Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba. Sız ne ameliyatı için gorustunuz tugrul beyle? Ben 10 ay once meme buyutme amel. Oldum kendısıne. Ameliyat sonrası mammografı gıbı bırsey hıc ıstemedı. Hatta bıldıgım bırcok hastası var onlardan da boyle bırsey ıstedıgını hıc duymadım?? Sızın extrem bır durumunuz mu var acaba?

Ben tugrul bey ile 1 sene kadar önce meme diklestirme icin görüştüm . Ameliyat sonrasını konuşurken hastalarımdan ameliyattan 3 ay sonra memografi cektirmelerini istiyorum demişti. Hastalarına sormadım sizden istedi mı diye :/ benim icin en önemli olan izler ¿¿ izleriniz ne durumda? Cok iz kalırsa onları begenmemekten korkuyorum( sırf bu korkudan hala ameliyat olamadım

Memografi tam olarak röntgen gibi bisey degil memenizi alıp press yapar gibi sıkıştırıp filmini çekiyorlar bende annemden biliyorum can yakan bi cekim ayrıca zararlı oldugunuda duydum

canim, ben bundan 10 sene önce olmustum bir durum vardi yani 25 yaslarindaydim. O press olayini biliyorum, asiri bir agri hisetmedim ben. söyle, biri elini asiri sikar ya öyle bir sey. Bu röntgen kategorisine giriyor canim

Merhabalar:)ben bu konuda tüm başlıklardan haberdar aktif bir okuyucuyum:)ama asla yazıcı değil😜😜😜😜5 martta tugrul beye ameliyat olucam.sizin sayenizde buldum doktoruu çok da güvendim.şehir dışından gidiyorum ameliyat olup ertesi gün döneceğim.bu arada silikon taktırıyorum😙😙😙😙
2 çocuğum var biri bir biri beş yaşında...

Biri bana beni hangi süreçlerin beklediğini,oraya ne götürmem gerektiğini,ameliyattan sonra çocuklarımla rahatça ilgilenip ilgilenemeyeceğimi yazdın nooolur😌😌😌kafamda milyon soru var.doktorla mailleştik hiç konuşmadık ama o manada tedirgin değilim işi bilen bir doktor belliki...bana tecrübeli birileri biraz tüyo verse süper olur ama:)

arkadaşlar albüm kısmına bakıyorum hep burun estetiği fotoğrafı var herkesin..
tuğrul bey e göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar albümünüzü görebilmemiz mümkün mü lütfen siz de bugunlerden geçtiniz..
yardımcı olacak birileri var mı..ben başından beri okuyorum butun yorumlar memnuniyet verici...ama insan bir de görmek istiyor..en azından bir fotoğraf koyup bize görsel açıdan da bir fikir verseniz inanın çok sevaba girersiniz..çünkü burda bulunuyorsak gerçekten kasüstü istediğimiz için...çünkü tuğrul turan kasüstünde anladığım kadarıyla gerçekten bir numara..
ve kafamızda acaba top gibi mi durur nasıl durur,1 sene sonra nasıldır gibi bir sürü soru işareti var..evet görüşmeye gidip bunu kendimizde görebiliriz doktor göstericektir de büyük ihtimalle..ama bunu yaşayan birilerinden duymak görmek çok daha farklı..
ayrıca ameliyat sonrası öncesi of arkadaşlar ameliyat olanlar lütfen yardımcı olun

kasüstü yaptırıp sarkmadan şikayeti olan var mı acaba?
kasüstünde göğüsler sarkık mı duruyor?
benim bildiğim damla sarkık durur ama? öyle bir şey okudum da kasüstü yuvarlak silikon taktıran arkadaşlar sizin durumunuz nedir sarkıklık var mı acaba?

Canım ben daha once de dedıgım gıbı kendısıne meme buyutme yaptırdım. Benım ızlerımı soruyorsan şayet :) onlara ız bıle denmez. Meme altında bırkaç santımlık bır ız. Kaybolup gıttı bıle. Ama sız meme dıklestırme ıcın gorusmussunuz. Bu tabıkı de izli bir ameliyat. Tugrul bey en guzel sekil için ters T yontemını kullanır her zaman. Bu forumda okudugum ve bıldıgım,hastalarının memnunıyetlerıdır. Ama su anda forumda aktif degıller. Gene de bence sız buralarda yazılıp cizilenlerden cok doktorun sıze anlattıklarına itibar etmelisiniz, size her ne anlattıysa. Tıpkı bana anlattığı her şeyi ameliyatım sırasında ve sonrasında birebir yasadıgım gibi...

Bu arada extrem bır durumunuz mu var derken şunu kastetmıstım : benım teyzemın bır memesı alınmıstı kanserden bunu Tugrul beye soyledıgımde bana: senın zaten her 6 ayda bır meme ultrasonu cektırmende fayda var demıstı. Dıklestırme ıcın belkı en azından bır kere mammografı ıstıyor olabılır bılemıcem? Benım bıldıgım de mamografinin sık sık tekrarlanırsa zararlı olabılecegı idi. Ama doktora tekrar sormakta fayda var dıye dusunuyorum. Sevgıler...

Merhaba:) ben 10 ay once meme buyutme amel. yaptırdım Tugrul bey e. Ben de iki çocuk annesıyım. Bu sayfada surecımı anlatmıstım ama her konuda tekrar yardımcı olurum:) ama şimdilik sadece şunu soyleyeyim: evet işi hem de -çok iyi-bilen bir doktor...
Sevgiler...

Merhabalar:) Tugrul bey in memnun hastalarından biriyim. Elbette kasustu oldum ameliyatımı ve iyi ki de bu yontemle olmusum dıyorum her zaman. Zaten basından berı istedıgım, aklıma ve mantıgıma uyan tek yontem buydu daa. İşte kime yaptıracaktım?? Bu forum sayesınde Tugrul beyı buldum ve ben de senın gıbı kasüstü yönteminde ve hatta tüm meme ameliyatlarında numer one oldugunu düşündüm:)

Kesinlikle top top değiller ve sarkık ta degıller. İdeal doğal bir kadın memesi. Daha ne olsun?? Seni listeme ekliyorum. Albümüm mevcut. Sevgiler ve iyi geceler. ...

Merhabalar..Ben Tuğrul beye ameliyat olmadım ama şunu söyleyebilirimki Tuğrul beyin yaptıgı açıklamaları çok beğeniyorum Ameliyat sonuçlarıda bana göre çok güzel ve dogal...
Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Tugrul beye göre bu bur kandırmaca,böyle bir yöntem yok... Aslında banada saçla geliyor ama olsun sinyçtam memnunum önemli olanda bu Kas zarı altı ve kas üstü yöntemi bence aynı yöntem.Banada yuvarlak protez takıldı ve asla top top bir görüntü yok.Sarkmada yok..İki senemi doldurdum ben Eger göğsünüzde sarkma yoksa protez kas üstüne koyulabilir ve cokta rahat bir yöntemdir bu..Dikleştirme toparlama ameliyatı gerektiğinde protez de koyulacaksa o zaman kas altına koyuluyor protezler..
Bende fikir vermesi acısından sizi arkadas olarak ekliyorum.Albumumde fotograflar mevcut,oncesi ve sonrası fotolarda var Umarım yardımcı olabiliriz size..

muhteşemler tek kelimeyle! kaç cc oldun inanılmaz güzeller maşallah darısı başıma..bir şey söyliyim mi sen straplez falan giyme bu güzelliği örtme yani ben de straplez hasretiyle yanıyorum ama dekolteyi kapama yani dekolteli fotoğrafların şahane,ben de giymicem galiba straplez,fikrim değişti bu güzellikler örtülmez valla bikini de üçgen giy, kalın ipli alırsın, straplez rahatlık ve iz olmaması açısından güzel güneşlenirken bide ohh ipsizlik ne güzelmiş diyosun dimi ay olmadı bi gün üçgen bi gün straplez giyersin hehehe yaşasın özgürlük yaaa ayyy ben de hemencecik olcam ve foto paylaşıcam gulezel sen bakalım ne diceksin benimkiler için...cc yi merak ettim 300 var mı?

gulezel sonradan fotoğrafının altında gördüm 260 cc demişsin..göğüs dokun olduğu için böyle 300 lü bir şeymiş gibi geldi bana..demek cc ye çok takılmamak lazım..çünkü ben bir de yakından 260 cc görmüştüm...ikinizin birbirinizden çok farklı bak şimdi anladım tam oturdu kafamda..göğüs dokun varsa 260 cc böyle dolu dolu 300 gibi duruyor...göğüs dokun yoksa 260 bildiğin 260 gibi duruyor yani..yani göğüs dokunla çok alakalı..bu durumu doktora bırakmak gerekiyor cc olayını yani...bir de göğüs estetiğini büyütmekse amaç büyük istiyosun zaten doktora demekki diceksin ki max koyabildiğin kadar koy yani heheheh yoksa x cc koy dersin koyar senin istediğin cc yi ama belki sana x+y bile konabilirdi..dimi..yanlış mıyım...
yani cc demek değil de koyabildiğin kadar koy böyle büyük büyük dursun demek lazımmış :) gulezel senin göğüslerin cidden çatalı bile inanılmaz doğal yani maşallah cidden göğüs dokun olduğu için çok şanslısın..arkadaşlar göğüs dokunuz varsa koşun gidin yaptırın bu ameliyatı vallahi düşünmeye değmez imkanı olan yaptırsın, yeter vallahi bu sene plajlarda bizde boy gösterelim, göğüs dokusunun dokusunu geçtim göğsü bile olmayan nice üzgün arkadaşımız var,hepsini bu forumda bizden başkası anlayamaz..bizim gibiler anlar...yani arkadaşlar cc yi bir kenara koydum ben...artık dicem ki doktorcum koy koyabildiğin kadar elini korkak alıştırma :) heheh

arzum gerçekten harika fotoğraflar..çok teşekkür ederim beni eklediğin için...fikir vermez olur mu tüm doğru bildiğim yanlışları farkediyorum sizler yardımcı oldukça,hiç top top değil valla maşallahı var,senin de göğüs dokun varmış yani inan benim o kadar göğsüm olsa bu kadar kafayı takmazdım hiç yaptırmazdım bile,ayol benim hiç yok sıfır,bildiğin tahtakale..inşallah ben de yaptırıcam bu kesin 1-2 aya bu iş oldu..gelsin dantelliler,destekliyi de giyicem valla daha da taş gibi dursun diye hiç giymeyede bilirim hahhahahahaha ay bu memesizliği ancak bizim gibiler bilir göğüs dokusu olan bi tık önde bizden..belki onlar da anlayamayabilir..asimetri problemi olanında derdi farklı..ben tahtakale olarak yapılırsa halimi düşünemiyorum düşünsene yılların verdiği alışkanlık var,inşallah hemen alışırım :)

Albümlerimiz bu ameliyatı gerekten olan ve olmak isteyen arkadaslarımıza yardımcı olması icin eklenmiştir Fikir verebildiyse ne mutlu bana,bize

Ameliyat olursan eger ilk başlarda aç gözlulügunden dolayı dantel,tül sütyenlerde bakacaksın dogal olarak Daha sonralardan belki dolgusuz kalıp şeklinde sütyenlerde geçebilirsin.Hangisinde rahat edersen tabi
Tabiki bizi ancak biz anlarız.Bu sitenin ben çok faydasını gördüm valla.Sanada çok faydası olacaktır eminimki.. Hadi hayırlısı olsun hakkında,en güzel sonuclar olasunda istedigin kıyafetleri rahat rahat,göğsünü gere gere giyin gez inşallah

Bende istiyorum o dantelli tüllü sütyenlerden arzum sonunda banada açtıracaklar galiba albümleri.Senin o sexy sütyenlerden avrupa yakasında nerelerde bulunabilir.Bu arada nasılsın sexy arkadaşım?

Tesekkür ederim canim...en çok merak ettigim aslinda ameliyat sonrasi hareketlerin çok kisitlandi mi?çocuklarinla ilgilenebildin mi??

canım bende yaptırmak ıstıyorum,meme ucu kesısı ıstıorum,senın kesı ızın nerde ve cok bellı oluyor mu? bır de yumusaklıgı cok merak edıyorum.hangı aydan ıtıbaren yumusadılar

karmel senın kesi yerın neresi? ben meme ucundan ıstıyorum,henuz evlı flnda dıılım,merak edıorum ız durumunu?

gulezel benı arkadas olarak kabul eder mısın ,ekledım senı.bende amelıyat olmak ıstıyorum meme ucundan,senın ızlerın ne durumda acaba? ve kacıncı aydan ıtıbaren yumusamaya basladılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…