• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Mrb cnm ben Temmuz ayında ameliyat oldum Tuğrul Bey'e.. Valla ben dikişler alınana kadar yani bir hafta süreyle ağrı kesici kullanmıştm günde 2 kere, kesi yerim acıyodu, oturup kalktıkça, yataktan kalkıp yatarken falan.. Sonuçta meme altı kesiliyo, dikiş atılıyo, acı ağrı olmaması zaten biraz saçma geliyo bana, dikişler alınana kadar durum böyleydi bendede.. Boyun kilon kaç, küçük koydurmuşsun sanki biraz..

merhaba,

banada sacma geliyor agri olmamasi ama sanirim birazda aci esigi ile alakali olabilir. boyum 1.67 kilom 48. bir cok doktor 250cc dedi, tugrul bey iclerinden en iyimseri idi sanirim. suan cok sis , belkide o yuzden bana cok buyuk geliyorlar yada ben aliskin olmadigim icin:) dislerin alindiginida bilmiyordum. daha tecrubeli oldugundan bir kac sey sormak istiyorum :) sisler indikten sonra baya fark oluyor mu boyut olarak? sana kac cc protez koyuldu?

Tuğrul bey banada önermemişti iz için krem ki ben büyütme ameliyatı olmuştm, küçültme ameliyatı olmuş birine nasıl krem önerilmez bu çok ilginç gerçekten.. !! Ben bile krem kullanmadığıma çok pişmanım, önermemişti banada, 8 ay oldu benim.. Gerçi büyüklüğünden memnun olmadığımdan ve 2. bi operasyon düşündüğümden, kullanmamında bi mantığı olmazmış iz giderici kremi.. :) Annem geçen gün Tv de izlemiş, izleri estetikle gidermek mümkün olabiliyomuş.. Bir araştır istersen cnm.. ;)

bana da tuhaf gelmişti krem önermemesi ama her sorduğum soruya sinirlenerek cevap verdiği için soramadım da niye diye :) annenizin bahsettiği izler için estetik konusunu araştırıyım çok iyi olur benim için ,teşekkür edrrim canım

Merhaba, bende Tugrul bey'e ameliyat oldum. Sabah 9.30 gibi ameliyata girdim. sanirim 45 dk sonra odadaydim. uyandigimda popoma yapilan ignenin agrisini hatirliyordum:) hastaneden cikana kadar dayanilmayacak derecede bir agrim yoktu. eve geldigimde agridan uyuyamadim. gecede sadece 3 saat uyudum. bugunde agrim devam ediyor. kollarimi kaldiramiyorum. yorumlari okudugumda bir cok kisi dayanilmayacak derecede agrisi olmadigini yazmis.ertesi gun veya 2 gun sonra normal yasantilarina devam etmisler. benim 2. gunum ama dunden bir farki yok. amaliyat sonrasinda yasanan agrilar hakkinda yorum yapabilecek biri varsa cok sevinirim. bu arada limon buyuklugunde gogsum vardi suan 275cc kas ustune konuldu protez. yorumlarinizi bekliyorum.

merhabalar öncelikle geçmiş olsun.bende 15martta randevu aldım.protez ameliyatı düşünüyorum.ameliyat sonrası yaşadıklarını merak ediyorum.tavsiyelerin varsa sevinirim...:18:

bana da tuhaf gelmişti krem önermemesi ama her sorduğum soruya sinirlenerek cevap verdiği için soramadım da niye diye :) annenizin bahsettiği izler için estetik konusunu araştırıyım çok iyi olur benim için ,teşekkür edrrim canım

Tuğrul Bey'in soru sordurmadığını düşünen bitek ben değilmişim, benimde deneyimlerim o şekilde kendisi hakkında.. :) Bende artık 2.operasyondan sonra izleri düşünürüm, sonu yokmuş bu işlerin hakkaten bi kere başladımı.. :)) Hem İst' da yaşamıyosan kendi şehrindede bulabilirsin bu tarz ameliyat izi giderici uygulamalar büyük güzellik salonlarında vardır diye tahmin ediyorum, benimde aklımda bakalım zamanı gelince araştırırım, sana bol şans.. ;)

merhabalar öncelikle geçmiş olsun.bende 15martta randevu aldım.protez ameliyatı düşünüyorum.ameliyat sonrası yaşadıklarını merak ediyorum.tavsiyelerin varsa sevinirim...:18:

merhaba,

ameliyat oncesi yada hemen sonrasinda hic bir sikinti yasamadim. her sey olmasi gerektigi gibiydi. ameliyat sonrasi 3 -4 saat kadar hastanede kaliyorsun. sonrasinda agri kesici igne yapiyorlar ve eve gidebiliyorsun. benim evim yakindi ve yolda cok sorun yasamadim. ameliyattan sonraki 3 gun baya agrim oldu. kalkarken, yatarken ozellikle yemek yerken. ama 4. gun cok daha rahttim. doktor bana ayni gun ise bile gidebilcegimi soyledi ama oyle bir dunya yok. kendine en azindan 3 gun tani. sonraki gunler cok daha rahat olacaktir. simdiden sanada gecmis olsun :)

merhaba,

ameliyat oncesi yada hemen sonrasinda hic bir sikinti yasamadim. her sey olmasi gerektigi gibiydi. ameliyat sonrasi 3 -4 saat kadar hastanede kaliyorsun. sonrasinda agri kesici igne yapiyorlar ve eve gidebiliyorsun. benim evim yakindi ve yolda cok sorun yasamadim. ameliyattan sonraki 3 gun baya agrim oldu. kalkarken, yatarken ozellikle yemek yerken. ama 4. gun cok daha rahttim. doktor bana ayni gun ise bile gidebilcegimi soyledi ama oyle bir dunya yok. kendine en azindan 3 gun tani. sonraki gunler cok daha rahat olacaktir. simdiden sanada gecmis olsun :)

merhaba.birkaç şey daha sormak istiyorum.3 ay önce burun ameliyatı oldum.ameliyat sonrası için olabilecekleri çok detaylı duymadığım için şaşırmıştım.(geçici tat alamama.dudaklarımın sürekli çatlaması.üst damakta şişlik hissi.bunlar normal ama daha önceden bilmiyordum)bunun gibi ince detaylar varmı.kaçıncı gün kendi işini yapmaya başladın acaba.:44:burda bazen dr beyle ilgili sert tavrı olduğu iletişm için sıkıntılı gibi yazılar okuyorum.bu da beni tedirgin ediyor.ameliyat ücretinide söylersen sevinirim.şimdiden teşekkürler.:16:

Merhaba arkadaşlarr,ben de Pazartesi günü tavsiye üzerine kendisiyle görüştüm.Benim vaktim çok sınırlı olduğu için hızlı hızlı ve detaylı anlattı doktor bey,o bile 1 saat sürdü :).Tuğrul Bey'in saygısız ya da ukala bir tavrı yok.Herkesin kendine has bir karakteri vardır,anladığım kadarıyla Tuğrul Beyde öyle.Bazı arkadaşlar azarlar diye korkmuşta :) azarlamıyo rahat olun..Farklı bir kişiliği var.Ben çok işine hakim ve yüksek enerjili bi doktor gördüm karşımda.Çok araştırdım bu doktor olayını.Arkadaşımın eşinin yakın arkadaşı yaptırmış.o tavsiye etti.5 yıl önce yaptırmış bi de.Bu da benim için önemli kriter.Yani duyduklarınızın dışında gidip görüşmekte fayda var,Zaten herhangi bir ücrette almıyor görüşme için..Kafama çok yattı benim.

merhaba.birkaç şey daha sormak istiyorum.3 ay önce burun ameliyatı oldum.ameliyat sonrası için olabilecekleri çok detaylı duymadığım için şaşırmıştım.(geçici tat alamama.dudaklarımın sürekli çatlaması.üst damakta şişlik hissi.bunlar normal ama daha önceden bilmiyordum)bunun gibi ince detaylar varmı.kaçıncı gün kendi işini yapmaya başladın acaba.:44:burda bazen dr beyle ilgili sert tavrı olduğu iletişm için sıkıntılı gibi yazılar okuyorum.bu da beni tedirgin ediyor.ameliyat ücretinide söylersen sevinirim.şimdiden teşekkürler.:16:

ben kendisiyle yaklaşık 1 ay önce görüştüm. zaten arkadaşımın tavsiyesi ve verdiği güven ile gittim kendisine. bu konuda bir fikir söyleyebilecek kadar bile bilgiye sahip olmadığımızın farkında olarak görüşme boyunca tamamen doktoru dinledim. dinledikten sonra zaten aklıma gelebilecek soruların tümüne ben sormadan yanıt verdiği için bana hiç bir şey kalmadı soru olarak :) görüşmeden inanılmaz tatmin olarak ve göğüs büyütme ameliyatı için kesin karar vermiş olarak çıktım.
ancak o günden beri forumu okumaya devam ediyorum ve malesef hiç olmuyor denilen ağrının gayet diğer doktorların yaptığı ameliyatlarda ki kadar olduğunu görmek beni kararım konusunda şüpheye düşürüyor. Şu an ameliyat günü alma aşamasındayken inanılmaz cesaretim kırıldı.
benim acı eşiğim çok düşük, herşeye inanılmaz mızmızlanırım ve senelerdir bu ağrı olması yüzünden de ameliyattan hep vazgeçtim.

ne yapıcam bilmiyorum :/

ben kendisiyle yaklaşık 1 ay önce görüştüm. zaten arkadaşımın tavsiyesi ve verdiği güven ile gittim kendisine. bu konuda bir fikir söyleyebilecek kadar bile bilgiye sahip olmadığımızın farkında olarak görüşme boyunca tamamen doktoru dinledim. dinledikten sonra zaten aklıma gelebilecek soruların tümüne ben sormadan yanıt verdiği için bana hiç bir şey kalmadı soru olarak :) görüşmeden inanılmaz tatmin olarak ve göğüs büyütme ameliyatı için kesin karar vermiş olarak çıktım.
ancak o günden beri forumu okumaya devam ediyorum ve malesef hiç olmuyor denilen ağrının gayet diğer doktorların yaptığı ameliyatlarda ki kadar olduğunu görmek beni kararım konusunda şüpheye düşürüyor. Şu an ameliyat günü alma aşamasındayken inanılmaz cesaretim kırıldı.
benim acı eşiğim çok düşük, herşeye inanılmaz mızmızlanırım ve senelerdir bu ağrı olması yüzünden de ameliyattan hep vazgeçtim.

merhaba.ben yarın görüşeceğim ve olursa 22mart için ameliyat gününü aldım.hayırlısı bakalım.herşey dr bey ile görüşünce belli olacak şayet ameliyatım kesinleşirse sizede yardımcı olmaya çalışırım.:16:

Merhaba.Tugrul beyin hastalarından birisiyim.Yaklaşık iki yıl once meme büyütme ameliyatı oldum kendisine.Benim agrı eşiğimin yüksek olmasından mıdır orasını bilemem ama inanılmaz rahat geçti ameliyatım ve sonraki surecim.Belki emzirdiğim için az da olsa meme dokum olduğundandır.Ama sıfır meme dokusu olan iki arkadaşım da kendisine ameliyat oldu benim kadar rahat değillerdi ama bu sadece gerginlik manasındaydı.Oyle dayanılamayacak ağrılar çekmediler cok iyi biliyorum.

Size sadece şunu söyleyebilirim ki madem agrı eşiğiniz bu kadar düşük ve sizin tabirinizle mızmızlanan birisiniz :) ,Tugrul beyden başkasına bu ameliyatı olmayın derim ben.Hala korkuyorsanız bu ameliyattan vazgeçin. Tecrübeyle sabit.Forumda okumadığım sayfa yoktur insanların neler yaşadığınız biliyorum.

Sevgiyle kalın...

ben kendisine eylül ayında göğüs küçültme ameliyatı oldum.öncelikle şunu belirteyim şu ağrı eşiği kelimesini unutun çok kızıyor :) Tuğrul bey sıfır acı sıfır sancı diye bir vaat vermiyor ki bu zaten düşünülemez bir operasyn geçiriyorsunuz illaki ilk bir kaç gün yakınmalarınız olacaktır.sadece Tuğrul beyin ameliyat sonraları diğerlerine nazaran daha kolay,normal yaşantınızdan sizi çok koparmayan derecede hafif atlatılabilmesi.bunun başlıca nedeni dren kullanmayışı.uyandığınızda kanlı hortumlar görmüyor ve dolayısıyla psikolojik olarak daha çabuk toparlanıyorsunuz bir kere..ikincisi alınması gereken dikişleri çok az kullanan bir doktor.yani dikişler alınırken neler olacak psikolojiside sarmıyor sizi.benim alınan dikişlerimde hissetmedim desem yeridir..bu ameliyatları olmayı kafaya koyduysak bir operasyon geçireceğimiz ve kısa sürelide olsa bunun hayatımızı etkileyeceğini unutmayalım..ağrı eşiği denen şey aslında istediğimiz şey için gösterdiğimiz dirayetten başka bir şey değil.benim iki küçük çocuğum var mesela..ve ben ameliyat oldum ağrım sızım var yatayım dinleneyim moduna hiç giremedim fırsatım olmadı :) gerekte olmadı açıkçası.ki meme küçültme bir silikon ameliyatı ile kıyaslanamaz bile..düşünsenize 105 takıyorken artık 85 takıyorum vücudumdan gideni siz düşünün :)

Merhaba.Tugrul beyin hastalarından birisiyim.Yaklaşık iki yıl once meme büyütme ameliyatı oldum kendisine.Benim agrı eşiğimin yüksek olmasından mıdır orasını bilemem ama inanılmaz rahat geçti ameliyatım ve sonraki surecim.Belki emzirdiğim için az da olsa meme dokum olduğundandır.Ama sıfır meme dokusu olan iki arkadaşım da kendisine ameliyat oldu benim kadar rahat değillerdi ama bu sadece gerginlik manasındaydı.Oyle dayanılamayacak ağrılar çekmediler cok iyi biliyorum.

Size sadece şunu söyleyebilirim ki madem agrı eşiğiniz bu kadar düşük ve sizin tabirinizle mızmızlanan birisiniz :) ,Tugrul beyden başkasına bu ameliyatı olmayın derim ben.Hala korkuyorsanız bu ameliyattan vazgeçin. Tecrübeyle sabit.Forumda okumadığım sayfa yoktur insanların neler yaşadığınız biliyorum.

Sevgiyle kalın...

Merhabalar ameliyat sonrasi ilk gunlernizi yazarsaniz sevinirim.ben sunu merak ediyorum ev icinde basit isleriniziyani bir tencereyi tasima gibi ne zaman yapabildiniz.burun ameliyati oldum 3 ay oldu ama benim icin rahat bir ameliyatti umarim bu da oyle olur.:26:

Merhabalar ameliyat sonrasi ilk gunlernizi yazarsaniz sevinirim.ben sunu merak ediyorum ev icinde basit isleriniziyani bir tencereyi tasima gibi ne zaman yapabildiniz.burun ameliyati oldum 3 ay oldu ama benim icin rahat bir ameliyatti umarim bu da oyle olur.:26:

Hemen o aksam basladim. Sofra kurdum topladim makineye yerlestirdim esim de yardimci oldu tabii ve yavas hateketlerle kendimi zorlamadan.Bu arada 2 yasindaki oglumla da ilgilenebildim. Dr. Bey kendine iki gun tani ise baslamak icin demisti. Ben n'olur n'olmaz diye 4 gun ayarladim kendime. Cars. Gunu amel. Oldum p. tesi ise basladim ama c. Tesi rahatlikla ise gidecek durumdaydim. Emin olun meme buyutmeyi tugrul bey yaparsa sayet burun ameliyatndan daha rahat bir sureciniz olur. Sevgiler

merhabalar cumartesi dr beyle görüştüm gerçekten işinine oldukça hakim konuşuyor.22 martta sabahleyin ameliyatımı olacağım inşallah.süreci sizinle paylaşırım.

Sevgiyle kalın...

Merhabalar,
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim öncelikle.
Benim meme dokum sıfır değil, hatta doktor baktığında gerek bile yok ama siz kadınları anlamıyorum demişti :)
Ama benim için bu ameliyat sonrası ağrı, sızı ve o bandajın verdiği büyük baskı gerçekten bir fobi haline dönüştü. Doktorla konuştuktan sonra kesin karar veren ben, şu an hala sürekli bu konuyu düşünüyor ve sürekli yazılanları yani olumsuz olabilecek şeyleri takip etme halindeyim.
Hatta öyle bir korku ki, dün rüyamda gördüm, berbat bir ameliyat geçirip baya kötü göğüslere sahip oluyorum :)
Bu konuyu nasıl aşıp ameliyat olucam bilmiyorum.
Ama nisan ayı içersinde de mutlaka olmak istiyorum.

Back