• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

zeynep, sen sorumun cevabını yazarken ben başka soru yazdığım için hatlar karıştı sanki! sabırsız bi koç burcu olduğum burdan belli yine, cevaplar için teşekkürler.turkbayragi

arkadaşlar mem küçültme ameliyatını ne kadara yapıyo doktor bey bide taksit falan gibi bişey oluyomu bilgilendirirseniz çok sevinirim bende araştırmalarım sonucu btek tuğrul beye güvenebildim ona ameliyat olmak istiyorum! bu ağırlıklarla yaşamak o kadar zorki of of!

bide bu ameliyattan sonra bebek emzirmede herhangi bir sorun uluyomuymuş tuğrul beyle bu konuyu konuşan varsa aranızda bilgi verebilirmi acaba?

arkadaşlar mem küçültme ameliyatını ne kadara yapıyo doktor bey bide taksit falan gibi bişey oluyomu bilgilendirirseniz çok sevinirim bende araştırmalarım sonucu btek tuğrul beye güvenebildim ona ameliyat olmak istiyorum! bu ağırlıklarla yaşamak o kadar zorki of of!
Merhaba Handecem,
Meme küçültme ameliyatları 8000 TL den başlıyo canım
taksit olmuyor, ödeme peşin oluyor
ameliyattan sonra emzirmene engel bi durum olmuyor
Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
arkadaşlar , tuğrul hocanın eli de dikişleri de çok hafif, bi arkadaşımın meme dikişini gördüm ve doktorumun kıymetini bi kez daha anladım. ağrı çekmeden meme yaptıran bi bizleriz, yani tuğrul hocanın hastaları... arkadaşım diyo ki ameliyattan çıktım nefes alamadım, göğsümde koca bi fil oturuyo gibiydi!

arkadaşlar merhaba, özellikle yazdıklarınızdan cesaret alarak göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim, ve doktor olarak da tuğrul turan ya da ferruh bingülü düşünüyorum, ama büyük ihtimalle tuğrul turanı tercih edecem.. ankarada oturuyorum, şehir dışından gelip ameliyat olanlar varsa yardımcı olur musunuz, süresi ne kadar, dikişler için ayrı mı gidiliyor? bu arada merak ettiğim en önemli şey de okuduğum yorumlar genellikle 2009 yılına ait, 2009 yılında olanlardan şu an sitede olan varsa lütfen çok rica ediyorum bilgilendirir misiniz beni, 2 yıl olacak herhangi bir skıntınız var mı göğüs konusunda, gerçekten bu işin iyisi mi tuğrul hoca, ne gibi değişiklikler oldu memnun musunuz hala???? şimdiden teşekkürler.. cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar..:))

selam:)
ben de bu forumda okuduklarım yüzünden,başka hiçbir araştırma yapmadan,gittim tuğrul bey'e,anında karar verip 2 gün sonra ameliyatımı oldum.benim derdim göğüslerimin yumuşamış olmasıydı;tuğrul bey meme dikleştirme ameliyatına ihtiyacım olmadığını bir miktar dolgu maddesi koyarak dolgun ve dik göğüslere sahip olabileceğimi söyledi.
bugün 10.cu günüm,göğüslerim gözüme çok büyük gözüküyor ve evet lastik top kıvamında:) perşembe günü dikişlerim alınacak.

aralarda bıçak saplanıyo hissine kapılıyorum, acı var;hala hep sırtüstü yatmaktan sırtım ve belim ağrıyor,acaba siz ne zaman yan yatabilmeye başlamıştınız?

bilgi veren arkadaş olabilrse çok sevinirim.

hera 81; ben de seninle aynı durumdaydım, bu forum çok tuhaf,insan okuyo ve gidip ameliyat oluyor, maalesef ben ameliyat olalı sadece 10 gün oldu, ama tuğrul beyi ben de çok sevdim, perşembe günü dikişlerim alındığında ,sonucu göreceğim ve sana bilgi veririm:)

keşke doktorumu daha iyi araştırsaydım çok pişmanım bukadar kendini beyenmiş hastasına hiç saygısı olmayan söz hakkı tanımayan parasını aldıktan sonrada ilgisini bırak alay eden çoook pişmanım sonucunda da anlattığı gibide olmadı daha fazla konuşmakta istemiyorum psikolojim bozuldu konuştukça ağlayasım geliyor

sansat selam.10 gün iyi bir süre.ben 2.günden itibaren yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım.10.gün artık yüz üstü yatıyordum.dolgu derken protez kondu değil mi?
sağlıklı günlerde kullan inşallah.

almoras çok şaşırdım.tuğrul bey mi böyle davrandı?memnun değil misin sonucundan da?çok üzüldüm.geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikli özelden mesaj yazamıyorum artık, burdan birkaç arkadaşa tşklerimi iletmek istiyorum..Zeynepçim mesajına karşılık yazamadım, kusura bakma, herşey için özellikle oteller konusunda da yardımcı olduğun için tşkler canım..özelden mesaj atma hakkın varsa mail adresini yazar mısın ekleyim seni..

Sistrum'cum, tekrar sevgilerimle..Hiçbir konuda bıkmadan usanmadan sorularımı yanıtladığın için tekrar tekrar tşkler canım..Ben hala cesaret edip de Tuğrul hocadan alamadım randevuyu:(

Sansat'cım sana da çok geçmiş olsun canım..Umarım bir an önce iyileşirsin ve sağlığına kavuşursun...Herşey istediğin gibi olur inşallah..Ben artık ümidimi kaybetmiştim, foruma tuğrul hocayla ilgili uzun süredir kimse bişey yazmıyordu..Barış Çakır ve Naci bey gözdeler bu aralar..Onların yorumlarını okuyup duruyorum günlerdir:((

Almoras adlı arkadaşım sana da çok geçmiş olsun tatlım..Sen ne zaman oldun ameliyatını? Bu arada inan şu an çok şaşkınım..Tuğrul hocayla ilgili yorumları 2 aydır günde en az 1 defa okuyorum hiç olumsuz bir kelime duymamıştım..Nasıl oldu tatlım senin, istediğin gibimi olmadı, ağrılı mı geçti, biraz anlatabilir misin?Paylaşırsan sevinirim..

Almoras nettesin sanırım canım,

Kafama takıldı yazdıkların tatlım, hangi ameliyatı oldun tuğrul hocaya, sonuçtan memnuniyetsizliğin mi yoksa doktorun tavrından mı kaynaklı yazdıkların? Tekrar geçmiş olsun..

hera bende olumsuz şey görmemiştim zaten çok az kişi vardı bi sene olcak büyütme oldu şimdi burda ara veriyorum çıkıyorum sonra yazarım

ben de merak ettim doğrusu.çok da şaşırdım.tavrından mı,operasyon sonucundan mı memnun kalmadınız?
heracım senin daha vaktin gelmemiş demekki:)iyice oku,araştır.kime olursan ol,istanbulda olursan gelip bakıcam ben sana:)yine sormak istediğin bir şey olursa mailimden sorarsın canım.

selam kızlar çok ağrılı olmadı çünkü kas üstü oldu ama keşke ağrılı olsaydıda istediğim gibi olsaydı sonuç diyorum başta çok korkttular beni çok zor kas altı acılı diye o yüzden tercih ettim tuğrul beyi bu konuda başarılı diye demek benim için değilmiş bu yöntem onu anladım üstü dümdüz sarkık duruyor hiç bi güzelliği yok halbuki seninkisi çok güzel olcak demişti,kesi izlerim hala aynı duruyor bi sene oldu keşke meme ucundan yapsaydı size tavsiyem kesinlikle bu, kaçıncı gün bilmiyorum ama sargılarım alınmıştı eve geldim oluk oluk kanamaya başladı düşünün ne kadar korktuğumu aradım beni rahatlatcağına azarladı sonra yatmaya başladım iki gün boyunca ayağa kalktığımda kanama devam etti pis kanı akıtamamış demekki drensiz yaptı kesinlikle dirensiz yapana gitmeyin diyorum bu çok önemliymiş, allahtan zamanım gelmişte gittim yanına doktorun yoksa çağırmazdı dikişlerimi aldı, sonraki telefon görüşmesinde benimle alay etmeye başladı arkadanda kahkaha sesleri eşlik ediyordu dahada görüşmek istemedim, şuan hala iğne iğne batmalar oluyor göğüslerimde ne yapcağımı bilemiyorum ucu hala hassas ve çok sert plastik gibi geliyor:58:

Back