- 23 Mayıs 2019
- 19
- 11
- 25
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Tabiki canım mutlaka yazarım . İçimde büyük bir ümit var, sadece bir kanama olayı değil benim için bu aynı zamanda kalbimin kırıklarınıda aldırmış olacağım. Başarılı olacağına inancım çok büyük ama tarih yaklaştıkça kalbim çırpınıyorGeçer İnan sıkıntı yaşamayacaksın inşallah haberdar et bizleri de rabbim yardımcın olsun canım
Tabiki canım mutlaka yazarım . İçimde büyük bir ümit var, sadece bir kanama olayı değil benim için bu aynı zamanda kalbimin kırıklarınıda aldırmış olacağım. Başarılı olacağına inancım çok büyük ama tarih yaklaştıkça kalbim çırpınıyor(
Gece uyumaya çalışırken bazen bende kafaya takıyorum tutarmı tutmazmı diye ama aynı doktora yaptırıp tutan birçok kız var hemen açıp onların mesajlarını okuyorum rahatlamak için.Çok haklısın ve yaptıran biri olarak çok iyi anlıyorum seni.. bende gideceğim günün gecesi uyuyamamıstım hiç ama Allah güç veriyor İnan ki herşey tıkır tıkır gidiyor Önemli olan işlem sonrası o psikoloji orayla ilgilenmek falan aslında bişeyi yok ama tuttu mu tutacak mı düşüncesi kontrol gününü beklemek sürekli yan oturmak vs bunlar yoruyor insanı en çok da düşünmek ben öyleyim şahsen iyi düşünmek lazım her şekilde
Canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah o erkek musfettesıne zaten soylucek laf bulamıyorum 1 kere yapıp bırakmak ne demek sanırım bu yukun altına giremedi bu sorumluluğu almak istemedi. Bende yaptıranlardanım 8 mayısta ılaydayla birlikte yaptırmıstık. Hıc buyutme gozunde inan ki ameliyat en kolayıymıs asıl bakmak sorun canım. Guzel bakarsan sonuc ınsallah alırsın stres yapma olumlu dusun olumlu olsunGece uyumaya çalışırken bazen bende kafaya takıyorum tutarmı tutmazmı diye ama aynı doktora yaptırıp tutan birçok kız var hemen açıp onların mesajlarını okuyorum rahatlamak için.
Yaa sorma.. evlenmeden ilişkiye girince buna benzer sonuçlar filmlere dizilere konu olurdu ama başıma geldi işte. Neyseki böyle bir ameliyat varda çıkış yolumuz olacak. Siz kontrole gidecekmisiniz Turgay beye. Olumlu sonuçlarınızı bekliyorum. Tutarsa kanar mutlaka zaten..Canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah o erkek musfettesıne zaten soylucek laf bulamıyorum 1 kere yapıp bırakmak ne demek sanırım bu yukun altına giremedi bu sorumluluğu almak istemedi. Bende yaptıranlardanım 8 mayısta ılaydayla birlikte yaptırmıstık. Hıc buyutme gozunde inan ki ameliyat en kolayıymıs asıl bakmak sorun canım. Guzel bakarsan sonuc ınsallah alırsın stres yapma olumlu dusun olumlu olsun
Insallah canım gıdıcez kontroleYaa sorma.. evlenmeden ilişkiye girince buna benzer sonuçlar filmlere dizilere konu olurdu ama başıma geldi işte. Neyseki böyle bir ameliyat varda çıkış yolumuz olacak. Siz kontrole gidecekmisiniz Turgay beye. Olumlu sonuçlarınızı bekliyorum. Tutarsa kanar mutlaka zaten..
Tam 1 ay sonramı çağırıyor ben ağustosta anca gelirim kontrole ?Insallah canım gıdıcez kontrole
5 hafta sonra ama gec de gidebilirsin sorun degilmıs erken gelmeyın dedi bize bısey ifade etmez erken gelmeniz dedi canım ama sonrasında ıstedıgınde gidebilirsinTam 1 ay sonramı çağırıyor ben ağustosta anca gelirim kontrole ?
Yarın ameliyatım bana şans dileyin5 hafta sonra ama gec de gidebilirsin sorun degilmıs erken gelmeyın dedi bize bısey ifade etmez erken gelmeniz dedi canım ama sonrasında ıstedıgınde gidebilirsin
Bol şanslar canım kazasız belasız hayırlısıyla gel ınsallahYarın ameliyatım bana şans dileyin
Allah yardımcın olsun canım Turgay beye mi gelişmeleri haberdar et lütfenYarın ameliyatım bana şans dileyin
Evet canım dr turgay karakayaAllah yardımcın olsun canım Turgay beye mi gelişmeleri haberdar et lütfen
Nasıl geçti canım geçmiş olsunEvet canım dr turgay karakaya
Canım gece bıkac gun agrı oluyo hatta benim ılk gunler asırı agrıdı ama 1 haftada cok rahatlarAmeliyattan sonra ağrı oldu orada bakalım ağrı kesici aldım geçecekmi ? Ameliyatta orayı uyuşturdu pek fazla acımadı . Şimdi yeni başladı ağrı.
İnşallah cnm ağrı kesici alınca hafifledi yatarken bi tane daha yutacağımCanım gece bıkac gun agrı oluyo hatta benim ılk gunler asırı agrıdı ama 1 haftada cok rahatlar
Merak etme canim 1 haftaya normale doner 2 haftaya ameliyat olduğunu bile hissetmezsin cabuk ıyılesıyo sanirim benim 3. Haftam inan sanki hıc operasyon gecırmemısım gibi cok rahatım bide su yan oturma olmasaİnşallah cnm ağrı kesici alınca hafifledi yatarken bi tane daha yutacağım
Sabah öğle akşam ağrı kesici alınca ağrılarım oldukça azalıyor cnm. Batma oluyor oturunca. Hafif yan oturuyorum yavaşça. Senin iyileşmeye az kalmış heyecanla önce senin sonucu bekliyorum..Merak etme canim 1 haftaya normale doner 2 haftaya ameliyat olduğunu bile hissetmezsin cabuk ıyılesıyo sanirim benim 3. Haftam inan sanki hıc operasyon gecırmemısım gibi cok rahatım bide su yan oturma olmasa
sürekli olarak nasıl yan oturcaz ya iilk 1 ay mı?Merak etme canim 1 haftaya normale doner 2 haftaya ameliyat olduğunu bile hissetmezsin cabuk ıyılesıyo sanirim benim 3. Haftam inan sanki hıc operasyon gecırmemısım gibi cok rahatım bide su yan oturma olmasa