- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
peki uyurken nasıl uyuyoruzİlk 1 ay yan ama etraftakiler anlamayacak kadar. İyice yan değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki uyurken nasıl uyuyoruzİlk 1 ay yan ama etraftakiler anlamayacak kadar. İyice yan değil yani
6 hafta canım yan oturmasürekli olarak nasıl yan oturcaz ya iilk 1 ay mı?
Ben keğıdımı almaya unutmuşum ama anlattı zaten. Kabızlık ilacını hemen içtim işe yaradıKızlar bacaklarınızı sürekli birleşik tutun uyurken de yan uyumaya özen gösterin yüzüstü sırtüstü olur demişti Turgay bey ama yan uyumak daha iyi demişti. Kabız olmayın sakın zorlamayın ıkınmayın fazla zaten Turgay bey bi kagıt vermişti orada detaylı yazıyor
Selam mesajlarınızı okudum şu ana kadar nasıl gidiyor dikişlerinizi kendiniz izleyebiliyormusunuz iyileşirken ? Bende ay sonu Dr turgay karakayaya yaptıracağım kalıcı dikimimi.Ben keğıdımı almaya unutmuşum ama anlattı zaten. Kabızlık ilacını hemen içtim işe yaradı
Canım ben 8 mayısta oldum 3.5 hafta oldu 2 hafta sonra ne agrı ne acı hıssedıyorsun ilk 1 hafta agrım oldu o da sadece geceleri agrı kesici icmeden uyumuyordum hatta 2 ıctıgım bile oldu ama dedıgım gibi sabır ısı bu isler 1 hafta sonra agrın biter 2 haftaya da hersey normale doner sanki hıc ameliyat olmamışsın gibi hissedersinSelam mesajlarınızı okudum şu ana kadar nasıl gidiyor dikişlerinizi kendiniz izleyebiliyormusunuz iyileşirken ? Bende ay sonu Dr turgay karakayaya yaptıracağım kalıcı dikimimi.
İyiymiş .. bazılarında ilk günlerde birkaç damla kan gelmiş iyileşirken normal yazmışlar. Sendede oldumu?Canım ben 8 mayısta oldum 3.5 hafta oldu 2 hafta sonra ne agrı ne acı hıssedıyorsun ilk 1 hafta agrım oldu o da sadece geceleri agrı kesici icmeden uyumuyordum hatta 2 ıctıgım bile oldu ama dedıgım gibi sabır ısı bu isler 1 hafta sonra agrın biter 2 haftaya da hersey normale doner sanki hıc ameliyat olmamışsın gibi hissedersin
Canim ameliyattan eve donerken oldu bitek o da ameliyattan kalan diye dusundum ondan sonra kan degılde cok akintın oluyo maalesef batıkon mu yapıyordu bilmiyorum suan benim pansumanım bitti akıntım da normale donmeye basladıİyiymiş .. bazılarında ilk günlerde birkaç damla kan gelmiş iyileşirken normal yazmışlar. Sendede oldumu?
Peki bu ameliyat sgk kayıtlarına işleniyormu yani sonradan karşımıza çıkma ihtimali olur mu ?Canim ameliyattan eve donerken oldu bitek o da ameliyattan kalan diye dusundum ondan sonra kan degılde cok akintın oluyo maalesef batıkon mu yapıyordu bilmiyorum suan benim pansumanım bitti akıntım da normale donmeye basladı
Hayır canım ıslenmıyorPeki bu ameliyat sgk kayıtlarına işleniyormu yani sonradan karşımıza çıkma ihtimali olur mu ?
Saol cnm.. peki doktorun yazdığı ilaçları alırken eczacı anlarmı ne ameliyat olduğumuzu ?Hayır canım ıslenmıyor
Ay hakikaten ya hayretle okuyorum. Evlenmeden önce hiç ilişki falan yaşamadım. Evlenince de bi damla gibi pembe sümük gibi bişey geldi, kocam da tutup analiz etmedi geleni gideni. Fincan fincan kanlar falan neyin kafası bunlar kızlar ben şokHymen kanaması hikaye.
Kimsenin gerçekten kanaması olmuyor.
Çok sert girilmediyse ilişkiye yok öyle bi kanama. Boşuna ameliyat olmayın
Anlamaz canim hemen dibindeki eczaneden almazsan ben batıkon sprey alırken sprey yoktu dedı yaraya sur ben genıtal ameliyat oldum dedim yani anlamadı nerden bilıcek kızlık zarı dıktırdıgını belki evlisin vajına daraltma yaptın yani aklına bile gelmez merak etme anlasa da seni bıdaha nerde gorcekSaol cnm.. peki doktorun yazdığı ilaçları alırken eczacı anlarmı ne ameliyat olduğumuzu ?
Herkesin erkeği , sosyal ortamı, aile yapısı farklı cnmAy hakikaten ya hayretle okuyorum. Evlenmeden önce hiç ilişki falan yaşamadım. Evlenince de bi damla gibi pembe sümük gibi bişey geldi, kocam da tutup analiz etmedi geleni gideni. Fincan fincan kanlar falan neyin kafası bunlar kızlar ben şok
Valla haklısın paranoyak olduk stresten.Anlamaz canim hemen dibindeki eczaneden almazsan ben batıkon sprey alırken sprey yoktu dedı yaraya sur ben genıtal ameliyat oldum dedim yani anlamadı nerden bilıcek kızlık zarı dıktırdıgını belki evlisin vajına daraltma yaptın yani aklına bile gelmez merak etme anlasa da seni bıdaha nerde gorcek
Aynen canimValla haklısın paranoyak olduk stresten.
Uğruna cinayet işlenen 2 damla kanı anlamsız farzetmek için çok umursamaz olmak lazım. Bunca insan boşunamı çırpınıyoruz burda?Hymen kanaması hikaye.
Kimsenin gerçekten kanaması olmuyor.
Çok sert girilmediyse ilişkiye yok öyle bi kanama. Boşuna ameliyat olmayın
Yazdığımı anlamamışsınız.Uğruna cinayet işlenen 2 damla kanı anlamsız farzetmek için çok umursamaz olmak lazım. Bunca insan boşunamı çırpınıyoruz burda?