- 21 Eylül 2011
- 850
- 97
erkekkk ama tama altini goremiyorumm
ORKDM Bebişim KIZ mış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar güzel anlatmışsınki bende dünden beri pişmanlık yaşıyorum........ inşallah rabbim beni böyle düşündüğüm için beni affeder bebeğimi hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder
merhaba yazını gördüm ve bende birşeyler yazmak istedim,ben ve eşim tek çocuk düşünüyorduk oda kız olsun başka yapmayız dedik şükür oldu,sonra kızımız yanlız kalmasın dedik,bu sefer eşimden daha çok ben erkek istedim ama olmadı kızıma hamile kalmıştım.çok üzüldüm eşim bana çok kızdı ama nafile hamileliimi pek güzel geçirdiğimi söyleyemem,33 haftalıkken sancım başladı ve doğum gerçekleşti bebeğim küveze girdi,onu o şekilde gördüğüm an dünyam başıma yıkıldı.aklımdan geçen ben onu ilk kızımı istediğim gibi istemedim rabbim beni cezalandırıcak onu benden alıcak sandım ,çok dua ettim,tövbe ettim şükür yavrum artık kollarımda ona bakmaya,öpmeye,koklamaya bile kıyamıyorum,yüzüne bakıp annem ben seni nasıl istememişim diyorum.hamileyken neyin olacak diyene buruk bir şekilde kızım diyodum şimdi ise azım kulaklarımda prensesim oldu diyorum...
ilk defa sende yanildim :))) hayirli olsunnnn
gecen bir arkadasa dr nuba gore kiz demis iki hafta sonra erkekkkkkkkk demiss kesinnnn
Eki Görüntüle 537979 Eki Görüntüle 537980 Eki Görüntüle 537981
kızlar 15+3 yorumlarınızı bekliyorumm
canım tek foto buu ya net değil mi tekrar mı çekeyim hemen atabilirim görüntüden kaynaklanıyorsa?
canım tek foto buu ya net değil mi tekrar mı çekeyim hemen atabilirim görüntüden kaynaklanıyorsa?
Cnm cok basit yukari bakarsa erkek karsiya bakarsa kiz :)
Haxirli ve saglikli gebelikten sonra
Saglikli ve haxirli dogum sizinle olsun
bir önceki kontroldeki ultrason fotosuda olsa görünür baştan popoya ölçüldüğü yan bir foto olsa daha net belli olur sanırım.