- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin orkidemmm RABBİM bu günlerin yüzü suyu hürmetine isteklerimizi kabul eylesin inşşşşşş beni face de eklermisin orkidem ümran yiğit ben
orkidem geçen eklemiştim ama tam popo tarafını ekleyememiştim doktor kız gibi ama şuan belli olmaz dedi ilerleyen haftalarda belli olur dedi Eki Görüntüle 539242
evet canim bebegin kiz gibi %60 kiz baska yokmu
evet canim bebegin kiz gibi %60 kiz baska yokmu
Bebegin KIz olabilir bu fotoya gore
benim 12+5 haftalıkken baktığım fotoda paralel bi çıkıntı vardı ama dr.bi oğlumun daha olacağını söyledi,sağlıkla gelsinde ne gelirse gelsinnnn:)))))))))))
Eki Görüntüle 540535
kizlar benim icin de yorumda bulunabilirmisiniz, dokor yuzde 70 erkek dedi ama boyu cok uzun oldugu icin bu kadar uzun kiz olmaz dedi. 12+2 de gittim uc gun de ileride gorunuyordu?
herkese merhaba arkadaslar, bu nub teorisi 13.ve 14. haftada yuzde doksana varan dogru tahminlerde bulunuluyor ama ozellikle 13. hafta beklenmeliymis cunku 12'den sonra penis aci vermeye baslarmis. tek yanilma noktasi omrume de oldugu gb erkegin de kiz nubunda oldugu gb paralel durabilcegi, bu da 14.haftda tamamen degismis olurmus. yani aci yuzde otuz ve daha fazla veriyorsa kesin erkek bu hic degismiyor ama kiz denilen belki yanilabiliyor. birazdan ben de resim ekleyecegim fikrinizi almak istedim:)
dr dur tabii daha iyi bilir ama bana kiz gibi geldi
birde su kizlar bu kadar uzun boylu olmaz demesi cok sacma geldi nasil bi dr o
benim bebise ilk olcumlerden beri hep uzun bir kiz dedi dr larim gorecez tabii
birde ilk kizim normal standarlarin uzerinde dogdu drlar cok sasirdi 55 cm dogdu baba 180 anne 163 annede o kadar uzun degil ama bebek maasallahi var dediler