- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 30
Tabi canm benim 4. Gene de merak ediyorum kzm da var oğlumdaEvet oyleymis. Ya saglikli olsunlar da cinsiyet 2. Planda. Ama insan yine de merak ediyor.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canm benim 4. Gene de merak ediyorum kzm da var oğlumdaEvet oyleymis. Ya saglikli olsunlar da cinsiyet 2. Planda. Ama insan yine de merak ediyor.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Oo Masallah Allah bagislasinTabi canm benim 4. Gene de merak ediyorum kzm da var oğlumda
Emin olmadım sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşınMerhaba, bizim icin de bir tahmininiz olur mu acaba? Normalde 12+4 ama ultrasonda 13+3 cikiyor. Allah nasip ederse gelecek ayin 20sinde kesin ogrenecegiz cinsiyeti. Yarin Nifty testi icin kan verecegim
Eki Görüntüle 2837280 Eki Görüntüle 2837281
Net değil USG başka varsa paylasinDr emin olamadan bir tahmin yaptı ama buraya da atayım dedim 11+6 dedi
Erkek sanki
Başka da yok bu netmi bilemedimNet değil USG başka varsa paylasin
Cok tesekkur ederimEmin olmadım sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın
Üsteki kız altaki erkek sanki emin olamadım
Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıTahmin alabilir miyim?
Eki Görüntüle 2838300
Kız sankiBaşka da yok bu netmi bilemedim
11+4 Şuan Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimŞimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek dedi erken hafta deişebilir dedi bizde kızdan yanaydık ama hayırlısı tabiKız sanki