Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Ergin bey e burun ameliyatı olmuş.Sonuçtan memnun kalmamış.Emre İlhan a revizyon ameliyatı omuş

Ben Ergin Beyle görüşmeye gittim.Tuğrul bey in tekniğinden bahsettim oda "bu tekniği bir rahmetli Turgut,bide ben bilirim" demişti (Daha önce Levent teki klinikte beraber çalışmışlar) "Ama senin göğüslerine bu teknik olmaz" dedi.

Ben Tuğrul Bey vefat etmeden 1-2 hafta önce görüşmeye gitmiştim.Bana meme küçültme ve dikleştirme yapacağını söylemişti.Daha önce ameliyat yapmış olduğu hastaların resimlerini gösterdi.Benim göğüslerimden daha büyük ve daha sarkık olan genç bir bayanın ameliyat ortasında çekilmiş,bir göğsü yapılmış diğeri yapılmamış bir resimdi.Tek kelimeyle harikaydı.

Ergin Bey ise tam tersini söyledi "o teknik senin göğüslerinde olmaz".Ben sadece sarkmış ama küçültmeye ihtiyacı olmayanlara yapıyorum dedi.

Bir tarafta Tuğrul bey in gösterdiği resimler,hastalarının memnuniyeti,diğer tarafta Ergin Bey in söyledikleri kafa iyice karıştı.Ameliyat olmamda gerekiyor artık.Ne yapıcam bilemedim.

senin göğüslerine bu teknik olmaz demesi bende kafa karıştırdı.. zaten burun yaptıran bayanda memnun kalmamış.. benim tuğrul bey vefat etmeseydi 11 inde burun ameliyatım olacaktı..internette çok aramıştım kendisine burun ameliyatı olan insanların yorumlarını ama bulamamıştım yinede güveniyodum kendisine..göğüsle ilgili bence hala araştırmaya ihtiyaç var..

Merhaba Mission ben goguslerimden son derece memnuniyetsiz bir insandim asiri sarkik ve buyuklerdi benim derim cok esnek ve kalitesi cok dusuk . cocuk sahibi olmadan oncede buyuk ve sarkik bulurdum 3 cocuktan sonra artik gobek deligime yaklasmisti uclari Tugrul Bey bana senin goguslerin buyuk degil sekilsiz gogus liftlerin belki bir gogus yapmaya bile yetmeyebilir slikon koymamaiz gerekir demisti ben her ne kadar kucuk gogus istiyorum diye israr etsemde bir tarafinida yirtsan sen kucuk gogus istiyorsun diye senin vucut seklinin elvermedigi bir kucukluge getiremem ucgen olurlar seni kucuk gogus istiyor diye ben cirkin gogusler yapip itibarimi zedeleyemem dedi . Ameliyatta kuculmede oldu tabiki doga olarak deri cikinca ama benim istedigim kadar kuculmedi iyiki kucultmemis su an cok memnunum boyutlarindan sorun buyuklugu degilmis tasiyan derinin genligiymis hatta doktor bey 6 ay sonra boyutlarini buyuk istersen revizyonda slikonda koyarim demisti . Benim o buyuk sarkik goguslerimi oyle guzel sekillendirdiki inanilmaz ameliyat sirasinda cektigi biri yapili digeri yapilmamsi resim inanilmaz farkli Ergin Beyinde demek istedigi sana buna benzer birseymi bilemiyorum vucuduna uygun gogus yapmak gogus kafesinin buyuklugune gore gogsu kucultmek veya kucultmemek. Islerim her ne kadar yarim kalsada ameliyatimi Tugrul beye olduguma hic bir pismanligim yok. umarim sende kendine uygun bir doktor bulursin neden karin gerdirmemide ayni zamanda olmadim sanki diye kiziyorum kendime kime guvenirim simdi ben?

bende karin gerdirmemi ve burnumu istemistim ama yorum bulamadigim icin once bir goguslerimi olayim memnun kalirsam karin ve buruna oyle karar veririm demistim bana ben oyle domuz gibi burun yapmam dogal olacak demisti bana bu yil sonunda yapacaktik kismet degilmis bulursan iyi bir doktor burun icin lutfen haber ver ben yurt disinda oldugum icin cok arastiramiyorum

benim asagida senin icin yazmis oldugum yaziyi oku bahsetmeyi unuttum bende kucultme yapmadi desemde gogus dokusundan almadi bedenim 32 GG den 32 DD ye dustu yani 6 beden kuculduler hacimde kuclme oldu ama tip dilinde buna kucultme demisyoruz demisti

Tuğrul bey benim göğüslerim için yarı yarıya küçülmesi gerekiyor demişti.Ergin Bey de aynısını söyledi fakat Tuğrul Bey kendi uyguladığı teknikle yapacaktı.

Ergin Bey küçültme ve dikleştirme yaptığı hastalarının ameliyat sonrası resimlerini gösterdi.Yapılan göğüsler
vücuda yayvan bir şekilde duruyordu.Tuğrul Bey inki gibi değildi.Dediğim gibi "sana bu teknikle yapabilirim" dedi."Ameliyat sonrası gösterdiğim resimlerdeki gibi olur"dedi.

Azize Hanım ada Tuğrul bey in vefatı sonrası "Ergin Bey aynı teknik lemi yapıyor"demiştim
"Hayır farklı teknikler kullanıyorlar"demişti

Ameliyat için aklımda hep Tuğrul Bey vardı.Kilo vereyim,para ayarlayayım,aileyi ikna edeyim,işten nasıl izi alacam derken bir türlü gidemedim.
Tuğrul Bey le görüştükten sonra "neden bu kadar beklemişim,neden daha önce gelmemişim bu adamın yanına"
kendi kendime söylenip durmuştum. Şimdi de durum ortada.Çok pişmanım daha önceden yaptırmadığıma çok

Ben Emre İlhanı düşünmüştüm bide..yeni öğrendim ameliyat ücreti 16 bin ama ve bir sene sonraya gün veriyo ameliyat tarihi için fakat muayene randevusunda bişey ayarlanabilir diye düşünüyorum..bide sadece burun ameliyatı yapıyo ve sayısının haddi hesabı yok..tuğrul bey de senin kemiğinde problem yok sadece burun ucunu yapıcam demişti..güveniyodum ama olmadı..emre ilhana facebook sayfasından bi bak istersen..

Emre İlhan iyi bir seçim.Sadece burun yapıyor.Barış Çakır da iyidir burun konusunda. Bende burun ameliyatı
düşünüyorum.İnşallah bir terslik olmaz.Emre İlhan a geçen yıl randevu almak için aradım bu 2016 Mayıs a
randevu verdiler.Şimdi onu bekliyorum.Eğer Emre Bey de karar kılarsam 2016 Eylül ede ameliyat gününü vermişlerdi

Barış beyle de görüştüm.Oda iyi bir doktor.İkisinden birine ameliyat olucam artık

Tesekkurler iki ismede bakacagim banada Yakup Avsar adi verilmisti burun ve karin icin esininde goguste iyi oldugu soylenmisti Dilek Avsar ama Tugrul Bey i bulunca gormeye gitmedim bile. Duydunuzmu Yakup Avsar`i. missions Emre Ilhan ile gorustukten sonra goruslerini paylasirmisin ozelden yazabilirsin istersen.

Emre Bey in FB sayfasina baktim ama Almanca hep

Emre Bey in FB sayfasina baktim ama Almanca hep
Pardon Turkcesinide buldum tamam sagol . Emre Ilhan ve Baris Cakirin web sayfalarini inceledim Emre cakir daha profesyonel geldi ama tabi kitabi kapagina gore deger vermeyin diye bosyna dememisler belki web sayfasi yaniltiyor gidip gorursesniz deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim burun ile ilgili arkadaslar

Emre beyle görüştukten sonra haber veririm.

Bu arada meme küçültme ve diklestirme düşünen arkadaşlar Tuğrul Bey den sonra hangi isimleri düşünüyorsunuz. Benim aklımda iki isim var Dilek Avsar ve Prof. Dr.Erdem Tezel.

Dilek hanımla görüşmek icin randevu aldım.Fakat Erdem Beye alamadım görüşme ücreti 400 tl.Ama onunla da görüşmek lazım. Arastirdigim kadariyla meme askilamayla alakali teknik geliştirmiş.Okuduğum kadariyla Tuğrul Bey in teknigine benzettim ama yinede görüşmek lazım bilgilenme icin.

Ben de seninle aynı fikirdeyim..ama karısı yanaşmıyor..ve bugün gittiğim başka bir doktor,Tuğrul Bey'den çok farklı konuştu....Ergin Bey'de bana neden bu şekilde ameliyat oldun dedi...şekline,tarzına ben karar vermedim..Tuğrul Bey verdi..ben sormadım bile....sonuna kadar kendisine güvendim...ve 2 katı para ödedim..işlemim yarım kaldı ve ayrıca problemli ve garantisi de yok...tabii ki hakkımı arayacağım...toplu hareket edersek ..şansımız daha fazla....

Eşiyle konuştunmu peki? Yanaşmıyor derken ne diyor?

siz küçültme ameliyatımı olmuştunuz,gittiğiniz dr bu şekilde niye oldun derken ne demek istedi ki.ameliyatın nasıl yapılacağına biz karar vermiyoruz sonuçta,dr un ameliyat sonuçlarını görüp güvendik.

Selam Sopjay,
Benimki buyutme ameliyatiydi, genel olarak dikislerin iyilesmesi, dokunun yumusamasina bakmisti Tugrul Bey. Iyi oldugunu 2ay sonra bi ara ugramami soylemisti, kismet olmadi. Buyutmede herhangi bir duzeltme konusunu duymadim acikcasi. Sanirim senin kucultme ameliyati. Onun iyilesme surecini bilmiyorum hic.

Eşiyle konuştunmu peki? Yanaşmıyor derken ne diyor?
arayacaktı beni ve aramadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…