bana ulaşmadı cnm mailin@'ten sonra boşluk yok, boşluksuz yazınca msjı göndremedim de bi türlü, öyle yazdım
Bu arada sende kemer var mıydı acaba? bi de ücret ne kdr, ben 3bin tl civarı tahmin ediyorum :)
syigit , istersen mail adresini yaz . ben yine tekrar buradan fotograf eklemeyi denerim
memnun olduguna cok sevindim gercekten sanki kenddim olmus gibi inanki...özelden msj atamiyorumki ben.yeni üyeyim o yüzden.seni görmeyide cok istiyorum.inanki sadece senin icin üye oldum .nasil özleden ulasabilirim acaba..sevgiyle kal.
beauty1980 yardim ettttttttttttttttttttttttttttt lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):):)
kizlar tunc tiryakinin email adresi nedir? bana yazar misiniz?
ewet simdi aldim fotograflarini,cok tesekkur ederim...yeni burnun gercekten cok guzel ve cok dogal olmus,eski burnunda gayet guzelmis hic ameliyata gerek yokmus bu arada.Ama yenisi gercekten cokcok guzell .iyi gunlerde kullan mi denir:)
Maillere pek cevap vereck vakti olduunusanmiyorum cunku bende birkac defa mail attim ilk arastirmalara basladiimda. Ama sansini dene istersen drtunctiryaki@gmail .com umarim dogru hatirliyorumdur kontrol icin facebooktan ekleyin orda yaziyordu:)