- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız görünüyorKime göstersem erkek dedi kizlar sizce nedir cinsiyeti nub'u çok net çıkmış ama ben emin olamadım
Eki Görüntüle 2834149
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyorKime göstersem erkek dedi kizlar sizce nedir cinsiyeti nub'u çok net çıkmış ama ben emin olamadım
Eki Görüntüle 2834149
Ay çok teşekkür ederim yaa. ben de bir sürü fotoğraf baktım hep kız gibi geldi ama insanlar da hep erkek deyince dedim acaba ben de mi bir sorun var.Kız görünüyor
Erkek sankiBenim bebeğime de bakar mısınız 12+4 günlük burada doktor cinsiyetini göremedii sizce nedir
Sağlıkla büyütün evlatlarinizi Karından bakıldı ise kız vajinal ise erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım benim ve ablamın cinsiyetlerini doğru bildin ikimizde soğum yaptık 3 ay oldu buda baska bi ablamın 5+5 haftalık bakar mısın acaba
Teşekkürleer öğrenir öğrenmez yazıcam burayaErkek sanki
Karından bakılmıstı haftaya 12. Haftası o zamanda atarım tekrar. Teşekkür ederiz bu aradaSağlıkla büyütün evlatlarinizi Karından bakıldı ise kız vajinal ise erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Emin olmadım ama kız sanki önceki usgde kız demiştimCanim yeni fotolarim geldi bakabilir misin bir Dr erkek dedi Kordon'da olabilir dedi..bugünde başka Dr gittim kıza benziyor dedi..kalp atışı olan fotoda solda bacakları nubu var yandan da baktı dr görebilmek için .sen ne düşünüyorsun
Emin olmadım ama kız sanki önceki usgde kız demiştim
Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıSelam bana da bi tahmin yapar mısınız? 10+1’deyim.
Daha küçük en iyi 11 12 13 haftalar olmalı9 haftalık benimkini de yorumlar mısın. Ikra meyra
Teşekkürler doktor %51 kız dedi. Bakalım ne çıkacak. Belli olunca yazarım sizeŞimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Evet şimdilik dedim çünkü bu haftalar yaniltir en iyi 11 12 13 haftalar olmalı paylaşırsınızTeşekkürler doktor %51 kız dedi. Bakalım ne çıkacak. Belli olunca yazarım size
Kız yönünde simdimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar paylaşınçok merak ediyorum cinsiyetiiii
10+3 benimki özelden de yazdım @ikrameyra ‘ya bakalım nerden cevaplarsa artık