How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Selam kizlar
Ben gecen cuma günü Tugrul beye meme büyütme amel. Oldum. Hersey iyi gecti cok sükür agrisiz sizisiz.
Ameliyatdan sonra ayilinca kendim giyindim yürüdüm fln. Ertesi gün bol bol gezdim. Cok memnun kaldigim icin yazmak istedim. Tugrul beyi herkeze oneririm.

yarın 1 haftan oluyor yani.nasıl peki şimdiki durumun bandajlıydın tabi 1 hafta. bu 1 hafta nasıl geçti? kaç cc taktırdın ameliyat günün nasıldı bizleri de bilgilendirirsen seviniriz. sen daha haliyle bandajlı oldukları için göremiyorsun ama bir anda büyüdüler dimi insan bir garip hissediyor olmalı ama çok da büyük bir mutluluk :) kas üstü göğüs altı yuvarlak dimi seninkide?

Bende tugrul beyde amelıyat oldumsengözlerimebaksanab.. kesınlıkle cok dogal ve harıka bır iş cıkarıyor:teytey:.. ayrıca nazın dedıgı gıbı gereklı yontemı bılgısı dogrultusunde kendı karar verıyor tek bır yontem kullnamıyor ve zaten o kadar bılgılı bır doktor kıı onun ısıne karısmak acaba su yontem mı yapılsa demek cok anlamsız ve yersızzzzzz...:lepi:

keşke şu anki durumunla ilgili bilgi paylaşabilsen biizmle, 2 sene olmuş ameliyat olalı

Dikisler fln alindi, ameliyat sonrasi sütyeniyleyim. Evet cok güzel bi his ;) hep bakmak istiyorum kendime ;)
Bi haftam iyi gecti, hic yatip dinlenmedim masallah ameliyat olmamis gibi gezdim tozdum, her isimi kendim yaptim. Benim 325cc meme alti oldu.

merhaba arkadaşlar
KK'ne uzun yıllardır üyeyim, kafama takılan herseyi, özellikle de biz kadınları ilgilendiren konularla ilgili herseyi bu forumda arayıp bulmak harika bir duygu. burdaki insanların özellikle de birbirine sağladığı desteğe hayranım.daha önce belki onlarca kez bu forumda okuduğum,sonra da "ben buna cesaret edemem" deyip başka topiclere atladığım,uzun yıllardır içimde sakladığım bir hayaldir benim için "göğüs büyütme". ama günlerdir her fırsatta açıp okuyarak 107. yani son sayfaya kadar okumamı sağlayan haber, benim için bir ışık oldu diyebilirim. Tuğrul Bey'in hastaları diğerlerinden daha az ağrı çekiyormuş, Tuğrul Bey mecbur olmadıkça kas altı ameliyatı taraftarı değilmiş, Tuğrul beyin hastaları daha çabuk ayağa kalkıp daha hızlı iyileşiyormuş... günlerdir bunları düşünüyorum. sanırım ben artık bu ameliyatı olmak istiyorum. Yalnız şöyle bir durum var. Allah izin verirse birkaç sene sonra ikinci bir cocuk düşünüyorum. ve niyetim tabiki onu da emzirmek. acaba silikonlu bir göğüs emzirmeden sonra sarkar mı? bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim. ve albümü olan arkadaşlara sesleniyorum. önümde karar vermemi kolaylaştıracak içimi rahatlatacak birkaç örnek olursa çok sevinirim ve sizlere çok dua ederim.
herkese sevgiler

Rahatlıkla gidebilirsin :)) benim ameliyattan sonra uc gun evde annem yardımcı oldu , ondan sonra ise basladım zaten rahat rahat gelip gidiyodum ama tabi kazık yutmus gibi duruyodum , egilirsem gerginlik hissi rahatsız ediyordu , tugrul dr dicek sanada dikislerden sonra hersey serbest , gercekten elini kolunu sallayarak cıktıgın an dikisler alındıktan sonra :)) meme yapına baglı tabi bende hic olmadıgından gerginlik super fazlaydı , biraz olsa bu kadar gerilmezdim (ve cok daha rahat gecerdi) zaten kasaltını hayal bile edemiyorum , hadi hayırlısı senin icin ;))

Merhaba sevgili Karmen,

Ben uzun zaman once Tugrul Bey icin karar vermis olmama ragmen izimle ilgili bazi sikintilar yuzunden hala olamadim ameliyati. Su anki gogus buyuklugum de senin ameliyat onceki halin gibi bir hayli kucuk. Rica etsem arkadas olarak ekleme ya da ozel mesajla fotograflarini paylasabilir kisin benimle lutfen? Cok yapay duru diye korkuyorum biraz, benzer ornekler gormek cok iyi olur. Simdiden tesekkurler

peki tugrul bey kasüstü yapıyor..kasüstünde
1)sarkma oluyormu
2) elledigimiz zaman protez hissediliyormu
3)dısardan koltukatına dogru protez belli oluyormu..cıkıntıları falan belırgınmı?

Kızlarr merhaba bende Tugrul Bey ile gogus buyutme amelıyatı ıcın görüştüm ve Tugrul beye amelıyat olmaya karar verdım benım merak ettıgım su daha önce bu amelıyatı olanların sanki memnunıyetlerı ve kasustu amelıyatlarda bır sarkma oluyor mu gözlemeleriniz benım ıcın onemlı :)

Arkadaslar aranizda meme kücültme ameliyati olan varsa tugrul turanda özelden bana fiyat biligisi yazarsa cok memnun olurum simdiden tskl...

Kızlar merhabalar, bende önümüzdeki hafta nihayet göğüs büyütme ameliyatı olanlar kervanına katılıcam, nihayet.. Çok heyecanlıyım.. :)) Umarım herşey yolunda gider.. Yalnız ben başka bir şehirden ailemle beraber geliceğim için, uygun otel önerilerinizi bekliyorum lütfenn... ;)

Tatlım merhabaaa cok guzel olacağına emınım:) ibiş otellerde kalabılırsın hem fiyat olarak uygun hemde bilindik bir otel. Sonucu merakla beklıyorum

Back