- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Eminim 4/4 luk degilsindir senin de şaştigin zamanlar olmustur. Allah ıslah etsin demek daha güzellİnsalah Allah yoldan şaşırtmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim 4/4 luk degilsindir senin de şaştigin zamanlar olmustur. Allah ıslah etsin demek daha güzellİnsalah Allah yoldan şaşırtmasın.
Ben bu topikde değilim ama çok sinirlendim. Siz büyük konuşmaya devam edin. Sizin olamazsa çoluk çocuğunuza olur. Böyle büyüklenmeyin kimseye. Sonra sizin canınız yanar. Her şey insan içinBenim başıma gelmez canim merak etme ben evliyim ayrica hatirlatayim hani o güvenip yattığınız erkekler varya sonra pişman olduğunuz zarı uğruna diktirdiginiz erkekte size güveniyor evet lutfen boş konusan işi olan gelmesin bu sayfalara hadi naş naş
Hay Allah razi olsun meselenin insan olmak oldugunu anlayan birileri varmis demekki.Ben bu topikde değilim ama çok sinirlendim. Siz büyük konuşmaya devam edin. Sizin olamazsa çoluk çocuğunuza olur. Böyle büyüklenmeyin kimseye. Sonra sizin canınız yanar. Her şey insan için
Allah sizden de razı olsunHay Allah razi olsun meselenin insan olmak oldugunu anlayan birileri varmis demekki.
Iyi bakalm bir gun evladinin basina gelirse bizi hatirlarsin nas nas guzelimBenim başıma gelmez canim merak etme ben evliyim ayrica hatirlatayim hani o güvenip yattığınız erkekler varya sonra pişman olduğunuz zarı uğruna diktirdiginiz erkekte size güveniyor evet lutfen boş konusan işi olan gelmesin bu sayfalara hadi naş naş
Bu arada sayfana da baktım kizin oluyormuş. Hayırlısı olsun yıllar sonrasında bu büyük konuşmalarının sonucuna katlanman dileğiyle hoscakal tatlımBenim başıma gelmez canim merak etme ben evliyim ayrica hatirlatayim hani o güvenip yattığınız erkekler varya sonra pişman olduğunuz zarı uğruna diktirdiginiz erkekte size güveniyor evet lutfen boş konusan işi olan gelmesin bu sayfalara hadi naş naş
Şu coluguna cocuguna olur diyen asalaklar var ya minicik yavrulari karistiriyorsunuz günaha giriyorsunuz yazik...Ben bu topikde değilim ama çok sinirlendim. Siz büyük konuşmaya devam edin. Sizin olamazsa çoluk çocuğunuza olur. Böyle büyüklenmeyin kimseye. Sonra sizin canınız yanar. Her şey insan için
Oluyo degil canim oldu zaten demek ki sende diktirip mileti kandiranlardansin hmmmmm bu kadar belli etmeseydin keske bilinmezz benim basima gelmez ama belki sana gelirBu arada sayfana da baktım kizin oluyormuş. Hayırlısı olsun yıllar sonrasında bu büyük konuşmalarının sonucuna katlanman dileğiyle hoscakal tatlım
Ben çocuğuna olsun diye temennide bulunmadım. Ama insan ya kendinden ya eşinden ya da çocuğundan sınav edilir. Kendisinin böyle bir durumu madem olamayacaksa çocuğundan çıkar dedim. Çocuğundan çıksın inşallah demedim. Bence siz istediğiniz gibi anlamışsınızŞu coluguna cocuguna olur diyen asalaklar var ya minicik yavrulari karistiriyorsunuz günaha giriyorsunuz yazik...
Yok canim ben kızımı sizin gibi miletle yatip kalkip sonra gidip diktirenlerden yetiştirmem rahat olIyi bakalm bir gun evladinin basina gelirse bizi hatirlarsin nas nas guzelim
Hâlâ daha büyük konuşuyorsun. Cahile laf anlatılmaz derler ben bu sözlerinden sonra senle konuşmaya devam ermeyeceğim. Asi00 sen de yazma canım boşuna polemikten ban yemeyelim. Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ilahi adalete bırakYok canim ben kızımı sizin gibi miletle yatip kalkip sonra gidip diktirenlerden yetiştirmem rahat ol
Aynen bencede konumuza bakalım cahille tartışılmazHâlâ daha büyük konuşuyorsun. Cahile laf anlatılmaz derler ben bu sözlerinden sonra senle konuşmaya devam ermeyeceğim. Asi00 sen de yazma canım boşuna polemikten ban yemeyelim. Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ilahi adalete bırak
Kimse asalak degil bu bir edepli olun hala siz diye hitap eidyorum.Şu coluguna cocuguna olur diyen asalaklar var ya minicik yavrulari karistiriyorsunuz günaha giriyorsunuz yazik...
Milletle yatip kalkmadik kimi nisanlisiyla evlenmek uzereyken yasadi nisanlisi sehit oldu.. simdi kotu kadin mi oldu yani? Buyuk ah aldin en azindan benden baska da bisey demiyorum insallah hayatin hep guzel hatasiz gecer de bizim adimizi anmazsin yillar sonra. Dicek baska bisey yok :)Yok canim ben kızımı sizin gibi miletle yatip kalkip sonra gidip diktirenlerden yetiştirmem rahat ol
Hee okKimse asalak degil bu bir edepli olun hala siz diye hitap eidyorum.
İkincisi bir insan kınadigini yasamadan ölmez her konuya hakimsiniz bunu da ögrenmis olun
Ilerde kizin da he anne he ok dicek bunu hatirla oldu mu.Hee ok
Ay isim gücüm yok seni mi hatirlicam ikide birde hatirla hatirla yazip durma ve defol gitIlerde kizin da he anne he ok dicek bunu hatirla oldu mu.
OkAy isim gücüm yok seni mi hatirlicam ikide birde hatirla hatirla yazip durma ve defol git
Bizde bir ana babanın minicik evlatlarıydık her insan gibi büyüdük ve yine her insan gibi kötü bir takım şeylerle karşılaştık. Nasıl bir annesin şimdi sen sorgula. Bize laf yetiştirmeye kafa yoracağına altını çiziyorum ‘nasıl düzgün kız yetiştiririm’ e kafa yor sevgili anne.Şu coluguna cocuguna olur diyen asalaklar var ya minicik yavrulari karistiriyorsunuz günaha giriyorsunuz yazik...
Başına gelmeyen bilmez deyip geçmek lazım. Aykırı yazanlara cevap yazdıkça gereksiz tartışma asıl konuyu dağıtıyor.Bizde bir ana babanın minicik evlatlarıydık her insan gibi büyüdük ve yine her insan gibi kötü bir takım şeylerle karşılaştık. Nasıl bir annesin şimdi sen sorgula. Bize laf yetiştirmeye kafa yoracağına altını çiziyorum ‘nasıl düzgün kız yetiştiririm’ e kafa yor sevgili anne.