Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

Canım fırsat bulamadığım için olmadım . Ama 25 hazirana randevu aldım .
İnanılmaz yoğun . Dua edin wallai çok korkuyorum .İple asma yöntemi olacak

bende günlerce araştırdım binlerce kez vazgeçtim sonunda bir cesaret tunç beye yüz germe opr.yaptırdım.
eğer bu işin bu kadar kolay ve acısız olduğunu bilseydim bir gün bile beklemezdim
sonuç gayet başarılı abartısız en az 20 yıl önceki yüzümün aynısına kavuştum.tunç beyin bu konudaki başarısı tartışmasız bir numara.
bukadar konforlu bir operasyon düşünemezsiniz sizin için herşey düşünülmüş ilgi alaka hepsi super.
baz anestezi konusunda söylediği herşey doğru sağolun halil aksu teşekkürler siz de harikasınız .ücreti merak edenler için de şu bilgiyi vermek istiyorum hem en doğru hem de en uygun adres.

orta yüze endo lift uyguladı kulak arkası ve önüne kesiklerle yüzü topladı.yağ ilavesi bana yapmadı.gerek yok dedi.
kemik yapısını çok iyi tanıyor ne derse ona bırakmak lazım.doğal olmasını istiyorsanız kimsenin anlamamasını istiyorsanız tunç bey ne önerirse ok deyin

hiç korkmayın korkularınıza 30 haziranda çok gülüyor olacaksınız.inşallah sigara içmiyorsunuzdur.
ben içmiyor olmanın faydasını çok gördüm

hiç korkmayın korkularınıza 30 haziranda çok gülüyor olacaksınız.inşallah sigara içmiyorsunuzdur.
ben içmiyor olmanın faydasını çok gördüm

merhaba 25 hazirana randevu almıştım bi şekilde 26 mayısa aldırdım . çünkü yine vazgeçmek istemiorum .
ama çok korkuyorum .tunç beyin çok iyi bi doktor olduunu da biliyorum . ama korkuyorum işte inşallah güzel olur.

Dr. Tunç Bey'e ait servis katı olan bir hastane adını yanlış hatırlamıyorsam Çevre Hastanesi. Mecidiyeköyde Alisamiyen stadının karşısında hemen.. Ücret ite 2000 küsür € olması lazım

Bence hiç korkulacak bişey yok. olayın dramatik hiçbir yanı yok..sadece sigara içmemen çok önemli. Zaten profosyonel bir el den ancak güzel sonuçlar alınabilir.

Merhaba Beauty1980,
26 Mayıs geçti gittiniz mi Tunç Bey'e? Merak ettim açıkçası nasıl geçti? Burnunuzu yaptırdınız mı?

Merhaba Beauty1980,
26 Mayıs geçti gittiniz mi Tunç Bey'e? Merak ettim açıkçası nasıl geçti? Burnunuzu yaptırdınız mı?

TEŞEKKÜR EDERıM SHıRıNE HATIRLADIĞIN ıÇıN :)
Tunç beyin yoğunluğu nedeniyle operasyonu 25 mayısa almışlardı. Dün oldu bitti:) lokal anestezi oldu.Bir de benim burun askısı idi. burun ucu kaldırıldı yani. Ama herşey yo0lunda gitti. ılgi alaka herşey süperdi. Şu an burnum sargılı o da cuma günü çıkacak .En aızndan bu haliyle gayet iyi görünüyor .Sonuçta beni ilgilendiren kısmı ucu idi:) o da gayet muntazam olmuş.cuma sargılar çıkınca nasıl olacak en çok onu merak ediyorum .
Ama Tunç Tiryaki çok doğru bir karardı. 7 aylık araştırmalarım sonucu gerçekten herşeyi layıkıyla yapan bir doktor :)
sonuç olarak mutluyum diyebilirim :)

cok gecmis olsun arkadasim.güle güle kullan yeni burnunu bende düsünüyorum biraz toparlan bakalim resimlerine banada fikir vermis olursun hem.tekrar gecmis olsun.

çok teşekkür ederim :)
sargılar çıktı. gerçekten beklediğimden daha güzel. şu an biraz şişlik olsa bile inanılmaz memnunum burnumdan hatta ekleyim tabi önce ve sonra halini :) hatta before ve after diye dalga bile geçtiler benimle :))))

Merhaba,

Ben de Tunç Bey'e aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum, fotoğraflarını görmeyi çoook isterim :)

Merhaba,

Ben de Tunç Bey'e aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum, fotoğraflarını görmeyi çoook isterim :)

tabiki yalnız bu bb ayarlarında sorun var diyor ve eklemiyor foto onu nasıl çözebilirim ya da özelden isterseniz mail adresinizi yazın gönderim fotoları

arkadaşlar bu burun askıile ilgili 7 ay deli gibi doktor araştırdım .Tunç bey hakkında araştırmadığım bilgi kalmadı . ama forumlarda da çok fazla bahsedilmiyor.çünkü diğer operasyonlar gibi popüler değil heralde bilemiyorum . bu nedenle sorularınz olursa seve seve cevaplarım ..

selamlar yeniden,

Benim adresim a_almamatter@ yahoo.com, fotolar için şimdiden teşekkürler :)

bir de bu operasyon kalıcı diye yazmışsın forumda? ben 2 sene dayanma ömrü var sanıyordum, çok sevindim :)

bende öyle sanıyordum :) operasyon yapıldığında burun normalden biraz fazla kaldırılıyor. 3 haftada tam şeklini alıyor ve 3 hafta sonra burnun ne ise o. ömür boyu o şekilde kullanıyorsun . hatta ben ilk halini bile begenmiştim . kimse sadece küçük bir askı olduğuna inanmıyor.komple kırdırdım falan zannediyor .
ben before ve after halini maila tıyorum sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…