Merhaba arkadaşımın kız olacakmış bildiniz.Kız görünüyor
Benim ultrason yarın bana erkek demiştiniz bakalım ne çıkacak
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşımın kız olacakmış bildiniz.Kız görünüyor
Heyecanla cevabını bekliyoruz Ikra meyra :)Merhaba Ikra meyra benim de bebeğimin fotoğrafı bu şekilde. 11+4 deyiz :) doktor göremedim ama acaba nubunu görebilir misiniz?
Merhaba kardeşinizin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?Teşekkürler erkek demiştiniz o haftalarda bugün gittiler doktora doktor kardeşime söylemedi eltisine söylemiş sürpriz olacak cinsiyet partisi yapacaklarmış cuma bizimkise sabırsız meraktan soruyoz
Merhaba kızdır bebek sizinki belli miMerhaba kardeşinizin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
Erkek sanki 12-13 olursa paylaşınmerhaba Ikra meyra 11+1 karından ultrasyon fotografım cinsiyet hakkında bir yorumda bulunursan çok sevinirim
Evet sonra bir USG paylaştı kız dedimMerhaba kardeşinizin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
Erkek sanki 12-13 olursa paylaşınMerhaba Ikra meyra benim de bebeğimin fotoğrafı bu şekilde. 11+4 deyiz :) doktor göremedim ama acaba nubunu görebilir misiniz?
Kız gibi sanki emin olamadım13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Ikra meyra
USG yarım almis Dr gorunen kordonu11+3 bebeğimin ultrason görüntüsü Ikra meyra tahmin edebilir misiniz
Banada kız dedilerMerhaba kızdır bebek sizinki belli mi
Hayırlı olsun Allah bağışlasın csnimBanada kız dediler
Bildiniz benim oğlum olacakmışMerhaba arkadaşımın kız olacakmış bildiniz.
Benim ultrason yarın bana erkek demiştiniz bakalım ne çıkacak
Teşekkürler
Teşekkür ederimErkek sanki 12-13 olursa paylaşın
Hayırlı olsun Allah bağışlasın csnim