- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirimBildiniz benim oğlum olacakmış
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirimBildiniz benim oğlum olacakmış
Teşekkürler
13 hafta karında usg tahmin yapabilir msinizSağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Oyladım hemenBen teşekkür ederimSağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Kız gibi görünüyor13 hafta karında usg tahmin yapabilir msiniz
Çok dik gelmedi cnm Dr erkek dedi demiştinIkra meyra canım dün foto attım yorum yapabilir misin
Canım 2 hafta önce doktor 11 haftalıkken erkek dedi 13 hafta başka doktora gittim oda bu hafta belli olmz ama aynı senn yöntemle paralel dedi kıza benziyor dedi yani nub yöntemini kullndı kime inannacagımı şaşırdım paraleldi gerçekten 13. Hafta da 11 dede dikti canım hangisi yanılıyor bilmiyorumÇok dik gelmedi cnm Dr erkek dedi demiştin
Erkek görünüyorIkra meyra 13+1 haftalık karından ultrason görüntülerini yorumlayabilir misin?
Artık erkektir canım sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirimIkra meyra tahminin doğru çıktı 16 hafta erkek demiştin doktorum kesin erkek elbiselerini bile al dedi ☺ değişir mi bilmiyorum ama atıyim bir bak
Daha erken şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBanada yorum yapabilir misiniz
Yaa peki değişebilir mi yoksa kesin mi acaba? Doktorum iki hafta sonra netleşir, alışveriş yapmayın dedi Ikra meyraErkek görünüyor
Ikra meyra rica etsem bunada bakarmısın doktorun bi tahmini var ama senden de duymak isterim sevgilerIkra meyra kardesimin bir tahminde bulunabilirmisin
Hemen onayliyorum ☺Artık erkektir canım sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirim