- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek görünüyorIkra meyra canım sen galiba baya bilgilisin bu konuda bizim hakkımızdaki tahminin nedir? 11+1 idi ama ultrasonda 11+4 çıktı ancak doktor emin olmadıgı için söyleyemedi cinsiyeti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyorIkra meyra canım sen galiba baya bilgilisin bu konuda bizim hakkımızdaki tahminin nedir? 11+1 idi ama ultrasonda 11+4 çıktı ancak doktor emin olmadıgı için söyleyemedi cinsiyeti :)
Çok teşekkür ederim :) benim içime erkek doğuyor eşimse kız istiyor doktor fikrini söylemedi ama kıza daha yakın olabilir 16da bakalım dediErkek görünüyor
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra kardeşimin 19 haftalik doktor söylemedi anlaşılıyor mu cinsiyeti
Banada bakar mısınızEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Teşekkürler erkek demiştiniz o haftalarda bugün gittiler doktora doktor kardeşime söylemedi eltisine söylemiş sürpriz olacak cinsiyet partisi yapacaklarmış cuma bizimkise sabırsız meraktan soruyozEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Kız gibi 12-13 hafta olursa paylaşınBanada bakar mısınız
11. Haftamız yakında bitecek benımki böyle poz verdi sence ?
Şimdilik kız yönünde tabiki en iyi 12-13 hafta olursa paylasin emin olamadım11. Haftamız yakında bitecek benımki böyle poz verdi sence ?
Ayy herkes erkek diyor cok sevindim insallah kızdırŞimdilik kız yönünde tabiki en iyi 12-13 hafta olursa paylasin emin olamadım
Tabiki 12-13 haftayida paylaşınAyy herkes erkek diyor cok sevindim insallah kızdır
Erkek sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra yorum yapar mısın?
Bir doktor kız bir doktor erkek dediği için sana sormak istedim teşekkür ederimErkek sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Merhabalar İkra Meyra hanım. 12. Haftada kız demiştiniz. O zaman bile Dr erkek demişti.Ama içimden inanmak gelmediği için bugüne kadar bekledim size yazmak için. Ve bugün 18+0 da kontrolümü takip eden Dr kız dedi. Farklı Dr.lara da göründüm onlar da kız dedi. Sonuç olarak tahmininiz doğru çıktı.Kız sanki
pardon ben kese şeklinden tahmin ediyorsunuz sandım