Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin
Karmel,
Ben de dun tugrul bey ıle gorustum,ardından 2farklı doktorla daha gorustum ve kafam cok karıstı,meme dokum hıc yok,kas ustune konulursa ele gelmesınden endıse edıyorum,sen de benımle aynı durumdaydın ve amelıyat oldun sanırım,benı de arkadas olarak ekleyebılır mısın,musade edersen fotolarını da gormek ısterım.
Ben bu sayfada cok aktif deilim , resimde yuklemedim , mail adresimi veriyim mailleselim :)
deineesra@gmail.com
Endiselenmen cok dogal , hafif bi operasyon deil sonucta , donulmez bi yola giriyoruz ki hepimiz aynı surecten gectik , umarım sende kendince dogru olan doktoru bulursun ..
Gorusmek üzere
Ben bu sayfada cok aktif deilim , resimde yuklemedim , mail adresimi veriyim mailleselim :)
deineesra@gmail.com
Endiselenmen cok dogal , hafif bi operasyon deil sonucta , donulmez bi yola giriyoruz ki hepimiz aynı surecten gectik , umarım sende kendince dogru olan doktoru bulursun ..
Gorusmek üzere
Ooooo Karmel hanim:) nasilsiniz?? Ugramiyoruz artik bu sayfaya pek:))). Guzelliklerin ne alemde? Senin 6 ay gecti diye hatirliyorum gittin mi Tugrul bey e??
Meraba seker ,benim 7 ay oldu , tugrul dr 6.ay kontrolune gitmem gerekiyor araya kara kıs girdi gidemedim inss en yakın zamanda gitcem :)) özledim doktorumu :))
Git tabi gitihmal etme:) Acaba seninle ben de mi gelsem gene:)) Bahaneyle ziyaret etmis olurum sevgili doktorumuzu:))))
karmel benim de bazı sorularım olacaktı. Eğer senin için sakıncası yoksa yazmış olduğun mail adresini ben de kullanabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin
arkadaşlar lütfen tuğrul beye ameliyat olanlar yazın
memnun muusnuz çok mu yapay duruyor kıyafetle kesin bütün silikonlar süperdir ama kıyafetsiz sütyensiz nasıl duuryorlar yapay mı çok merak ediyorum
araştırma içindeyim ve artık olsun bitsin istiyorum
yardımcı olun lütfen
Merhaba mymy. Yaklasik 10 ay once Tugrul beye meme buyutme amel. Oldum. Ameliyatim sirasinda ve sonrasinda hicbir sikayetim olmadi. Sutyenli ve de sutyensiz son deece dogal memelerim oldu. Zaten tugrul bey meme sutyensizken sutyen takmis gibi durmamali der hep. Hareketsiz, kaskati durmamaliymis bir meme. Oyle bir ameliyat sonucu oldugunu hic sanmiyorum en azindan ben gormedim. Sevgiler...
gerçekten mii çok güzel ya çok sevindim gayet doğal diyosun
peki yatınca nasıllar uzanınca falan? o zamanda mı doğal yoksa yapayla doğal arası bir şey mi?
bide seninde mi kasüstü yuvarlak doktor bey hep öyle yapıyormuş diye duydum
Tugrul Bey'e ameliyat olmus sevgili arkadaslar ben kendisi ile görüşmeye gittim. Oradaki fotograflarıda gördüm fakat bu fotolar genelde yeni ameliyat olmus hastalarin yada ameliyattan 15 sonra çekilmiş fotolardi( tarihlerini özellikle sordum .. Kısaca özetle ameliyatının üzerinden 6 ay 9 ay 1 sene gecmis arkadaslar fotolarinizi görmeye ihtiyacım var lütfen ( birde ameliyat sonrasında memografi cektirtmem gerektiğinden bahsetti tugrul bey herkese yaptırıyormuş :S bunun bi zararı yok mu ? 50 yas oncesi memografi cektirmememiz gerektiğini duydum :S sesime kulak verin bana yardımcı olun izler konusunda cok sikintiliyim (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?