- 3 Ocak 2012
- 139
- 0
Canim bebek yan dgil ama Emin olmamakla birlikte erkek diyorm gordugum cikinti nubsa
orkidem bugün dr um kız dedi bi tek bemde tutumadı galiba kızım geliyor :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bebek yan dgil ama Emin olmamakla birlikte erkek diyorm gordugum cikinti nubsa
orkidecim sende bi yorum yaparsan sevinirim
doktorum kız gibi ama bu haftalarda pek belli olmaz dedi ilerleyen haftalarda kesinleşir dedi daha çok küçük olduklarını söyledi benim bebeklerim tek yumurta ikizleri bu sadece bitanesi öbürünün görntüsü yok
Gizzzz eceeee ben sana kiz demistimmm tabii net fotoyu koydugunda bu kesik olan tipki erkek gibi halbuki o bacakk :)))
Canım ben almanyadayım yanı sence kız gıbımı gercekten kız ıstıyorum kızım cok tatlı cok sevıyoruz bırbırımızı olmadan önce böyle düsünmüyordum ama kız cocugu bambaska oglumuda sevıyorum ama kızlar kendını daha cok sevdırıyor benı bebısım dıye sevıyor o kresteyken bıle özlüyom:esım hep erkek ısterdı kızım olmadan önce sımdı kız olsun kızım cok tatlı dıyor vıdeosuda var yollayabılırmıyım bılmıyom bı deneyım canım:
ya bana neden kimse yorum yapmıyo cinsiyet tahmini istiyorum