Selam kizlar
Ben gecen cuma günü Tugrul beye meme büyütme amel. Oldum. Hersey iyi gecti cok sükür agrisiz sizisiz.
Ameliyatdan sonra ayilinca kendim giyindim yürüdüm fln. Ertesi gün bol bol gezdim. Cok memnun kaldigim icin yazmak istedim. Tugrul beyi herkeze oneririm.
Bende tugrul beyde amelıyat oldumsengözlerimebaksanab.. kesınlıkle cok dogal ve harıka bır iş cıkarıyor:teytey:.. ayrıca nazın dedıgı gıbı gereklı yontemı bılgısı dogrultusunde kendı karar verıyor tek bır yontem kullnamıyor ve zaten o kadar bılgılı bır doktor kıı onun ısıne karısmak acaba su yontem mı yapılsa demek cok anlamsız ve yersızzzzzz...:lepi:
Rahatlıkla gidebilirsin :)) benim ameliyattan sonra uc gun evde annem yardımcı oldu , ondan sonra ise basladım zaten rahat rahat gelip gidiyodum ama tabi kazık yutmus gibi duruyodum , egilirsem gerginlik hissi rahatsız ediyordu , tugrul dr dicek sanada dikislerden sonra hersey serbest , gercekten elini kolunu sallayarak cıktıgın an dikisler alındıktan sonra :)) meme yapına baglı tabi bende hic olmadıgından gerginlik super fazlaydı , biraz olsa bu kadar gerilmezdim (ve cok daha rahat gecerdi) zaten kasaltını hayal bile edemiyorum , hadi hayırlısı senin icin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?