- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Gerçekten iyice tanırsan karşındaki başına kakacak mı kakmayacak mı bu anlaşılırKonu başlığı ilgimi çekti ve sayfaları biraz okudum. Hata iki kişiliktir ve bedel ödeyen tek kişi. Benim düşünceme göre adaletsizce. Dün bu platformda başka bir bsşlık ilgimi çekti okudum, hatta yazdım. Kadının biri evlenmeden önce eşine hata yaptığını ve bakire olmadığını söylemiş. Adam da 6 yıl sonra ısıtıp ısıtıp önüne koymaya başlamış. Kadın şimdi boşanmayı düşünüyor. Forumdan konuyu siz de okuyabilirsiniz. Velhasıl, sizin çare bulmanıza çok da kötü gözle bakmıyorum. Bundan sonraki hayatınız önemli. İnşallah herkex mutlu yuvasını kurup iyi bir anne olacak. Evlatlarınıxı hatalardan daha iyi koruyacağınıza inanıyorum.
1 yırtığınız varsa geçici yapılır benim bildiğim riske atmayın kalıcı yaniBilmiyorum ne şekilde nasıl olacak ama geçici düşünüyorum şimdilik
Anlamadım canım1 yırtığınız varsa geçici yapılır benim bildiğim riske atmayın kalıcı yani
Birden fazla yırtık varsa geçici dikim olmuyor muymuş ilk defa duyuyorum bunu canım. Eğer bunu demek istediysen. Yapılabiliyor biliyorum ben. Kalıcı yapıcam diye mahvedip bir doktor orayı başka doktor geçici ile sonuç aldırmıştı çünkü1 yırtığınız varsa geçici yapılır benim bildiğim riske atmayın kalıcı yani
Sen onu Turgay beyin asistanına falan sor arayıp bence ben öyle biliyorumBirden fazla yırtık varsa geçici dikim olmuyor muymuş ilk defa duyuyorum bunu canım. Eğer bunu demek istediysen. Yapılabiliyor biliyorum ben. Kalıcı yapıcam diye mahvedip bir doktor orayı başka doktor geçici ile sonuç aldırmıştı çünkü
Aksi olan örnekler var canım. Yine de sorarım teşekkür ederimSen onu Turgay beyin asistanına falan sor arayıp bence ben öyle biliyorum
Geçici dikimde iplikler düşüyormuş bi de siz İstanbulda mısınız son 3 gün kala ne bahaneyle gideceksiniz aileniz bilmiyosa bu konuyu? bence riske atmayın kalıcı yaptırın derim.Aksi olan örnekler var canım. Yine de sorarım teşekkür ederim ☺
Kimsenin dikişi düşmedi öyle canım kaç kişi süreci anlattı. İstanbul’da değilim. Düşse bile anlaşılmıyormuş. Öyle olsa burası dönüş yapanlarla kıyamet ortamı olurdu. Senin gözünü çok korkutmuşlar benceGeçici dikimde iplikler düşüyormuş bi de siz İstanbulda mısınız son 3 gün kala ne bahaneyle gideceksiniz aileniz bilmiyosa bu konuyu? bence riske atmayın kalıcı yaptırın derim.
Değil canım merak etme bende teredütdeydim bu işlemi turgay beye yaptırdım çok şükür kanamam olduKeske zamanında öyle seyler yapmasa bazı doktorlar şimdi gercek olsada ınsan şüpheyle bakıyo ya
Aynen canım bende turgay beye yaptırdım bu ay içinde sonuç aldım gerçekleşen işini çok iyi yapıyor darısı sonuç bekleyen arkadaşlara diyelimBu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.
Ne zmn yaptırmıştınız zorlandınız mı biraz anlatırsanız sevinirimAynen canım bende turgay beye yaptırdım bu ay içinde sonuç aldım gerçekleşen işini çok iyi yapıyor darısı sonuç bekleyen arkadaşlara diyelim
1 ay önce yaptırdım kalıcı dikim oldu ilk ilişkim de acı hissettim biraz ama zamanla geçer diye düşünüyorum sonuç da kanamam olması herşeyi unutturduNe zmn yaptırmıştınız zorlandınız mı biraz anlatırsanız sevinirim
1 ay sonra hemen ılıskı mı oldu canım dıkıslerın dusmus muydu kontrol bile 5 hafta sonra oluyo sen kontrole gıtmıs mıydın1 ay önce yaptırdım kalıcı dikim oldu ilk ilişkim de acı hissettim biraz ama zamanla geçer diye düşünüyorum sonuç da kanamam olması herşeyi unutturdu
Kontrole gittim gittikten 3 gün sonra oldu ilişkin doktor bey girebilirsin tutmuş dedi bide fazla vaktim yoktu yani1 ay sonra hemen ılıskı mı oldu canım dıkıslerın dusmus muydu kontrol bile 5 hafta sonra oluyo sen kontrole gıtmıs mıydın
Selam.. kızlık zarı diktiripte evlenen sonuç alanları okudukça öylesine mutlu oluyorum ki anlatamam. Öncelikle seni tebrik ederim. Dikim için cesaret toplayıp yaptırmışsın ve ödülünde sonuç almak olmuş. Benim 3 ay önce bozuldu ve hemen terkedildimAynen canım bende turgay beye yaptırdım bu ay içinde sonuç aldım gerçekleşen işini çok iyi yapıyor darısı sonuç bekleyen arkadaşlara diyelim
Selam.. kızlık zarı diktiripte evlenen sonuç alanları okudukça öylesine mutlu oluyorum ki anlatamam. Öncelikle seni tebrik ederim. Dikim için cesaret toplayıp yaptırmışsın ve ödülünde sonuç almak olmuş. Benim 3 ay önce bozuldu ve hemen terkedildim( düşünsene benimle 6 ay gezdi ve 30 saniye süren olay içinmiş herşey sonra maske düştü. Telefon kapandı. Bilirsiniz buharlaştı gitti.. birkaç gün öncesine kadar ağır depresyondaydım sonra burayı buldum sonuç alanları okudukça ağladım.. ama umudun gözyaşları artık bunlar. Bende dr. Turgay Karakaya'ya dikim yaptırmayı düşünüyorum. Burda sonuç alan çok kızın yorumunu okudum. Geriye bir cesaret edip oraya gitmek kaldı. Birisi konumdan tutup beni turgay beyin masasına yatırsa zaten olay bitecek.
İnşallah sonuç alırsın canım hangi doktora diktirmiştin ? Kalıcı mı ?Canım git paranı ayarla bi bahane bul git ve o psikolojiden kurtul derim bende yaptırdım bugün 2 haftam bitti . Zorluğu falan yok hiç bekleme maddi durumun da tamamsa yaptır gerisini Allah’a bırak
İnşallah sonuç alırsın canım hangi doktora diktirmiştin ? Kalıcı mı ?
Bayaa cesaret topladım sonuç alanları okudukça randevu aldım turgay karakaya'nın asistanından haftaya gidiyorum. Hayırlısı ile geçer inşallah.İnşallah canım bekleyen yaptıran yaptıracak olan herkes güzel sonuçlar alalım inşallahTurgay hoca canım evet kalıcı işlem yaptırdım
Bayaa cesaret topladım sonuç alanları okudukça randevu aldım turgay karakaya'nın asistanından haftaya gidiyorum. Hayırlısı ile geçer inşallah.