Tugrul Bey'e ameliyat olmus sevgili arkadaslar ben kendisi ile görüşmeye gittim. Oradaki fotograflarıda gördüm fakat bu fotolar genelde yeni ameliyat olmus hastalarin yada ameliyattan 15 sonra çekilmiş fotolardi( tarihlerini özellikle sordum .. Kısaca özetle ameliyatının üzerinden 6 ay 9 ay 1 sene gecmis arkadaslar fotolarinizi görmeye ihtiyacım var lütfen ( birde ameliyat sonrasında memografi cektirtmem gerektiğinden bahsetti tugrul bey herkese yaptırıyormuş :S bunun bi zararı yok mu ? 50 yas oncesi memografi cektirmememiz gerektiğini duydum :S sesime kulak verin bana yardımcı olun izler konusunda cok sikintiliyim (((
Memografi tam olarak röntgen gibi bisey degil memenizi alıp press yapar gibi sıkıştırıp filmini çekiyorlar bende annemden biliyorum can yakan bi cekim ayrıca zararlı oldugunuda duydumKimden duydun bunu? memografi röntgen gibi birsey degil mi??
Ben tugrul bey ile 1 sene kadar önce meme diklestirme icin görüştüm . Ameliyat sonrasını konuşurken hastalarımdan ameliyattan 3 ay sonra memografi cektirmelerini istiyorum demişti. Hastalarına sormadım sizden istedi mı diye :/ benim icin en önemli olan izler ¿¿ izleriniz ne durumda? Cok iz kalırsa onları begenmemekten korkuyorumMerhaba. Sız ne ameliyatı için gorustunuz tugrul beyle? Ben 10 ay once meme buyutme amel. Oldum kendısıne. Ameliyat sonrası mammografı gıbı bırsey hıc ıstemedı. Hatta bıldıgım bırcok hastası var onlardan da boyle bırsey ıstedıgını hıc duymadım?? Sızın extrem bır durumunuz mu var acaba?
Memografi tam olarak röntgen gibi bisey degil memenizi alıp press yapar gibi sıkıştırıp filmini çekiyorlar bende annemden biliyorum can yakan bi cekim ayrıca zararlı oldugunuda duydum
Ben tugrul bey ile 1 sene kadar önce meme diklestirme icin görüştüm . Ameliyat sonrasını konuşurken hastalarımdan ameliyattan 3 ay sonra memografi cektirmelerini istiyorum demişti. Hastalarına sormadım sizden istedi mı diye :/ benim icin en önemli olan izler ¿¿ izleriniz ne durumda? Cok iz kalırsa onları begenmemekten korkuyorum( sırf bu korkudan hala ameliyat olamadım
Merhabalar:)ben bu konuda tüm başlıklardan haberdar aktif bir okuyucuyum:)ama asla yazıcı değil5 martta tugrul beye ameliyat olucam.sizin sayenizde buldum doktoruu çok da güvendim.şehir dışından gidiyorum ameliyat olup ertesi gün döneceğim.bu arada silikon taktırıyorum
2 çocuğum var biri bir biri beş yaşında...
Biri bana beni hangi süreçlerin beklediğini,oraya ne götürmem gerektiğini,ameliyattan sonra çocuklarımla rahatça ilgilenip ilgilenemeyeceğimi yazdın nooolurkafamda milyon soru var.doktorla mailleştik hiç konuşmadık ama o manada tedirgin değilim işi bilen bir doktor belliki...bana tecrübeli birileri biraz tüyo verse süper olur ama:)
arkadaşlar albüm kısmına bakıyorum hep burun estetiği fotoğrafı var herkesin..
tuğrul bey e göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar albümünüzü görebilmemiz mümkün mü lütfen siz de bugunlerden geçtiniz..
yardımcı olacak birileri var mı..ben başından beri okuyorum butun yorumlar memnuniyet verici...ama insan bir de görmek istiyor..en azından bir fotoğraf koyup bize görsel açıdan da bir fikir verseniz inanın çok sevaba girersiniz..çünkü burda bulunuyorsak gerçekten kasüstü istediğimiz için...çünkü tuğrul turan kasüstünde anladığım kadarıyla gerçekten bir numara..
ve kafamızda acaba top gibi mi durur nasıl durur,1 sene sonra nasıldır gibi bir sürü soru işareti var..evet görüşmeye gidip bunu kendimizde görebiliriz doktor göstericektir de büyük ihtimalle..ama bunu yaşayan birilerinden duymak görmek çok daha farklı..
ayrıca ameliyat sonrası öncesi of arkadaşlar ameliyat olanlar lütfen yardımcı olun
arkadaşlar albüm kısmına bakıyorum hep burun estetiği fotoğrafı var herkesin..
tuğrul bey e göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar albümünüzü görebilmemiz mümkün mü lütfen siz de bugunlerden geçtiniz..
yardımcı olacak birileri var mı..ben başından beri okuyorum butun yorumlar memnuniyet verici...ama insan bir de görmek istiyor..en azından bir fotoğraf koyup bize görsel açıdan da bir fikir verseniz inanın çok sevaba girersiniz..çünkü burda bulunuyorsak gerçekten kasüstü istediğimiz için...çünkü tuğrul turan kasüstünde anladığım kadarıyla gerçekten bir numara..
ve kafamızda acaba top gibi mi durur nasıl durur,1 sene sonra nasıldır gibi bir sürü soru işareti var..evet görüşmeye gidip bunu kendimizde görebiliriz doktor göstericektir de büyük ihtimalle..ama bunu yaşayan birilerinden duymak görmek çok daha farklı..
ayrıca ameliyat sonrası öncesi of arkadaşlar ameliyat olanlar lütfen yardımcı olun
Merhabalar:) Tugrul bey in memnun hastalarından biriyim. Elbette kasustu oldum ameliyatımı ve iyi ki de bu yontemle olmusum dıyorum her zaman. Zaten basından berı istedıgım, aklıma ve mantıgıma uyan tek yontem buydu daa. İşte kime yaptıracaktım?? Bu forum sayesınde Tugrul beyı buldum ve ben de senın gıbı kasüstü yönteminde ve hatta tüm meme ameliyatlarında numer one oldugunu düşündüm:)
Kesinlikle top top değiller ve sarkık ta degıller. İdeal doğal bir kadın memesi. Daha ne olsun?? Seni listeme ekliyorum. Albümüm mevcut. Sevgiler ve iyi geceler. ...
Merhabalar:) Tugrul bey in memnun hastalarından biriyim. Elbette kasustu oldum ameliyatımı ve iyi ki de bu yontemle olmusum dıyorum her zaman. Zaten basından berı istedıgım, aklıma ve mantıgıma uyan tek yontem buydu daa. İşte kime yaptıracaktım?? Bu forum sayesınde Tugrul beyı buldum ve ben de senın gıbı kasüstü yönteminde ve hatta tüm meme ameliyatlarında numer one oldugunu düşündüm:)
Kesinlikle top top değiller ve sarkık ta degıller. İdeal doğal bir kadın memesi. Daha ne olsun?? Seni listeme ekliyorum. Albümüm mevcut. Sevgiler ve iyi geceler. ...
Merhabalar..Ben Tuğrul beye ameliyat olmadım ama şunu söyleyebilirimki Tuğrul beyin yaptıgı açıklamaları çok beğeniyorumAmeliyat sonuçlarıda bana göre çok güzel ve dogal...
Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Tugrul beye göre bu bur kandırmaca,böyle bir yöntem yok... Aslında banada saçla geliyor ama olsun sinyçtam memnunum önemli olanda buKas zarı altı ve kas üstü yöntemi bence aynı yöntem.Banada yuvarlak protez takıldı ve asla top top bir görüntü yok.Sarkmada yok..İki senemi doldurdum ben Eger göğsünüzde sarkma yoksa protez kas üstüne koyulabilir ve cokta rahat bir yöntemdir bu..Dikleştirme toparlama ameliyatı gerektiğinde protez de koyulacaksa o zaman kas altına koyuluyor protezler..
Bende fikir vermesi acısından sizi arkadas olarak ekliyorum.Albumumde fotograflar mevcut,oncesi ve sonrası fotolarda varUmarım yardımcı olabiliriz size..
arzum gerçekten harika fotoğraflar..çok teşekkür ederim beni eklediğin için...fikir vermez olur mu tüm doğru bildiğim yanlışları farkediyorum sizler yardımcı oldukça,hiç top top değil valla maşallahı var,senin de göğüs dokun varmış yani inan benim o kadar göğsüm olsa bu kadar kafayı takmazdım hiç yaptırmazdım bile,ayol benim hiç yok sıfır,bildiğin tahtakale..inşallah ben de yaptırıcam bu kesin 1-2 aya bu iş oldu..gelsin dantelliler,destekliyi de giyicem valla daha da taş gibi dursun diye hiç giymeyede bilirim hahhahahahaha ay bu memesizliği ancak bizim gibiler bilir göğüs dokusu olan bi tık önde bizden..belki onlar da anlayamayabilir..asimetri problemi olanında derdi farklı..ben tahtakale olarak yapılırsa halimi düşünemiyorum düşünsene yılların verdiği alışkanlık var,inşallah hemen alışırım :)
Albümlerimiz bu ameliyatı gerekten olan ve olmak isteyen arkadaslarımıza yardımcı olması icin eklenmiştirFikir verebildiyse ne mutlu bana,bize
Ameliyat olursan eger ilk başlarda aç gözlulügunden dolayı dantel,tül sütyenlerde bakacaksın dogal olarakDaha sonralardan belki dolgusuz kalıp şeklinde sütyenlerde geçebilirsin.Hangisinde rahat edersen tabi
Tabiki bizi ancak biz anlarız.Bu sitenin ben çok faydasını gördüm valla.Sanada çok faydası olacaktır eminimki.. Hadi hayırlısı olsun hakkında,en güzel sonuclar olasunda istedigin kıyafetleri rahat rahat,göğsünü gere gere giyin gez inşallah
Merhaba:) ben 10 ay once meme buyutme amel. yaptırdım Tugrul bey e. Ben de iki çocuk annesıyım. Bu sayfada surecımı anlatmıstım ama her konuda tekrar yardımcı olurum:) ama şimdilik sadece şunu soyleyeyim: evet işi hem de -çok iyi-bilen bir doktor...
Sevgiler...
Merhaba , bende tugrul dr uc ay once kasustu meme buyultme ameliyatı oldum , oylee silikonu pek hissetmiyorum cok oynarsam hissediyorum , soylee benim meme yapım cok kucuktu , dumduz denilecek kadar , ve suanda cok dogal duruyorlar , silikon oldugu belli bile degil , simdiye kadar tugrul dr dedigi sekilde ilerledi hersey :))
Merhaba,
Oncelikle benimde meme dokum yok denecek kadar azdı ve tugrul beye ameliyat oldum ,ameliyatım sedasyon ve kasustu gerceklesti, yaklasık 7 ay oldu ve hic bir sekilde elime gelen bi silikon olmadı , meme dokunla aynı kıvamda oluyor zaten , oyle bi fark olsa ben kesinlikle anlardım , son aylarda kilo vermeme ragmen oyle kenarlını hissetme durumum olmadı , daha oncedede bu tur sorular oldu , kasustunde oyle biseyin varlıgını ben gormedim , gorenleride bilemicem belki cok büyük silikon konulma durumunda ortaya cıkan bi durum olabilir, benim sıfır olan bedenim (70 bendenlerin icinde bile yok olan bi meme dokum vardı :)) suanda 80B bazen 85Bde daha rahat ediyorum, umarım uygun ameliyata ve dr karar verirsin
Merhaba mymy. Yaklasik 10 ay once Tugrul beye meme buyutme amel. Oldum. Ameliyatim sirasinda ve sonrasinda hicbir sikayetim olmadi. Sutyenli ve de sutyensiz son deece dogal memelerim oldu. Zaten tugrul bey meme sutyensizken sutyen takmis gibi durmamali der hep. Hareketsiz, kaskati durmamaliymis bir meme. Oyle bir ameliyat sonucu oldugunu hic sanmiyorum en azindan ben gormedim. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?