Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Tesekkür ederim canim...en çok merak ettigim aslinda ameliyat sonrasi hareketlerin çok kisitlandi mi?çocuklarinla ilgilenebildin mi??

canım ben de senin gibiydim en çok o konuya takılmıştım.Bir de kimsenin bu ameliyatı oldugumu anlamasını istemiyordum.çünkü eşimin ailesi ile aynı ap.da oturuyoruz.çalıştıgım için de cocuklarıma onlar bakıyor.yaptıgım araştırmalar sonucunda sadece Tugrul beyin hastalarının bu ameliyatı çok rahat atlattıklarını gordum.Yaptıgımız goruşmede de bunun boyle olacagının garantisini verdi bana Tugrul bey.Gerçekten de ben de kimseciklere (kendi anneme dahi) soylemedim.eşimle işe gidiyormuş gibi sabah evden çıktık ve akşam işten donuş saatinde eve donduk.Hatta eşim Tugrul bey den izin aldı ve halı saha maçına gitti o akşam:)) Bense o donem 22 aylık olan oglumla -dikkatli olmak koşuluyla- gayet rahat ilgilenebildim.Hissettigim tek rahatsızlık bandajların etkisiyle olsa gerek bir gerginlik ve doya doya nefes alamama hissiydi.onun dışında agrı sızı -inanın- olmadı.agrı kesicilerimi bile alırken duşunuyordum -niye içiyorum ki bınları agrım yok - diyordum.

YAni canım sorunun cevabı evet kendine gene de dikkat etmek koşuluyla ( zaten o da ilk iki gun geçerli) çocuklarınla ilgilenebilirsin.

gulezel benı arkadas olarak kabul eder mısın ,ekledım senı.bende amelıyat olmak ıstıyorum meme ucundan,senın ızlerın ne durumda acaba? ve kacıncı aydan ıtıbaren yumusamaya basladılar?

Sakin ben de meme ucundan olmak istemiştim.Zaten Tugrul bey eger uygunsa meme ucu kesisini tercih ediyor.Fakat benim meme ucum kesi için yetersizmiş. O yuzden meme altı kesisiyle oldum ameliyatımı.AMa onlar da son derece belirsiz hale geldiler. Hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum.Yumuşama ise 3. ayda falan tamamlandı benim.Zaten kendi meme dokum da oldugu için taş gibi semsert olmadı hiçbir zaman.

Çok teşekkür ederim,ilaç gibi geldi..:)salı günü büyük gün...:)

Antilop ameliyatin olup bitmistir umarim? Bizi haberdar et bakalim:) Sevgiler...

Öncelikle herşey için teşekkür ederim gülezel:) ameliyat oldum memlekete döndüm.ufak tefek ağrılarım dışında iyiyim ama bu bandajlar beni deli ediyor:)

Bide biraz şişim herhalde tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum.tabi bunda silikonlarında etkisi var:)bugün 4. Günüm 300 cc takıldı alttan yuvarlak.

Tuğrul beye için söylenecek çok da fazla bişey yok işinin ehli insanları severim:)

Ameliyat günü çok rahattım hatta alışverişe bile gittim:)sadece yataktan kalkmak biraz zor oluyor...ben şehir dışından gittiğim için bandajlarımla dikişler aynı gün alınacak daha hangi güne randevü alacağıma karar vermedim.10 gün sonra dikişler iyileşirmi acaba diye düşünüyorum.şuan bandajlıyım hiç bişey göremiyorum ama güzel olduğunu hissediyorum:)

300 cc çok iyi takılmış. güle güle kullan canım. önceki göğsünün dokusu nasıldı acaba? kaç cc ydi çok mu küçüktü yoksa dokulu muydun? kaç cc idin doktor söyledi mi..doktorla görüşmende ameliyat öncesi ne gibi konuşmalar geçti aranızda

Son düzenleme:

Canım ben ameliyat öncesi çok detaylı bir konuşma yapamadım daha doğrusu bişey sormadım,çok güvendim kendisine...benim gögüslerim 75 b idi fakat emzirmek kilo alıp vermekten içleri boşalmişti pörsümüş limon gibi:) kaç cc takacaksınız diye bile sormadım...bugün 5. Günüm ağrılarım oldukça geçti 2 çocukla(biri 1 biri 5 yaşında) markete bile gittim bugün:)

Eğer merak ettiğin başka bişey varsa cevaplarım memnuniyetle...ben doktorumu buradan buldum ve çok memnun kaldım...

Hayırlısı olsun...
Canım eminim çok mutlu olacaksın herşey bittiğinde...bir kere şundab emin ol silikon ameliyatı olmakla tuğrul beye silikon ameliyatı olmak arasında oldukça fark var.dediğim gibi emin ol ilk iki gün kısmen zor geçti( saat 15.00 de hastaneden çıkıp eşimle yemeğe gittim şu an 6. Gün koltukta yan bir şekilde uzandım mesaj yazıyorum canım hiç yanmıyor,şişkinliğim yok,ağrım yok bide şu bandajlar olmasa beni ameliyattan bu yana tek rahatsız eden şey bandajlar diyebilirim...

Doktorla cc falan inan hiç konuşmadım,karışmak istemedim.güvendim yani çok ütopik bir veklentim yoktu,2 çocuk ve hamileliklerimde toplamda alınıp verilen 50 kilo zaten meme dokumu mahfetmişti onu toparlasa bana yeterdi.şimdi bandajlılar ama sanki yettide:)ben sadece doktora yaptırdığıma değsin dedim

Kızlar bugün silikon ameliyatı olalı 7 gün oldu.şimdi koltukaltimda top gibi bir beze hissettim.bu normaldir dimi,bunu yaşayan başka birileri var mı??

Kızlar bugün silikon ameliyatı olalı 7 gün oldu.şimdi koltukaltimda top gibi bir beze hissettim.bu normaldir dimi,bunu yaşayan başka birileri var mı??

Merhabalar ,

Cok gecmis olsun , Forumda okursan bende Tugrul Dr 9 ay once amel oldum . Hatırladıgım kadarıyla bendede meme arası ve koltuk altına dogru sislik vardı , biraz dısarı dogru sert bi cıkıntı vardı . Artık bi hafta olduguna gore sargıların arasından memelerin ortasına bak ordada sertlik varmı dısarı dogru , eger tarif ettigim gibiyse bendede aynı durum olmustu , yinede Tugrul dr danısmanı tavsiye ederim.

arkadaşlar bir ay sonra ameliyatım var ve böyle şişlikler bezeler okuyunca çok korkuyorum karmel tuğrul bey seninkini nasıl geçirdi peki?

Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim:)yok ben de hiç şişlik yok koltukaltımda lenflerde şişlik var ama o da olabilir herhalde sonuçta bir ameliyat oldu.cumartesi günü sargılarım açılıp dikişlerim alınacak.o zaman sorarım olmazsa.şimdi bişeyim yokken bu ameliyatın üzerine çıktıysa demekki bu durumla alakalı diye düşünüyorum:)

bence ameliyatın ile alakalıdır. sen yine de sorduğunda bizi de bilgilendirir misin..doktor beyin karşılaştığı durumlardır bunlar..bir süre sonra kendiliğinden geçer diye düşünüyorum

bence ameliyatın ile alakalıdır. sen yine de sorduğunda bizi de bilgilendirir misin..doktor beyin karşılaştığı durumlardır bunlar..bir süre sonra kendiliğinden geçer diye düşünüyorum

Elbette bilgi veririm...cumartesi günü 11. Günüm oluyor ve sargılarım açılacak dikişlerim alınacak.istanbula gideceğim.yüzyüzeyken sorarım.sizlere de bilgi veririm.ilginize teşekkür ederim burada kendimi hiç yalnız hissetmedim

arkadaşlar bir ay sonra ameliyatım var ve böyle şişlikler bezeler okuyunca çok korkuyorum karmel tuğrul bey seninkini nasıl geçirdi peki?

amel sonraki sislik benimde elime aynı top sekilde gelmisti ama sonradan sislik oldugunu anladım , , tugrul dr bisey yapmadı zamanla azaldı ve bi iki hafta icinde kendiliginden gecti

vucudun olan amel verdigi tepkidir , sen simdi bisey hissetmezsin bi ay sonra tamamen rahatlamıs olursun her aktiviteyi yapacak duruma gelirsin , dr bi daha goremiceginden gitmisken kafandaki sorularıda aydınlat ..

kızlar cicik küçültme ve dikleştirme fiyatı ortalama nedir tuğrul bey çok beğenilen dr bana özelden yazbilirmisiniz ortalama nekadara ameliyat yapıyor

Selam kizlar
Ben gecen cuma günü Tugrul beye meme büyütme amel. Oldum. Hersey iyi gecti cok sükür agrisiz sizisiz.
Ameliyatdan sonra ayilinca kendim giyindim yürüdüm fln. Ertesi gün bol bol gezdim. Cok memnun kaldigim icin yazmak istedim. Tugrul beyi herkeze oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…