- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Emin olmadım kız gibi sanki tekrar USG paylasinIkra meyra merhabalar sanırım nub belli değil ama şansımı denemek istedim 11+2 yiz bugün tahmininiz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olmadım kız gibi sanki tekrar USG paylasinIkra meyra merhabalar sanırım nub belli değil ama şansımı denemek istedim 11+2 yiz bugün tahmininiz nedir
Nedense hiç düzgün çekilmemiş bir de bu var bu gündenEmin olmadım kız gibi sanki tekrar USG paylasin
Aynı goruntu iyi değilNedense hiç düzgün çekilmemiş bir de bu var bu günden
Pazartesiye artık teşekkür ederimAynı goruntu iyi değil
Çoook teşekkürler mutlaka atacağım bir sonraki gidişimdeKız yönünde simdimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar paylaşın
En son USG de bebek Bağdad kurmus ayakları var kapatmış diğer USG de çok net değil ama sanki gibiBunları bakarmısın cnm ikra meyra 12haftalık
Tahmininiz ne acabaEn son USG de bebek Bağdad kurmus ayakları var kapatmış diğer USG de çok net değil ama sanki gibi
Ayy yazmamış klavye erkek olabilirSanki?
Kız gibiEki Görüntüle 2836775 tahmin yapabilir misiniz burda 11+3
Doktor erkek gibi demişti bakalımKız gibi
Ne guzel size en azindan bir tahmin yapmis doktor. Benimkisi hicbir tahminde bulunmuyorDr emin olamadan bir tahmin yaptı ama buraya da atayım dedim 11+6 dedi
Valla doğrudur erken hafta genelde erkek tahminleri yalnış çıkıyormuş klitoris çıkıntısını pipi sanabiliyorlarmış ilerleyen haftalarda çıkıntı küçlp cinsel organın içinde kalıyor tabi pipiyse de sabitNe guzel size en azindan bir tahmin yapmis doktor. Benimkisi hicbir tahminde bulunmuyor
Bu haftalarda iki organ da birbirine cok benziyor 15 haftadan sonra daha net olur dedi. Ama ozamana kadar da nifty testi sonucu cikacak. Ben ne anladim bu isten
Evet oyleymis. Ya saglikli olsunlar da cinsiyet 2. Planda. Ama insan yine de merak ediyor.Valla doğrudur erken hafta genelde erkek tahminleri yalnış çıkıyormuş klitoris çıkıntısını pipi sanabiliyorlarmış ilerleyen haftalarda çıkıntı küçlp cinsel organın içinde kalıyor tabi pipiyse de sabit