- 8 Nisan 2021
- 105
- 124
- 37
Ikra meyra rica etsem benimkine de bakabilir misiniz 14.hafta 11. Haftada başka doktor kız gibi demişti 14. Hafta da gittiğim doktor da erkek dedi siz görebiliyor musunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 hafta varsa paylaşın bu USG uygun degilIkra meyra rica etsem benimkine de bakabilir misiniz 14.hafta 11. Haftada başka doktor kız gibi demişti 14. Hafta da gittiğim doktor da erkek dedi siz görebiliyor musunuz acaba
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi geldi bana ama bu haftalar benim alanım değilMerhaba lütfen tahmin yaparmısınız 2 yıl öncede yapmıştınız tutmuştu :)))
Bunlar var inşallah görünür burada11 hafta varsa paylaşın bu USG uygun degil
Erkek görünüyorBunlar var inşallah görünür burada
Teşekkür ederimErkek görünüyor
anladığımdan değil ama kafatası teorisine çok bakmıştım ona göre kız gibi geldi.. bir de diğer usg de genital bölge çatallı..Ikra meyra rica etsem benimkine de bakabilir misiniz 14.hafta 11. Haftada başka doktor kız gibi demişti 14. Hafta da gittiğim doktor da erkek dedi siz görebiliyor musunuz acaba
Doktor 11. Haftada kız gibi dedi ona alıştım başka doktor da 14. Hafta erkek dedi ben çok anlamıyorum ama belki yine değişir diye bekliyorum, 20 sinde kontrolüm var o zamana kadar netleşir belkianladığımdan değil ama kafatası teorisine çok bakmıştım ona göre kız gibi geldi.. bir de diğer usg de genital bölge çatallı..
Erkek sankiMerhaba Ikra meyra bir tahmin alabilir miyim geçen yorumlayamamıştık
Canım gözünden kactı sanırım bakar mıısın Ikra meyraCanım Ikra meyra bu ultrasona da bakar mısın cok merak ediyoruz bi yakınımızın 12.haftada
Yan pozisyonda emin olamadım kız sankiCanım Ikra meyra bu ultrasona da bakar mısın cok merak ediyoruz bi yakınımızın 12.haftada
Erkek görünüyorBenim bebegimin cinsiyetine de bakabilir misiniz