nasıl ?
Canım İstanbul ıcındeysen hıc sorun olmaz ama uzak yere gıdıceksen bence ucagı tercih et cunku yan oturcan ıcın inan yol hıc cekılmıyo 1 saatte bile her yerim uyustu benimCanım bende Dr. Turgay Karakaya düşünüyorum. Yaptırdıktan sonra yürüme ile gitme, minibüs falan sorun oluyor mu ?
Kendin hissedebiliyormusun tuttuğunu ?Canim suan cok rahatım tuttu mu bilmiyorum ama ameliyat olmadan oncekı halime tamamen geri dondum artık otururken biraz hala yan oturuyorum ama ilk zamanki kadar diken ustunde olacak sekılde degil hıc zorlanmıyorum o yuzden
Aynen canım manolyayla birlikte gittik biz kesinlikle uçağı tercih et dönüşteCanım İstanbul ıcındeysen hıc sorun olmaz ama uzak yere gıdıceksen bence ucagı tercih et cunku yan oturcan ıcın inan yol hıc cekılmıyo 1 saatte bile her yerim uyustu benim
47 gun olmus dusmesı normal doktorun kimdi canimKızlar ben izmirde oldum yaklaşık 47 gün oldu sanırım. Şuana kadar dikişler duruyordu ama az önce düştü biraz korktum ama bakincada hicbsey anlamıyorum
Ee o zaman burda ne ısın var yada bizimle bunu neden paylasıyosun gercekten hıc anlam veremedim birlikte olmaman yada olman senın tercihin bizle paylasmanı gerektırıcek bir durum yok tebrik mi bekliyorsun alkıs mı?Allah tan öyle bir derdim yok.29 yaşındayım hic birliktelik yasamadim kendimi kocama saklıyorum. İlk onla yaşayacağım insallah
Ee o zaman burda ne ısın var yada bizimle bunu neden paylasıyosun gercekten hıc anlam veremedim birlikte olmaman yada olman senın tercihin bizle paylasmanı gerektırıcek bir durum yok tebrik mi bekliyorsun alkıs mı?
Yanı basta tutmus gibi hissettim canım ama simdi acaba tutmadı mı diye his kapladı İcimı hıc kanamam falan olmadı ama bilemiyorumKendin hissedebiliyormusun tuttuğunu ?
Degmezde gercekten insanlara anlam veremiyorum ne bekliyorlar tebrik mıKuzum cevap vermeye bile değer mi sence
Canım ben izmirde oldum özlem gültekin e47 gun olmus dusmesı normal doktorun kimdi canim
Kapalı veya açık olması herkesin tercihidir. Bende açığım ama kapalılara saygı duyarım. Ve hepimiz insaniz açıkta olsak kapalı da olsak hata yapabiliriz, güvenilmemesi gereken insanlara güvenebiliriz. Birlikteligi yasayip pisman olmus insanlar kandirilmis insanlar var burada o yüzden hatadan dönmek icin orayı tamamen kapatmaya çalışıyoruz. Ayrıca hic bir erkek arkadaşımız bize yattığı kızları tek tek anlatıp söylemiyor bizimde söylememize gerek yok. Bakir erkekte yok onların da namusu var dinde kadınların olduğu kadar. O yüzden bu sayfalara işi olmayan boş konusan lütfen girmesin. Herkes kendi alanıyla ilgilensin ben buradan kalkipta hamileler sayfasına yada hemoroidler sayfasına girip boş laf yapmam çünkü isim yok ki senin ne işin var ve ayıplayabiliyorsun bir insanı anlayamadm. Büyük konuşmayalım başımıza gelmesin.Hem kapalısın hem bakire degislin hem kızlık zari diktiriyosun ve evlendigin adami ben kızım diye kandiriyosun vay be....
Benim başıma gelmez canim merak etme ben evliyimKapalı veya açık olması herkesin tercihidir. Bende açığım ama kapalılara saygı duyarım. Ve hepimiz insaniz açıkta olsak kapalı da olsak hata yapabiliriz, güvenilmemesi gereken insanlara güvenebiliriz. Birlikteligi yasayip pisman olmus insanlar kandirilmis insanlar var burada o yüzden hatadan dönmek icin orayı tamamen kapatmaya çalışıyoruz. Ayrıca hic bir erkek arkadaşımız bize yattığı kızları tek tek anlatıp söylemiyor bizimde söylememize gerek yok. Bakir erkekte yok onların da namusu var dinde kadınların olduğu kadar. O yüzden bu sayfalara işi olmayan boş konusan lütfen girmesin. Herkes kendi alanıyla ilgilensin ben buradan kalkipta hamileler sayfasına yada hemoroidler sayfasına girip boş laf yapmam çünkü isim yok ki senin ne işin var ve ayıplayabiliyorsun bir insanı anlayamadm. Büyük konuşmayalım başımıza gelmesin.
Sizin basiniza gelmeyebilir evladiniz var bari onun icin şu büyük konusmalari birakin. İnsaniz herkes beser sasar neden bu kadar acimasizsiniz? Biz burda oohh diktirdik canimiza degsin demiyoruzki.. biz tam tersi cok cok pismaniz bu saatten sonra ne yapabilriz yani. Tövbemizi ettik gecmise bi cizgi cekmeye calisiyoruz. Siz hayatinizda hic mi hata yapmadinizBenim başıma gelmez canim merak etme ben evliyimayrica hatirlatayim hani o güvenip yattığınız erkekler varya sonra pişman olduğunuz zarı uğruna diktirdiginiz erkekte size güveniyor evet lutfen boş konusan işi olan gelmesin bu sayfalara hadi naş naş
Allah başka dert vermesin bacım o zaman .. ınsallah esin de sana sakliyodur kendiniAllah tan öyle bir derdim yok.29 yaşındayım hic birliktelik yasamadim kendimi kocama saklıyorum. İlk onla yaşayacağım insallah
İnsalah Allah yoldan şaşırtmasın.Allah başka dert vermesin bacım o zaman .. ınsallah esin de sana sakliyodur kendini