geçen yıl küçültme ameliyatı oldum,şekil itibariyle güzel bir memeye sahibim artık ama dikişlerim çok kötü.bazı yerlerde kabarıklar var,dikişin uzunluğuda koltuk altına yakın bir yerden başlayıp iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor, dekolteden görüncek kadar dikişlerin boyu uzun,ben sezeryan sonrasıı kalan göbeğimden sonra bikini giymiyorum mayo kullanıyorum, sırf meraktan denedim ve bikiniden görünüyor dikişler.izlerin görünürlüğü benim cilt yapımla alakalı olabilir ama dikişlerin boyuda dr la alakalı ,güzel göğüslere sahibim artık sutyensiz bile kıyafetler güzel duruyo ama giyinikken.eşimin görmesinden çekiniyorum çünkü dikişlerden kendim bile rahatsızım. belki zamanla renkleri açılır diye bir umut bekliyorum.birde tuğrul bey asla izler için krem vs önermiyor.kullansaydım daha farklı olurmuydu bilmiyorum.eskiden rahat rahat giyinemediğim için yinede çok şükür diyorum.belkide meme yapım böyle olmasını gerektirdi bilmiyorum.umarım sizlerin beklentilerinizi karşılayacak sonuçlar alırsınız.
sanırım tuğrul beye ameliyat oldunuz şuanda memnunmusunuz ameliyattan buyana olan süreçten,teşekkür ederim.izlerinizde azalma oldumu