• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

geçen yıl küçültme ameliyatı oldum,şekil itibariyle güzel bir memeye sahibim artık ama dikişlerim çok kötü.bazı yerlerde kabarıklar var,dikişin uzunluğuda koltuk altına yakın bir yerden başlayıp iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor, dekolteden görüncek kadar dikişlerin boyu uzun,ben sezeryan sonrasıı kalan göbeğimden sonra bikini giymiyorum mayo kullanıyorum, sırf meraktan denedim ve bikiniden görünüyor dikişler.izlerin görünürlüğü benim cilt yapımla alakalı olabilir ama dikişlerin boyuda dr la alakalı ,güzel göğüslere sahibim artık sutyensiz bile kıyafetler güzel duruyo ama giyinikken.eşimin görmesinden çekiniyorum çünkü dikişlerden kendim bile rahatsızım. belki zamanla renkleri açılır diye bir umut bekliyorum.birde tuğrul bey asla izler için krem vs önermiyor.kullansaydım daha farklı olurmuydu bilmiyorum.eskiden rahat rahat giyinemediğim için yinede çok şükür diyorum.belkide meme yapım böyle olmasını gerektirdi bilmiyorum.umarım sizlerin beklentilerinizi karşılayacak sonuçlar alırsınız.

sanırım tuğrul beye ameliyat oldunuz şuanda memnunmusunuz ameliyattan buyana olan süreçten,teşekkür ederim.izlerinizde azalma oldumu

sanırım tuğrul beye ameliyat oldunuz şuanda memnunmusunuz ameliyattan buyana olan süreçten,teşekkür ederim.izlerinizde azalma oldumu

evet canım geçen yıl küçültme oldum,ameliyattan çıktıktan 10 dk lık üşüme titreme (anesteziden çıkınca olan normal bir durummuş)dışında ağrı yada herhangi bir şey yaşamadım.sadece bandajların verdiği bir rahatsızlık vardı.bir hafta sonra bandajları çıkartmak için arabamı kullanarak kendim gittim bayağıda uzak bir yerden hemde.herhangi bir sorun yaşamadım.izlerin belirginliğine gelince benim izlerim halen çok belirgin .benim cildimle kaynaklı olduğıunu düşünüyorum çünkü cildimde olan herhangi bir yaranın izi ya geçmez yada çok geç iyileşirdi.ben bunu göze alıp ameliyat oldum .Benim tek şikayetim internetden gördüğüm kadarıyla benden daha sarkık ve daha büyük memeye sahip olan kişilerin benim kadar izlerinin uzun olmaması .iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor.nerdeyse bir bütün halinde dikişim var.birde biraz daha küçülse daha memnun olucaktım ,cilt yapım zaten çok ince ilerde sarkmasından endişe ediyorum .

evet canım geçen yıl küçültme oldum,ameliyattan çıktıktan 10 dk lık üşüme titreme (anesteziden çıkınca olan normal bir durummuş)dışında ağrı yada herhangi bir şey yaşamadım.sadece bandajların verdiği bir rahatsızlık vardı.bir hafta sonra bandajları çıkartmak için arabamı kullanarak kendim gittim bayağıda uzak bir yerden hemde.herhangi bir sorun yaşamadım.izlerin belirginliğine gelince benim izlerim halen çok belirgin .benim cildimle kaynaklı olduğıunu düşünüyorum çünkü cildimde olan herhangi bir yaranın izi ya geçmez yada çok geç iyileşirdi.ben bunu göze alıp ameliyat oldum .Benim tek şikayetim internetden gördüğüm kadarıyla benden daha sarkık ve daha büyük memeye sahip olan kişilerin benim kadar izlerinin uzun olmaması .iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor.nerdeyse bir bütün halinde dikişim var.birde biraz daha küçülse daha memnun olucaktım ,cilt yapım zaten çok ince ilerde sarkmasından endişe ediyorum .

çok çok geçmiş olsun.öncelikle tuğrul beyin büyük kesi yaptığını bende duymuştum en kötü ihtimalle lazerle izlerinizi sildirebiliyormuşsunuz benim gittiğim doktorlardan biri söylemişti buarada bir çok doktora gitmekle birlikte yarın teoman doğana muayene olucam.açıkçası ameliyat olan hasta izi görmedim çok fakat bu konuları fazla inceleyip titizlendiğim için bir türlü doktor seçemedim.sürecinizi detaylı birşekilde anlattığınız için teşekkür ederim yaptırıpta pişman olmamak çok önemli.inşallah bir sarkma yaşamazsınız.tabi cildinizlede alakalı olabilir.darısı başıma.

Mrb arkadaşlar.Ben 1,5 yıl önce Tuğrul Beye göğüs büyütme ameliyatı olmuştum şimdi aklıma takılan doğumdan sonra süt sağma pompası kullanarak süt sağarsam protezler zarar görür mü? Bilen varsa yardımcı olmanızı bekliyorum.

merhabalar,

ben suan 24 yasındayım ve meme kucultme ameliyatı olmak istiyorum eger yardımcı olursanız cok sevınırım sızın yazmıs oldugunuz butun yorumları okudum fakat terıhler hep 2009 2010 acaba suan yakın zamanda olan veya o zamanlarda olmus olanlar suan ne dusunuyorusnuz =)

aylın hanım ve tugrul bey yarın ılk ısım aramak olacak fakat ılk gorusmelerınde ucret alıyor mu acaba ? bır de

tesekkurler :)

Merhaba herkese:) Ben de Tuğrul beye önümüzdeki ay meme küçültme yaptıracağım fakat aklımda hala bazı sorular var bu yüzden en iyisi forumu okumakla kalmayıp üye olmak dedim:) ölçüyle ilgili hiçbişey söylemiyo öncelikle küçülttükten sonra hala büyük kalmalarından korkuyorum. Bir de ücreti söyledi fakat herşey dahil mi mesela ameliyat öncesi sağlık taramaları hastane masrafları ameliyat sonrası sütyeni gibi o konularda bişey söylemedi ben de soramadım. Son olarak da işime kaç gün içinde dönebilirim sizce. Tuğrul beye ameliyat olanlar yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim:)

Merhaba herkese:) Ben de Tuğrul beye önümüzdeki ay meme küçültme yaptıracağım fakat aklımda hala bazı sorular var bu yüzden en iyisi forumu okumakla kalmayıp üye olmak dedim:) ölçüyle ilgili hiçbişey söylemiyo öncelikle küçülttükten sonra hala büyük kalmalarından korkuyorum. Bir de ücreti söyledi fakat herşey dahil mi mesela ameliyat öncesi sağlık taramaları hastane masrafları ameliyat sonrası sütyeni gibi o konularda bişey söylemedi ben de soramadım. Son olarak da işime kaç gün içinde dönebilirim sizce. Tuğrul beye ameliyat olanlar yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim:)

Peki bukadar sorunuzu neden kendisine sormadiniz :( nasil biri ucret hakkinda ne bilgi verdi ? Benimki 75 d b cup olmak istiorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:36: selam kizlar ben 3 hafta evel tugrul beye hemde kombi oldum yani hem burun hem meme ve gayet mutluyum.görmek isteyenler ekleyebilir fotolarda var acaip süper duruyor!
Ben kas üstü kendim istedim cünkü benimkisi sorunluydu yani benim gögüsümü hem rekonstre hemde büyütme yapti HALAAAAA inanamiyorum bunlar benimi degilmi diye!!!:36:
acaip mutluyum herkeze tavsiye ederim bakin görün kendiniz karar verin bence.ayrica yaptirmak isteyenler bana özelden yazabilir bn dok la iltibat kurabilirim daha uygun yapar! Sebeb bir sürü arkadaslarim gitti ona bnden önce ve sonra !!!:36:

bir de göğüs büyütme ameliyatı olup ta yakın zamanda iyileşme sürecinde olan arkadaşlar beni eklerse çok sevinirim.
yaz yaklaştı, nisan sona kadar oldum oldum bu ameliyatı, yoksa sezon sonuna kalıcak mecburen.
ama hala acıdan ağrıdan korktuğum için karar veremiyorum :/

çok geçmiş olsunnn:)
ağrınız ne durumda?
benim en büyük korkum ağrı, sızı
bilgi verirseniz çok sevinirim:)

canım bence ameliyatı kesin düşünüyorsan havalar çok ısınmadan olmalısın.malum bant yerleri kaşınıyor ve kaşımaktan dolayı biraz kabartılar oluştu.sana şöyle anlatayım bende his kaybı olmadı.ödem 3.gün indi.sertlikte yok gibi.morluklarım oluştu.15.gün banyomu bekliyorum.ağrı konusuna gelince 1.gün sabahı yatağa yatıp kalkmakta yardım istedim.2.gün %70-80 daha rahat kendim kalktım ağrı spor sonrası kas ağrısı gibi ama dayanılmaz değildi.ağrı kesici almaya bile gerek duymadım.

günlük yaşantına kısıtlamadan devam edersen kaslarının yumuşadığını ve daha rahatladığını göreceksin.yalnız çok uzanmadan yapmalısın.benim zaman zaman hafif yanma bazen hafif bir ağrı yokluyor ama çok iyiyim.umarım senin içinde böyle geçer.:16:

15 gün banyo yok mu?
bu durum nasıl idare edilebiliyor peki?

kendimi hazır hissetsem bugün arayıp azize hanım ı arayıp randevu alıcam ama inanılmaz korkuyorum, zaten düşüne düşüne kendi kendime olayı daha da büyütüyorum :)
doktorun verdiği narkoz dan uyanış nasıl peki? mide bulantısı baş dönmesi falan oldu mu?

Sevgili arkadaşlar merhaba bende diyetisyenimin tavsiyesi ile Tuğrul Beye gitmeye karar verdim.Göğüs dikleştirme,karın gerdirme ve kol gerdirme ameliyatları olmak istiyorum.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

15 gün banyo yok mu?
bu durum nasıl idare edilebiliyor peki?

kendimi hazır hissetsem bugün arayıp azize hanım ı arayıp randevu alıcam ama inanılmaz korkuyorum, zaten düşüne düşüne kendi kendime olayı daha da büyütüyorum :)
doktorun verdiği narkoz dan uyanış nasıl peki? mide bulantısı baş dönmesi falan oldu mu?
gögüs bölgen dışında yıkıyorsun.narkoz yok canım :52:sedasyon uygulanıyor.uyuyorsun ve gayet rahat uyanıyorsun.4 narkoz almış birisi olarak narloz sonram aşırı bulantılı geçerken bu ameliyatımda dr dediği gibi rahat uyandım ve bulantım olmadı.:16:

gögüs bölgen dışında yıkıyorsun.narkoz yok canım :52:sedasyon uygulanıyor.uyuyorsun ve gayet rahat uyanıyorsun.4 narkoz almış birisi olarak narloz sonram aşırı bulantılı geçerken bu ameliyatımda dr dediği gibi rahat uyandım ve bulantım olmadı.:16:

yazdıklarını okudukça cesaret buluorum gerçekten, çok teşekkürler.
Bugün artık arayıp ameliyat için gün almam şart :18:

yazdıklarını okudukça cesaret buluorum gerçekten, çok teşekkürler.
Bugün artık arayıp ameliyat için gün almam şart :18:

umarım sürecin en az benimki kadar iyi geçer.ameliyatı kafanda kesinleştirdikten sonra çabuk olması senin stresini azaltacaktır.bir bakmışsın ki bomba gibi fiziğin olmuş...önemli olan kendinin ne istediğini bilmek ve dr inandıktan sonrasını çok düşünme canım.:54:

umarım sürecin en az benimki kadar iyi geçer.ameliyatı kafanda kesinleştirdikten sonra çabuk olması senin stresini azaltacaktır.bir bakmışsın ki bomba gibi fiziğin olmuş...önemli olan kendinin ne istediğini bilmek ve dr inandıktan sonrasını çok düşünme canım.:54:

doktora çok güvensemde, çok inansamda bir şekilde ya kötü olursa fikrinden kurtulamıyorum yasemin.
yani bi de dönüşü olmayan bir durum olduğundan düşündükçe fenalaşıyorum :)

senin hiç fotoğrafın var mı bu arada?

Back