- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Bebek ters pozisyon da başka USG varsa paylaşınİkra meyra cnm bakabilirmisin 11haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek ters pozisyon da başka USG varsa paylaşınİkra meyra cnm bakabilirmisin 11haftalık
Kız sanki
Teşekkür ederim bakalım nolacakKız sanki
Erkek sanki 11 12 hafta varsa paylaşınKarından usg 13 haftalik
Erkek sanki varsa USG paylaşınKızlar bana da yorum yapın lütfen :) 13 hafta. Eki Görüntüle 2832862
yaaa çok pardon ben heyecandan okumadan atmışım görmezden gelin mesajımı lütfennnEki Görüntüle 2833359 benimkini de yorumlar mısınız ya 7+2 vajinal görüntü
Elimde sadece bunlar var canım :))Erkek sanki varsa USG paylaşın
Boş sanki anlamadım canım ben nubcuyum detaylıda netleşir canım ilk bebekmiBeni hatirladin mı 3 once doktor erkek demisti dün başka bir doktora gittim başta erkek dedi.ben kız bekliyorum diyince geri kız dedi yani ben kız bekliyorum demeseydim oda erkek deyip gönderecekti. Bu bacak arasıymış işaretlediğim yerde bişey goruyirmusun Ikra meyra
Yok 3 kızım varBoş sanki anlamadım canım ben nubcuyum detaylıda netleşir canım ilk bebekmi
Ay inşallah erkektir sağlıkla büyütün evlatlariniziYok 3 kızım var
Hayırlısı insallh ben alışmıştım 4.kizima 2 doktor kafamı karıştırdı sana resim atayim ilk haftalar bakalım neye benzetecen hepsi karından biri 7.hafyata yakın.digeride12.hafatda biseydiAy inşallah erkektir sağlıkla büyütün evlatlarinizi
7 hafta olan erkek 12 haftada net değil canim başka varsa paylasinHayırlısı insallh ben alışmıştım 4.kizima 2 doktor kafamı karıştırdı sana resim atayim ilk haftalar bakalım neye benzetecen hepsi karından biri 7.hafyata yakın.digeride12.hafatda biseydi
Başka yok ilerki haftalar var onda da nub olmaz çok teşekkür ederim7 hafta olan erkek 12 haftada net değil canim başka varsa paylasin