- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
cok tesekkur ederim orkide ayrica bu konuyu bulup hepimize ogrettigin icin de cok tesekkur ederim. cok sasirdim bu basliga ilginin bu kadar az olmasina; yabanci sitelerde kimse cin takvimi vs takmiyor ama herkes nub teorisini konusuyor. bence kadinlar kulubunde bu konu henuz yeterince okunmadi yoksa burda yuzlerce resim olurdu. doktorun boyuna gore bu denli net konusmasina ben de cok sasirdim sonucta babasi 180 oglum da yasitlarina gore uzun, amcasi dayisi zaten 185ler. daha yeni bir yabanci steye bu resmi koydum hep erkek tahmin ettiler cunku resimdeki havaya kalkan bacagi nub diye yorumladilar. gobege dogru gordugum cok net cikmayan ince sekil nub degil mi? ve oldukca paralel beline.
canim ben bacagin altina baktim senin gibi oldukca paralel bende senin gordugunu gordum ilk sayfada kizimin fotosu var bak buna gore yatay yatirinca bayaa dik banada in generde coogu erkek dedi ondan 4 eksik kizz diyen oldu belli olunca yaz
valla yabancilar cok merakli merakli olmalarida iyi bilgi sahibi oluyorlar biz boyle bi konu acinca
adimiz sagliksiz hayirsiz cocuk isteyen ayrimcilik yapan anneye cikiyor ne denirkii